Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Paula-Laura

Ce viteza aveeti!!!!!
si ce vreme de 2 lei e afara :( - noi am mers azi la hidroterapie/masaj asa ca a trebuit sa dezapezesc masina de dimineata, brr, nu mai vreau

Nerantula am o verisoara careia i-a venit CM dupa nastere vreo 4 luni ceas. In a 5-a a ramas gravi..asa ca depinde ce vrei tu :D.
Vazut poze cu Gruia, e dulce rau de tot

Musettepink, diseara la 17,30 stau pe acasatv (noroc ca sotu nu e acasa)

Lacribel, cred ca am uitat sa iti urez bine ai venit!!

Ada super seara ce ai avut tu acolo...sper ca sunteti mai bine!

Am vazut poze frumoase cu bebei de andreutac (suberba bebelina ta, pacat ca ai dat-o deja), andy garlo (bun tort, bun), angelynna, cristineescu

Clau eu am luat 16 kg in sarcina, am plecat din maternitate cu 8 in plus si acum am 10 in plus. Am renntat oarecum la dulciuri, nebunii dar nu reusesc sa dau jos mai nik

No, emoticoanele mele nu vr sa se arate, asa ca trimit mesajul fara.
Monica imagineaza-ti si tu ca am scos agitatoarele pt tine la eco :)

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

deci nu sunt singura in lupta cu kg, bafta multa

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, nuuuu, nu dorm in acelasi timp, nici ziua si (mai ales) nici noaptea, chiar daca adorm cam deodata.... iar de mancat, doar ziua papa cam la aceeasi ora amandoi.... si atunci o fac atrasi de bibele si de pofta lui fratica, nu neaparat de foame

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor... intreb si eu a treia oara (ca a patra nu mai intreb) cum pun si eu filmulete?????????????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

buna ziua! am citit din urma dar tot mai am vreo 2 capitole

nume pt pui tori, tzitzi mica(asta din cauza ca ma/sa e strigata tzitzi in ultima vreme)

kg eu am luat in sarcina 30, asta din cauza ca am mancat ca, am dat 4 la maternitate, cand m/am cantarit acasa nu/mi venea sa cred ca asa putin, si apoi inca 11. si cu 15 am ramas, dar mi/e lene deocamdata sa m/apuc de una alta, sub pretextul ca mi/e frica sa nu scada laptele lui tori

pernita pentru prevenirea aplatizarii capului cosmy noi avem http://good-times.webshots.com/photo/2063500050055853772KKAxVE dar nu o folosim..

in alta ordine de idei, vazut poze cu pui mari si frumosi, nu nominalizez ca sa nu omit pe careva, oricum cand ma uit la pozele voastre mi se pare ca parca numai a mea e mica...

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mamidestefan, am vazut dintzocii , saracutza Izabela, ce fatzuca avea cu blitzul in ochi! Mai, dar are niste ochi superbi, aveti sperante sa ramana asa? E foarte frumoasa! Imi pare rau de Stefanutz, ca e bolnavior, sper sa se faca bine cat mai repede si sa nu sufere mult mititelul! Uof, ce-o fi in inima ta!
Preety, eu nu pun filmulete, nu stiu ce sa iti raspund. Presupun ca trebuie sa le incarci intai pe youtube si sa folosesti butonul aferent (e un oval rosu pe care scrie tube, daca intri in editare mesaj)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

preety habar n-am!!!

lumi daca te rog frumos, cand ai timp mai scri o data reteta de la fursecuri, caci nu o mai gasesc si chiar vroiam s-o fac... Sarumana!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Paula-Laura

Cine face masaj? Si pentru ce?

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Mamidestefan imi pare tare rau ca e bolnavior Stefan. sa nu fie nimic grav si sa se faca repede bine !!

preety unde vrei sa pui filmuletele? vrei sa apara aici direct o fereastra si noi sa apasam play ? daca da, atunci trebuie incarcate pe youtube intai si pe urma ne dai link-ul. ai optiunea asta cand scrii un mesaj la videos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Fetelor... intreb si eu a treia oara (ca a patra nu mai intreb) cum pun si eu filmulete?????????????????????

incarci filmul pe youtube si apesi pe butonul cu Tube sau dai linkul pur si simplu.
Sau, incarci in alta parte (webshots, google) si pui doar linkul.
Daca vrei sa se vada trebuie sa faci filmeme/albumele publice, altfel nu ne lasa sa vizionam.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

MamideStefan felicitari pt al 2-lea dintzoc...eu in poza, recunosc ca nu ii vad... sper sa se faca Stefan bine cat mai repede.
Preety eu am uploadat in albumul cu poze de pe webshots.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput