descarcare filme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

alayna,
si eu m-am ferit de ele pina de curind....dar e siiimpluuu :)
alea sint mai multe arhive; o selectezi pe prima, o dezarhivezi si de dezarhiveaza si " uneste" tot filmul intr-o singura " bucata" .

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

multumesc pt raspuns
eu i-am dat la cineva sa imi faca o colectie de dvd dar a lungit foarte mult, asa ca m-am hotarat sa incerc eu, sper sa reusesc
daca am sa mai intreb
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Nu stiu daca s-a scris (ca am citit in zig-zag) despre torrentele externe care se iau un picut mai greu (dar nu e o regula, mie unele mi-au mers cu aceeasi viteza ca si unele intern) si unde nu e obligatoriu sa faci si ratie la ele... cu alte cuvinte, daca l-ai vazut, nu ti-a placut si nu mai vrei sa-l mai tii in calculator, poti sa il stergi si nu-i nicio problema.

Torrente externe si gratis gasiti pe motorul www.torrentz.com" target="_blank">acesta de cautare de torrente ... aveti aici si comentarii ale utilizatorilor in privinta calitatii etc ... iar filmul se downloadeaza usor alegand oricare dintre site-urile de la "torrent download locations" - eu aleg de obicei mininova si nu am avut niciodata probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Nu stiu daca s-a scris (ca am citit in zig-zag) despre torrentele externe care se iau un picut mai greu (dar nu e o regula, mie unele mi-au mers cu aceeasi viteza ca si unele intern) si unde nu e obligatoriu sa faci si ratie la ele... cu alte cuvinte, daca l-ai vazut, nu ti-a placut si nu mai vrei sa-l mai tii in calculator, poti sa il stergi si nu-i nicio problema.

Torrente externe si gratis gasiti pe motorul www.torrentz.com" target="_blank">acesta de cautare de torrente ... aveti aici si comentarii ale utilizatorilor in privinta calitatii etc ... iar filmul se downloadeaza usor alegand oricare dintre site-urile de la "torrent download locations" - eu aleg de obicei mininova si nu am avut niciodata probleme!

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

torentele externe merg mai greu daca sunt la seed doar surse din afara Romaniei.daca ai la seed cel putin o sursa metropolitana clar merge bine.
normal ca nu e obligatoriu sa faci ratie la ele dar e de bun simt.asa cum tu te-ai bucurat sa iti gasesti filmul preferat si sa il dai repejor jos(download) asa se va bucura si altul ca tu stai la seed.ia gandeste-te ca toata lumea ar face hit&run.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

alayna,
alea sint mai multe arhive; o selectezi pe prima, o dezarhivezi si de dezarhiveaza si " uneste" tot filmul intr-o singura " bucata" .

Dupa ce dezarhivez cum le unesc intr-o bucata?Este vreun program?Trebuie sa mai instalez ceva sau se intampla de la sine

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

alayna,

Dupa ce dezarhivez cum le unesc intr-o bucata?Este vreun program?Trebuie sa mai instalez ceva sau se intampla de la sine

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

ia mai citeste o data ce a scris pisigri.raspunsul e chiar acolo.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darkride spune:

Ce este sau Care este gugali-gugali?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Darkride

Ce este sau Care este gugali-gugali?

probabil "google"

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristianka spune:

bitcomet rulz si la noi, deocamdata am cont pe bitshock.org dar cred ca o sa imi blocheze curand accesul ca nu mi-a prea mers netul si degeaba l-am lasat deschis si noaptea
cat despre ratie.. o faci usor daca iti downloadezi ultimul film xxl aparut, pentru ca apoi vor descarca toti de la tine :D nu trebuie sa te si uiti la el evident, dar sa fie acolo :) si noutatile
in italia foloseam Emule un program ceva gen DC++ care am vazut ca se foloseste si in Romania dar eu nu l-am incercat inca

Mergi la inceput