Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor... intreb si eu a treia oara (ca a patra nu mai intreb) cum pun si eu filmulete?????????????????????

preety eu ti-as spune dar nu stiu..cred ca pe youtube acolo sa te inregistrezi

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor... intreb si eu a treia oara (ca a patra nu mai intreb) cum pun si eu filmulete?????????????????????

pai da, vezi, si te mai miri ca se supara fetele ca nu le raspundem la intrebari!!!? (GLUMESC, da?)

eu nush sa te ajut, dar ma intereseaza topicul, stiu ca ramo e experta, dar nush pe unde umbla.... sau poate anga, giulianna, eva... parca ele au mai pus filmulete.

gogosharul

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, ce greu merge forumul (cel putin la mine)!
Imi propusesem sa raspund si eu la mesaje, cat apuc, dar se pare ca n-am sanse, la viteza asta. Iar cat e treaz piticul nu pot face nimic, e very demanding, vrea in continuu sa avem activitati impreuna, sa vorbim, sa facem sport, sa ne plimbam, sa-l tin in sling si sa-i explic tot ce fac eu ... nu e posibil sa-l las cu vreo jucarie si sa forumesc.
Multumim tuturor pentru complimente, am vazut si eu pe aici muuuulti copii foarte frumosi, sunt cei mai dragutzi si isteti bobocei din tot forumul!
In ce priveste asteptarea mea, nici un semn de rushi inca, azi ar fi trebuit sa vina. Nu m-am lasat in baza faptului ca alaptez exclusiv, stiu bine ca asta nu e o metoda contraceptiva, dar m-au indus in eroare simptomele (false ? ) de menstruatie pe care le-am avut timp de 2 zile .. Nu pot spune ca imi doresc acum un alt bebelus, imi doresc curand, insa as fi vrut sa fac tratamentul contra lui Mr. H. intai (btw, felicic, la ligaturare nu te-ai gandit?), tratament pe care nu-l pot face cat alaptez. Plus ca as vrea sa ma mai 'satur' putin de Gruia, as vrea sa mai fiu putin exclusiv a lui, sa-l iau in brate, sa aiba toata atentia si dispozitia mea, sa, sa ... dar asta cred ca nu se va termina curand, nu? Ce spuneti mamici cu mai multi bebelusi?
Dar cum o vrea Dumnezeu ... pe de alta parte nici mult nu mai pot astepta, am o varsta destul de maricica si nu vreau sa cresc riscurile prea mult ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Harnicute ca niste

La noi e soare, nu mai ninge, dar bate un vant... Eu am in fata o gradinita si o scoala, in general cand vad ca ii scoate pe aia mici de la gradi afara sa se joace e semn ca putem iesi si noi. Mai ies uneori chiar daca nu sunt piticii la aer, dar acum chiar ca nu as iesi.

Acum e o buna ocazie sa folosim la greu toate jucariile din dotare, dar tot mai frumos ne jucam cu orice obiect care fosneste,tot mai bine decat sa tragem de jucarii o tragem pe mami de par, nas, urechi, cel mai nasol cand incearca sa ma traga de gura...
Ieri lasasem niste CD-uri in plic pe masa, cand m-am intors am gasit CD-urile puse frumos unul peste celalalt si plicurile rupte, imprastiate, maica'mea foarte fericita ca a gasit jucarie copilului. Ce puteam sa ii spun?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Despre soacre - eu una nu am soacra, nu mai este printre noi si imi pare rau pentru ca toata lumea mi-a vorbit de bine de ea si ca ce bine ne-am fi inteles. Dar, asa e viata, alea bune se duc...

Mi-a placut de maica-mea in postura de soacra. Dupa ce i-a fost prezentata fata a zis bine ca cel putin e femeie, ca pe vremurile astea nu se stie niciodata. Oricum ea a fost mereu adepta ideii de "a ne lua zborul din cuib" si ne-a lasat de capul nostru sa ne mai si "lovim" ca sa invatam.

Eu sper sa reusesc sa-l invat, sa-l inspir pe Harri sa stie ce sa-si doreasca si sa caute ceea ce-l face fericit. Si atunci o sa aleaga el ce e mai bine pentru el.

Noi transmitem in direct de pe ... balcon. Ne-am infofolit bine, am luat laptopul cu mine si am iesit la aer. Pushtiul a adormit in timp ce-l aranjam in landou.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom
lumi daca te rog frumos, cand ai timp mai scri o data reteta de la fursecuri, caci nu o mai gasesc si chiar vroiam s-o fac... Sarumana!

eeee, pai daca ma rogi asa frumos, pot eu sa te refuz?

1 ou
1 ceasca ulei
1 ceasca faina
1 ceasca zahar pudra
- marimea cescutei se alege in functie de cantitatea dorita de fursecuri
- se adauga esente dupa bunul plac si gust: rom, vanilie etc
- se poate adauga in compotie cacao, scortisoara
- peste fiecare bucatica se pun stafide, nuci, rahat etc etc, tot dupa bunul gust si plac

- mai intai se amesteca, la mixer, oul cu zaharul, apoi se pune treptat uleiul, apoi treptat faina.
- 10 min max. la cuptor cu foc mic.

si mare!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Preety vad ca ti-au raspuns fetele, eu doar completez: daca filmuletul e prea mare, nu il poti pune pe webshots, faci mai bine cont pe youtube si e mai simplu. Bafta

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

multumim mult pentru suport ...si cuvintele frumoase

Stefan inca doarme ..asa ca incerc sa mai intreb ceva ..poate ma ajuta cineva ..
aparat aerosoli ...are cineva ..l-a folosit acasa ???

Eu am incercat inca de luni sa ii spun doctorului sa facem aerosoli ..pe pricipiul ca fiind slabit de enterocolita ..nu va tolera medicamente...si sa nu se ajunga la antibiotice injectabile..

medicul a zis ca nu e cazul ...dar mie imi pare ca raceala asta se cam agraveaza..si sa nu dam in altele ..care nici cu aerosoli nu se rezolva .

gaia.nevia
nu stiu daca am scris sau nu ...chiar sunt data total peste cap ..acum nu are febra ..de fapt de 2 zile nu mai face febra ..ci transpira masiv cind doarme..i-am oprit nurofen-ul..panadol-ul..si degeaba ...transpira rau ..chiar si de 2 ori pe noapte il schimb ..
faptul ca nu face febra ..e singurul lucru care ma tine sa nu il duc undeva in urgenta...dar pe vremea asta pot sa ii fac mai rau daca il scot si citeva minute afara.
singura mea speranta erau aerosolii...dar trebuie sa am indicatie de la medic..ca nu ii fac de capul meiu ...dar unde gasesc eu un medic destupat la minte ..ca pediatrul nostru azi cind l-am sunat a vorbit un minut ..dupa care a zis ca el nu da consultatii la telefon si a inchis

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si Alex e pe balcon si doarme, dar eu recunosc ca sunt la caldurica Mi-e asa o mila de el ca o sa trebuiasca sa il trezesc pt vaccin.. uffff. Macar bine ca a sunat tanti ca intarzie ca altfel nu mai dormea saracul copil decat un pic de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pe antena 2, acum, ceva ff interesant

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput