Despre preturile apartamentelor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu recomand din toata inima Titan. Ai tot ce-ti doresti, ca sa nu mai zic de IOR.

Mami de fetita si de baietel 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shama spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Si noua ne-ar fi placut un apartament nou, insa am ajuns la concluzia ca e prea scump pentru noi sau locatia nu ne avantajeaza. Asa ca acum cautam un apartament vechi, am dat zeci de telefoane, am vazut cateva oferte, dar ce am vb la tel nu s-a potrivit cu ce am gasit la fata locului- lipsa de profesionalism a agentiilor imobiliare ne-a terminat nervii.
Noi am gasit 2 camere cf 1, 50 m, la 55000 euro, 2 cam cf 2 80000 mult mai mici preturile fata de anul trecut. Asa ca de scazut au scazut, nu ca n-ar mai fi loc, oricum depasesc 1000 euro/ m in blocurile vechi.
Acum cautam pe cont propriu,aveti sugetii pentru o zona ok in bucuresti, pentru o familie cu copil de 2 ani care se pregateste de cresa? Avem 50000,o parte din ei fiind credit. Nu ne putem permite sa locuim in orice cartier, asta pentru ca trebuie sa avem cresa aproape, apoi gradi. Nu avem ajutoare cu cresterea copilului si cred ca trebuie sa le gandim bine, apropos de distanta fata de cresa, gradi, piata, mijloace de transport, etc. Deja sunte zapaciti, nu mai stim ce sa cautam si suntem presati de timp, trebuie sa ne mutam , copilul trebuie sa inceapa cresa, eu serviciul. Daca aveti vreo sugestie multumesc din suflet.

Buna seara. Eu iti recomand tot Titanul. E unul dintre cele mai frumoase cartiere, mai ales in zona parcului IOR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Titan -Baba novac - e o zona buna dar preturile sunt putin mai mari.
Nu poti cumpara cu 50.000E un apt cf 1.
Sau nu am inteles bine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

dak negociezi bine, poti cumpara si in Titan...uite pe Vatra Luminoasa cer 60k...cer...in zona Campia Libertatii cam tot atat, pe Baba Novac spre Patrascanu sunt in jur de 55-60 dar avand in vedere ca majoritatea sunt semidecomandate eu zic ca lasa cel ce vrea sa vanda...acum e Titan si Titan...in jurul parcului e frumos...la Eroii Rev gasesti apt in jur de 55k...ai si Parcul Carol si Tineretului...asa cum am zis e frumos si in zona Berceni Covasna...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Si pe deasupra are si cel mai serios primar din Bucuresti, daca nu chiar din tara

Mergi la inceput

asa e!

Mami de fetita si de baietel 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissteo

Si noua ne-ar fi placut un apartament nou, insa am ajuns la concluzia ca e prea scump pentru noi sau locatia nu ne avantajeaza. Asa ca acum cautam un apartament vechi, am dat zeci de telefoane, am vazut cateva oferte, dar ce am vb la tel nu s-a potrivit cu ce am gasit la fata locului- lipsa de profesionalism a agentiilor imobiliare ne-a terminat nervii.
Noi am gasit 2 camere cf 1, 50 m, la 55000 euro, 2 cam cf 2 80000 mult mai mici preturile fata de anul trecut. Asa ca de scazut au scazut, nu ca n-ar mai fi loc, oricum depasesc 1000 euro/ m in blocurile vechi.
Acum cautam pe cont propriu,aveti sugetii pentru o zona ok in bucuresti, pentru o familie cu copil de 2 ani care se pregateste de cresa? Avem 50000,o parte din ei fiind credit. Nu ne putem permite sa locuim in orice cartier, asta pentru ca trebuie sa avem cresa aproape, apoi gradi. Nu avem ajutoare cu cresterea copilului si cred ca trebuie sa le gandim bine, apropos de distanta fata de cresa, gradi, piata, mijloace de transport, etc. Deja sunte zapaciti, nu mai stim ce sa cautam si suntem presati de timp, trebuie sa ne mutam , copilul trebuie sa inceapa cresa, eu serviciul. Daca aveti vreo sugestie multumesc din suflet.

Nu ai PM activat. Eu am un apartament de vanzare cu 2 camere la Eroii Revoultiei, chiar langa metrou. Daca se considera reclama, sterg mesajul.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Crissteo,

Cred ca momentan cu suma disponibila nu ai cum sa gasesti un apartament acceptabil .Poate mai astepti si mai faceti economii .
Ofertele disponibile la acesti bani sunt situate in zone f proaste sau sunt apt cf 2 , unde probabil nu o sa-ti placa .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iael

Daca sunt bine construite si au finisaje de exceptie atunci calitatea se regaseste in pret si nu vor fi dispusi sa negocieze pentru ca stiu ce vand .Ei se adreseaza acelui segment care apreciaza o lucrare bine facuta si care accepta sa plateasca un pret pe masura .
Si ei au platit materiale mai scumpe si desigur manopera .Daca nu scad inseamna ca nu le-ar fi rentabil sa vanda sub acel pret cerut .

din ce zic cunoscatorii, indiferent cat de buna e calitatea materialelor si a constructiei, procentul de castig la constructii e FF MARE, dublu si ceva. Mai mult decat dublu cu siguranta. Deci la un 2000 de euro /mp, ei au construit sigur cu mai putin de 1000 de euro/mp ( in care e inclus si pretul terenului si finisaje de exceptie desigur). Eu nu inteleg de ce nu le convine sa aiba un profit de 60-70 % ( care e oricum destul de Mare, in ce afaceri mai ai asemenea profit ?) in loc sa stea cu ele gata si nevandute doar cu dorinta de a obtine profit peste 100 %? Ca apartamentele nevandute vor manca si ele bani desigur ( impozite la stat, intretinerea lor, etc).

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tot din auzite, costul constructiei este 400-600 eur/mp.

dar probabil nu le-a ajuns inca cutitul la os.

Mergi la inceput