Mamici cu 2 pitici (6)
Raspunsuri - Pagina 11
CamiM spune:
Mariaanna ce surpriza!! felicitari si sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!! Tinem pumnii sa mearga totul bine si te asteptam la povesti

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
crengu75 spune:
Cami, vai ce fete scumpe ai!!!!!!!!!!!!
Ce comica e Sabina, cum merge draga de ea singurica. Si Sofia e o frumusete.
Mariaana, felicitari!!!!!! sarcina usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!!!!

La noi, in loc sa cresca dintii, cad pe rupte.
Lui Cristian i-au mai cazut doi de sus si arata asa de comic saracutul, cu gurita stirba. Iar la fetita , nici gand de dinti . Noi ne laudam doar cu mersul cu premergatorul deocamdata. Dar mai avem timp.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
manuelutza77 spune:
Bogdanel mai are putin si face 1 an si (in 15 martie) nu vrea singur sa mearga ,sora lui (Karina) a mers de la 10 luni ,asta e mai asteptam ,toata ziua merge de manuta ,dar singur e jale mare daca il pun sa mearga ,sta in picioare si nu face un pas ,
OanaRusu spune:
Vai, tu Cami, mortale fetele tale! ma topesc dupa mersul Sabinei, iar de Soficu... tot mai frumoasa e!
Azi i-am filmat si eu pe pruncii mei sarind in pat - dar nu ma descurc la prelucrat filmulete si al meu sot bietul e groaznic de ocupat. Sper sa reusesc sa pun sus pe ceva site inainte de pasti filmuletul.
Mariana, cum adica sa scapam de tine? Da' nu esti tu tot cap de lista??
Acus te actualizez ![]()
Unde umbli la medic, la noi la Tg Mures? Daca da, poate reusim sa ne vedem cand se mai incalzeste vremea ![]()
Ada, Paul e acuma intradevar bine
in sfarsit, si de cand nu-l mai trimit la bunici peste zi pare mult mai fericit
bine ca am ajuns aici, la reintregirea familiei
desi azi la amiazi imi venea sa fug in lume
stiti voi, cand la unu' ii pica ochii in gura de somn, celalalt se gaseste sa-l / s-o trezeasca si viceversa... pana la urma au dormit f bine amandoi si am ajuns sa imi termin si eu pranzul ![]()
Eu nu zic ca-i Ana mai inceata - cu limbajul e teribila, ma uimeste, plus ca vrea sa faca lego cu frate-sau, ata bate piesele alea pana intra cumva una in alta, insa zic ca-s tare diferiti, parca nu-s de-o mama decat la prostii ![]()
In orice caz, grasunica cum sunt, tare ma mai infoi pe la plimbare cand vad cum se intorc capetele oamenilor dupa noi,
stiti voi cum e, parca a mei sunt primii prunci din lume ![]()
![]()
![]()
O noapte usoara tuturor 

Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
La multi ani!Daniel al lui Zsuzu
Oana, mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
julax spune:
ooo,ce de lume pe inserate![]()
Cami,am admirat si eu domnisoarele frumoase,si pe mine ma amuza cum merge Sabina
,iar Sofia pare asa mare...
Marianna,ma bucur ca ne-ai gasit!Sarcina usoara 
Crengu,Manu,bafta cu mersul piticilor
Oana,e placut ca v-ati reintregit,imi dau seama.Si Alex e bucuros cand e doar cu noi,desi ii place si la bunici.Cat despre primii prunci din lume...![]()
Daniel de zsuzsu,LA MULTI ANI!!!!!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Iulia, nu-i vorba ca nu i-ar placea la bunici, daca il intrebi merge, dar in sinea lui cred ca se simte "pedepsit" pentru ca e tare agresiv, s-a schimbat mult de cand nu mai merge acolo toata ziua, vine bunicu' si ies la plimbare (bunicii stau in blocul vecin) si mai merge pana la buni s-o vada si pe ea, dar mananca si doarme acasa, cred ca pt el e mult mult mult mai bine.
Crengu, ti-am trimis email ![]()
Gata, fug la nani
Oana, mami de
1 martie 2009
ClaudiaH spune:
'Na seara!
Mariana, felicitari si sarcina usoara!!!! Te mai asteptam.
Cami, no comment! Abia astept sa am si eu fata mare.
Oana, imi incipui ca ti-e greu dar pentru psihicul lui e mai bine sa stea mare parte acasa cu voi.
Mai, ce sa zic, copiii mei sunt tare diferiti. POate pentru ca Lucia e premtur nascuta, sau pentru ca sunt baiat si fata... nu stiu dar ii iau ca atare. Stefan a mers singur abia la 1 an si o luna dar nu l-am considerat nici o clipa lenes sau bleg. El a fost si este in continuare un copil foarte atent si prudent si nici acum din prudenta evita sa se lanseze in jocuri noi; mai intai sta sa vada cum merge treaba si abia apoi se implica. NU vad in asta ceva rau. El si acum cu sora-sa e foarte atent. Lucia inca nu sta bine singura in fundulet; adica sta dar nu sta mult si se mai rastoarna. Cand e Stefan in preajma nu ma lasa o clipa sa iau mana de pe ea, imi spune imediat impacientat: "mama, Lucia nu poate sa stea bine, ai grija, o sa cada!" si sare repede la ea. In patru labe a mers de pe la 7 luni dar lui i-a placut de mic sa stea pe burta in felul asta dezvoltandu-si musculatura bratelor si a spatelui care l-a ajutat sa plece in 4 labe. Lucia insa uraste sa stea pe burta. In fundulet nu sta bien pentru ca prefera sa stea in picioare; in ultimele zile n-am mai vrut sa o tin in picioare si atunci a inceput sa stea in fund caci e singura ei varianta de verticalitate. In schimb ea e mult mai atenta la tot ce o inconjoara decat era fratele ei. Ea analizeaza atent jucariile, le intoarce pe toate partile si abia apoi le baga in gura sau le zdrangane. Isi pune singurica suzeta in gura chestie pe care Stefan n-a facut-o niciodata. El cum prindea ceva incepea sa izbeasca de podea sa vada ce zgomot face iar daca se dovedea o chestiune care nu face zgomot o arunca, nu-i mai trebuia. Dar... stiu ca sunt unici in felul lor si prea multe nu putem face. Gata, hai ca m-am lungit ca o zi de post.
Ah, inca ceva, legat de loviturile la cap: am citit ca bebelusii sunt mult mai rezistenti la astfel de lovituri decat adultii deoarece oasele craniului nu sunt inca sudate (de-asta au fontanelele deschise) si la lovire doar se deplaseaza putin si apoi revin fara sa sufere in urma loviturii. Asa ca daca nu a cazut de la inaltime mare si nu s-a lovit direct in fontanela, stati linistite ca nu e asa mare drama.
Va pup, noapte buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
crengu75 spune:
Neata fetele!!!!!!!!!!
Vai mai ce frumos scrieti voi despre copii.
Si ce mult ati scris aseara!
Eu azi m-am trezit mai devreme si acum pot sascriu doua vorbe.
Oana, multumesc, deschid indata si mail-ul. Prima data , la voi la cafea.![]()

Cu cazatura, a mea era pe burta, cred ca s-a scurs cumva din leagan sau a cazut cu fata in jos, oricm , nici nu a planas asa de mult, mai mult s-a speriat.Leaganul este destul de jos ca inaltime.Pe Cristian nu l-am scapat niciodata pe jos, si chiar imi ziceam ca nu se poate intampla daca sunt atenta, dar acum, am crezut ca el va avea grija de ea. I-am spus sa o legene dar nu tare, caci poate sa cada, desi are si chestii din alea de legat. Probabil, curios din fire, a vrut sa testeze daca mami are dreptate. Oricum era super speriat, abia daca a mai vorbit dupa aia, bineinteles ca nu l-am certat , i-am explicat ca nu e bine, orice ar fi vrut sa vada , sa nu mai repete. Dar cred ca m-a vazut si pe mine agitata si speriata, va dati seama, cand am vazut-o jos, pe burta,sub leagan, era sa lesin.
La multi ani,Daniel, puiutul lui Zsuzsu!!!!!!!!
Revin ca misca maimutzica.
Crengu
crengu75 spune:
Oana , multumesc din suflet.
Ia priviti ce martisoare frumoase mi-a facut si mie Oana.
Crengu