*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Fetelor, bebelul meu plange si iar plange Nu-l mai linisteste nimic, nici tzitzi, nici luat in brate, nici pupat, nici plimbat, nici cantat... Azi am facut Prevenarul, oare o fi de asta, e posibil sa-l mai doara inca piciorusul? Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l alin

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

cu paracetamol supozitor sau sirop - asa am patit si eu. cred ca de durere plangea..

revin cu mancarea - ba, mi-e foame de mor cu discutiile astea! - sunt in garaj decongelez congelatoru ca nu mai aveam loc sa punem produsele din cauza ghetii

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Flowers
Edit: Mi-am amintit.Pentru fetele care alapteaza: daca scaunul este apos , cu bobitze de mustar uneori, alteori spumos inseamna ca e deranjata la stomac? A, si-s cam 3-4 pe zi.Cand se leaga mai bine scaunelul asta?

Hihi, sa stii ca si gagic'su e kkcios, tot asa 3-4 ori/zi uneori si 5. Nu cred ca tb sa-ti faci griji in legatura cu consistenta, cred ca e normal. Pupam gagica

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Multam frumos pt raspuns. M-am mai linistit. Tind sa cred ca-i o legatura intre scaunele si iesitul dintzisorilor. Apropos, ii dai lui David calgel? il pupicim dulce

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

http://community.webshots.com/user/flowers1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Incearca sate uiti in prescriptia Prevenarului la reactii adverse. Si Eva a fost extem de maraita dupa Rotarix iar iritabilitatea era una din reactiile adverse.

Citat:

Fetelor, bebelul meu plange si iar plange Nu-l mai linisteste nimic, nici tzitzi, nici luat in brate, nici pupat, nici plimbat, nici cantat... Azi am facut Prevenarul, oare o fi de asta, e posibil sa-l mai doara inca piciorusul? Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l alin

Povestea nasterii

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Vin si eu agitata , zibe doarme in continuare de rupe caruciorul, de la 2, cam asa. Oare s-o trezesc? Am mai desfacut-o, a miscat un pic dar atat....

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Merci, Alra. Deocamdata l-am adormit cu greu. Daca tot asa face cand se trezeste ii pun jumate de supozitor. Curios ca nu a plans imediat dupa vaccin (facut pe la 11)... pe la 16 l-a apucat. Of, ma doare viata cand il vad ca sufera puiu' lu' mama scump, daca as putea sa-i iau eu durerea...

Flory, nu i-am dat inca...oricum cred ca ai dreptate ca are lega scaunul cu iesitul dintisorilor. Eu ii dau sa roada un inel cu lichid pus la frigo si se mai linisteste de obicei.

Na ca ca s-a trezit.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, pt vegetarieni, la aperitiv tai frumos tije de telina si morcov , ii asezi frumos pe o farfurie mare si in mijlocul farfuriei pui un castronel mic cu sos facut din smantana, putina maioneza si putin mustar. E f bun, si eu mananc chestia asta. Mai poti pe bete de frigarui sa pui rosii chery, bucatele de cascaval, masline fara samburi. De efect e vara, cand iei un pepene galben, il invelesti in staniol si infigi betele in el.
La felul 2 le poti face un platou cu ciuperci gratinate, sote de morcovi, orez cu legume.

Eu la petreceri la aperitiv mai fac ficatei in bacon. Se fac repede si sunt f gustosi. Mai fac o salata cu paste din alea colorate (care se poate face si pt vegetarieni, daca nu pun sunca). Se mai fac usor carnaciori in aluat. Cumpar aluat pt foietaj din ala congelat, tai cabanosi cam de 5 cm si ii invelesc in aluat, bag la cuptor si gata.
Cand im mai amintesc ce mai faceam, ca de cand am ramas gravi nu am mai dat petreceri, mai scriu.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Ce planta sunt...dadui si eu click mai nainte pe povestea nasterii ca mi-era dor s-o recitesc si ma duse tot la linkul cu poze...acu am corectat...

Si zibe nu se mai trezeste...mi-aduc aminte de Cosbuc `si George nu mai vine` , pacat ca n-am margareta, `s-o trezesc`, `sa n-o trezesc`...

Olivia , pup piciorusul pufos si-ndurerat!

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Anca, pt vegetarieni, la aperitiv tai frumos tije de telina si morcov , ii asezi frumos pe o farfurie mare si in mijlocul farfuriei pui un castronel mic cu sos facut din smantana, putina maioneza si putin mustar. E f bun, si eu mananc chestia asta. Mai poti pe bete de frigarui sa pui rosii chery, bucatele de cascaval, masline fara samburi. De efect e vara, cand iei un pepene galben, il invelesti in staniol si infigi betele in el.
La felul 2 le poti face un platou cu ciuperci gratinate, sote de morcovi, orez cu legume.

Eu la petreceri la aperitiv mai fac ficatei in bacon. Se fac repede si sunt f gustosi. Mai fac o salata cu paste din alea colorate (care se poate face si pt vegetarieni, daca nu pun sunca). Se mai fac usor carnaciori in aluat. Cumpar aluat pt foietaj din ala congelat, tai cabanosi cam de 5 cm si ii invelesc in aluat, bag la cuptor si gata.
Cand im mai amintesc ce mai faceam, ca de cand am ramas gravi nu am mai dat petreceri, mai scriu.

Mmmmm, interesanta ideea cu morcovii si telina , si cu frigaruile si mai si.
Da, si ficateii in bacon sunt speciali, acu am si eu pretentii si vreau sa fie diferit de vesnicele chiftele si altecele - cu toate ca o sa strecor si din ele - , ca am ajutoare la gatit, ca facem botezul la tara la ai mei.
Mersic!

He heeee, zibe se foieste si da partzuri, fuuuug....

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

anca, da - asa ziceam si eu - budinca aia de cartofi o faci drept garnitura pentru toti musafirii. eu de la belgieni am invatat chestia asta cu legume variate pe masa - fiecare isi ia ce si cat pofteste.

mirtha - si la mine aceeasi prb, in ziua aia nu am chef sa alerg prea tare si ma gandeam sa pregatesc frigaruile cu o zi inainte sa le las la marinat, la fel si scocile cu paste cu somon in ele, mai putin mozzarella pe care o pun doar inainte sa le bag la cuptor
si aperitivele reci cred ca in dimineata aia. eu voi lua un pachet de 100 de cupe de plastic transparente pt aperitivele reci - cand am luat de la restaurant tot la fel facusera si se vedea misto pe straturi: de ex unul din ele va fi cubulete de rosie+porum+creveti gri.
noua de la restaurant ne-a dat si o supa de homar la cescute. supa as avea de unde sa iau, da n-am frate atatea cescute - sa pun de cafea?

bravegirl - si aici se poarta chestia asta cu legume crude si sos intre (eu pun sos cocktail si maioneza) in loc de junk (chipsuri, alune, alte prostii). eu pun ardei felii lungi, rosii cirese, si morcov taiat pe lung. am mai vazut telina verde si conopida cruda insa eu nu am incercat

olivia - noi tot la 11 am facut vaccinurile (prevenar+infarix+rotarix), tot pe la 4 i-am dat primul paracetamol ca plangea si apoi la 8 avea febra 38 si i-am mai dat o doza.a fost cam festelita seara aia, nu zic ...

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mirtha, m-am uitat pe prospect (durere, sensibilitate, inrosire, tumefiere sau intarire a locului injectiei; febra de 38°C sau mai mare, iritabilitate, somnolenta, somn agitat)dar nu ma asteptam sa aiba vreo reactie pt ca nu a avut nici la Infanrix si nici la Rotarix, si intelesesem ca cel mai probabil reactiile adverse apar la Infanrix. Cred ca il doare piciorul ca plange diferit fata de de obicei, parca zbiara de durere mititelul, o sa-i pun supozitor cu paracetamol. Mercic pt raspuns.

A adormit iar acum.

Va multumesc fetelor, cu voi totul pare mai usor.
Vestea buna e ca a luat bine in greutate, are 7130g (64cm) si pe zi ce trece ne incanta cu tot mai multe progrese specifice varstei.

Povestea nasterii

Mergi la inceput