descarcare filme
buna
daca cineva nu prea are habar e greu sa descarce un film artistic de pe net pe dvd?
daca nu e asa de complicat imi puteti explica si mie babeste cum se face?
merci
numai bine
Raspunsuri
pisigri spune:
Nu stiu ce intelegi prin descarcare de pe net pe dvd....dar iti pot explica ce trebuie sa faci ca sa descarci un film, calitate dvd sau format dvd, de pe net pe computer.
Intii si-ntii cauti pe gugali-gugali "utorrent free download". descarci acest program - utorrent - si il instalezi pe computer. Mai exista si altele (BitComet de exemplu), mie asta imi place cel mai mult.
Apoi, deschizi iar gugali si cauti titlul filmului torrent. De exemplu "bolt torrent" si vei gasi mai multe site-uri de pe care poti descarca filmul cu pricina (mininova, bitcomet, isohunt etc). Unele dintre aceste site-uri sint gratuite (cum sint cele pe care le-am exemplificat), pe altele trebuie sa te inscrii si sa platesti...dar parerea mea este ca nu merita efortul. Dupa citeva cautari de-astea o sa inveti citeva adrese de site-uri de torente, iti vei alege unul preferat si vei cauta direct pe site.
Deci: o sa gasesti filmul cu pricina pe mai multe site-uri, in mai multe variante. De cele mai multe ori in titlul torentului, sau la "proprietati" ti se va spune ce format este filmul (avi, mp4, dvdrip, dvdscr, telescr, dvd etc). dacate intereseaza doar sa se vada bine alege orice in afara de telescr sau dvdscr; astea sint preluate de pe ecran si se vad nasol, dar folosesc daca esti maniaca si vrei sa fii printre primii care vad un anumit film. daca vrei sa "scrii" apoi filmul pe dvd si sa il vezi ca pe un dvd (cu meniuri, capitole etc) descarci doar formatul dvd.
Odata ce ai ales exact ce torent te intereseaza, dai click pe el, selectezi download. se va deschide o fereastra de dialog, selectezi open with...utorrent, apoi se lanseaza programul u-torrent cu o noua fereastra de dialog unde selectezi save.
in fereastra utorrent poti urmari viteza cu care se descarca, procentul in care s-a descarcat si durata estimata, pt viteza respectiva, pina la descarcarea completa.
ramine sa cauti subtitrare si....popcorn.
vizionare placuta!
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
miriama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Nu stiu ce intelegi prin descarcare de pe net pe dvd....dar iti pot explica ce trebuie sa faci ca sa descarci un film, calitate dvd sau format dvd, de pe net pe computer. Intii si-ntii cauti pe gugali-gugali "utorrent free download". descarci acest program - utorrent - si il instalezi pe computer. Mai exista si altele (BitComet de exemplu), mie asta imi place cel mai mult. Apoi, deschizi iar gugali si cauti titlul filmului torrent. De exemplu "bolt torrent" si vei gasi mai multe site-uri de pe care poti descarca filmul cu pricina (mininova, bitcomet, isohunt etc). Unele dintre aceste site-uri sint gratuite (cum sint cele pe care le-am exemplificat), pe altele trebuie sa te inscrii si sa platesti...dar parerea mea este ca nu merita efortul. Dupa citeva cautari de-astea o sa inveti citeva adrese de site-uri de torente, iti vei alege unul preferat si vei cauta direct pe site. Deci: o sa gasesti filmul cu pricina pe mai multe site-uri, in mai multe variante. De cele mai multe ori in titlul torentului, sau la "proprietati" ti se va spune ce format este filmul (avi, mp4, dvdrip, dvdscr, telescr, dvd etc). dacate intereseaza doar sa se vada bine alege orice in afara de telescr sau dvdscr; astea sint preluate de pe ecran si se vad nasol, dar folosesc daca esti maniaca si vrei sa fii printre primii care vad un anumit film. daca vrei sa "scrii" apoi filmul pe dvd si sa il vezi ca pe un dvd (cu meniuri, capitole etc) descarci doar formatul dvd. Odata ce ai ales exact ce torent te intereseaza, dai click pe el, selectezi download. se va deschide o fereastra de dialog, selectezi open with...utorrent, apoi se lanseaza programul u-torrent cu o noua fereastra de dialog unde selectezi save. in fereastra utorrent poti urmari viteza cu care se descarca, procentul in care s-a descarcat si durata estimata, pt viteza respectiva, pina la descarcarea completa. ramine sa cauti subtitrare si....popcorn. vizionare placuta! if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Moaaaamaaaa ce misto ai escris.! Pai mai imi trebuie vreo 2 facultati ca sa nu-mi prinz urechile....
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
devoska spune:
Dupa ce faci ce ti-a scris pisigri, poti intra aici
http://torrents.pluto.ro/
si ai sa gasesti torente care au si filme cu subtitrare in romana.
Se merita efortul!
pisigri spune:
miriama, nu stiu cum se putea explica asta mai simplu; recunosc ca ma cam lungesc. e mult mai simplu de explicat de ex pe YM, cind si tu si "elevul" aveti in fata celeasi programe deschise si urmariti aceiasi pasi. dar daca am vazut ca nu i-araspuns nimeni...am indraznit eu.
devoska, multumesc si eu pt link, nu-l stiam.
devoska spune:
Cu placere! Numai ca la unele ai nevoie de invitatii. Sunt insa destule la care te poti baga si care au filme bune.
Edit: Am explicat si eu cuiva cum sa faca chestia asta, pe e-mail . Si ma indoiesc ca a inteles ceva din nebunia care am scris-o. Tu chiar ai fost scurt si la obiect.
espiritu spune:
inainte de folosirea unui client de torente e bine sa cititi tutorialele de setari ca sa si mearga asa cum trebuie.
si mare atentie chiar daca trackerul nu cere inregistrare moral e sa stati la seed pana cand ratia ajunge 1 mai exact ati facut upload exact cati ati facut download.pe trackerele cu inregistrare dupa un anumit timp o ratie sub 1 atrage de la sine excluderea de pe tracker.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
miriama spune:
citat din mesajul lui pisigri miriama, nu stiu cum se putea explica asta mai simplu; recunosc ca ma cam lungesc. e mult mai simplu de explicat de ex pe YM, cind si tu si "elevul" aveti in fata celeasi programe deschise si urmariti aceiasi pasi. dar daca am vazut ca nu i-araspuns nimeni...am indraznit eu. devoska, multumesc si eu pt link, nu-l stiam. if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Scuza-ma, n-am intentionat sa te ofensez. Eu chiar am apreciat modul amanuntit si la obiect cu care ai facut-o. Felicitari! Numai ca mie, care sunt "afon" la calculatoare, mi se pare complicat. Si cu toate astea mi-am salvat explicatia ta. Poate imi fac curaj sa o folosesc... Inca odata scuze...
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
devoska spune:
citat din mesajul lui espiritu inainte de folosirea unui client de torente e bine sa cititi tutorialele de setari ca sa si mearga asa cum trebuie. si mare atentie chiar daca trackerul nu cere inregistrare moral e sa stati la seed pana cand ratia ajunge 1 mai exact ati facut upload exact cati ati facut download.pe trackerele cu inregistrare dupa un anumit timp o ratie sub 1 atrage de la sine excluderea de pe tracker. I'm not crazy my reality is just different than yours ! |
Foarte corect! Ratie 1 sau un nr. de ore obligatoriu, diferit de la un traker la altul. De citit regulile fiecarui traker.
alayna spune:
Si eu folosesc torrent si sunt multumita
Intotdeauna m-am ferit de acele filme pe capitole,in nr de 30-40 sau mai mult,nu stiu exact
Exista vreun program care unesc aceste capitole si fac 1 singur film sau cum?
Intotdeauna le-am ocolit,ca nu stiu cum sa le folosesc
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miriama
Scuza-ma, n-am intentionat sa te ofensez. Eu chiar am apreciat modul amanuntit si la obiect cu care ai facut-o. Felicitari! Numai ca mie, care sunt "afon" la calculatoare, mi se pare complicat. Si cu toate astea mi-am salvat explicatia ta. Poate imi fac curaj sa o folosesc... Inca odata scuze... "Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic" |
nu m-am ofensat