Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 6

andy.p spune:
Robert,daga-daga ..ai vazut ce fumos te-am ulat??Multumim de invitatie
Cosmy nici noi nu folosim
Lumi ce dragutz tre sa fie el cum se chinuie sa-si trezeasca fratiorul...sa inteleg ca nu dorm deodata??
Babymom super..ma bucur ca Dragos e k
Lidia ce dragutza eee cu dintzishorii care abia se vad... juniorul sa-i treaca.E ingrozitor cand sunt bolnavi si nu stii ce sa faci sa le treaca mai repede
Alexia a inceput sa exerseze ridicatul pe genunchi...baga capul la cutie si apoi flexeaza genunchi si da-i la impins..pe loc ca n-are nici o sansa de deplasare ..decat cu spatele,asa merge pana cade jos
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

CosmyB. spune:
Anca multumesc! Laura, Lumi
Ma bate gandul sa-i comand pernita/suportul acela pt cap.
Pozici
Mami super happy de Maya

andy_galro spune:
andreutac cuscra ma bucur ca acceptati propunerea noastra ....si sa stii ca si la Andrei ii place mult in brate ...ahh si de exzercitii sa stii ca face gimnastica in fiecare zi sa faca muschi si sa o tina pe frumoasa Eva ca pe o printesa
Andreea de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Nocom spune:
Salutare,
babytza unde esti? Iesi la raport ca ne e dor de tine si de soricel!
claudinna WOW, ce mare s-a facut razvanel! E bestial in poza cu carticica. Are o fata... zici ca gata a inteles tot ce-i acolo, a memorat.... BRAVOS!
cosmy pernuta din aceea de care ti-a arata Anca gasesti si la miniblu. Noi nu folosim, nu e nevoie. A doua bintrebare se refera la periutele de dinti din acelea de cauciuc? Daca da, noi inca nu folosim ca nu ne-au dat dintzocii, insa la Matrei am folosit si vom folosi si la daria, cand va fi cazul. Daca nu e vorba de ele....sorry
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA

CosmyB. spune:
Fetelor am facut dus si acum imi uscam parul cu uscatorul si in 2 min pitica a adormit jucandu-se si nici macar nu e ora de somn
are efect uscatorul asupra ei, dar nici chiar asa
Am dat semnalul de somn si ea ce sa faca?
LE: de periutele alea e vb. La noi se apropie dintisorii, asa ca vreau sa-i iau. Am vazut de la Nuby si mi-au placut.
Pozici
Mami super happy de Maya

gaia.nevia spune:
Mamidestefan, nu vreau sa te sperii, dar eu am tot patit asa la Teo.
si mereu am scapat doar cu antibiotic.
Daca nu mai are glas deloc, are febra mare, e apatic, iar mucisorii pe care ii tragi sunt cu puroi... n-as mai sta pe ganduri. Uite-te si-n gatul lui, daca are puroi se vad puncte albe.
La Teo am avut de 3 ori faza asta. O data fara puroi la muci, dar avea puroi in gat de fiecare data, febra mare si nu putea vorbi, nici plange.
Pediatra chiar vroia sa ne bage in spital in octombrie cand a fost cel mai urat. Nu m-am putut duce ca mai aveam putin pana sa nasc.
Am primit aerosoli, o injectie cu un corticosteroid, prednison si augumentin... din fericire a cedat cu tratament acasa.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

angelynna82 spune:
CosmyB noi nu folosim pernuta mai deloc, dar periute ma gandeam sa cumpar. Apropo soarele ala din foto care are buburuza pe el e preferatul fetei mele, l-ar manca non stop
Lidia un pt comorile tale si Stefan sa se faca bine cat mai repede
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EvaF Clau eu si alptez si poate si asta ajuta. Uite ce fac eu: Seara dupa 18hoo nu manac, dar daca simt un gol in stomac pap 2 iaurturi, ceva kiwi, porto, fructe in genere. La pranz nu mananc paine, nu mananc prajit, nu dulciuri decat ocazional (am mai basculat placinta cu mere, clatite, dar la 2-3 saptamani asa.) In mare piept de pui fara ulei, paste integrale cu suc de rosii, omleta simpla fara ulei, sunca cu salata, salate de toate felurile dar fara fructe care fermenteaza si impiedica digestia. Fructe numai dimineata sau seara, necombinate cu ceva. La pranz manac dupa toane, ce am chef asa imi fac. Azi am chef de salata de ton, de ex. Dimineata beau intotdeauna o jum de litru de sana pt ca nu le am cu micul dejun (10 ani dimineata micul dejun era cafea-tigara, acum nu se poate ![]() Cam asta. In paralel fac 200 de abdomene, 200 de biciclete si ma trezesc noaptea pt tzatzeala. ![]() Claudinna, nu e mare smecherie, daca iti pui mintea iese, nu sunt kg astea mai tari ca mine, le-am pus gand rau si castig ![]() pup Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]() ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
de mancat mananc cam la fel dar lipseste sportul si cred ca asta e problema/ trebuie sa ma apuc de abdomene ca nu mai tine.
mersi pt sfaturi

Mami fericita de

Poze noi cu Irina

clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan Multumim mult pentru aprecieri ![]() ![]() ![]() pun si o poza www.flickr.com/photos/7342832@N03/3291966771/in/photostream/" target="_blank">am 2 dintzoci ... sper sa se vada ...la mine pe laptop se vad ..dar destul de confuz am citit mai mult pe diagonala ...asa ca nu vreau sa nominalizez ..ca sunt atit de obosita ca risc sa imi scape cineva.. sunt citeva nopti bune de cind dorm tare prost ..ca e Stefan bolnav .. apropo ![]() ![]() ![]() Stefan a facut enterocolita vineri..a primit tratament de la Urgenta - Victor Babes ..luni dimineata s-a ales si cu o raceala de toata frumusetea..multi mucisori si febra .. am ajuns la pediatru si mi-a dat Sinupret si vibrocil..si sa aspiram mucisorii cit mai des .. marti a ragusit rau..abia vorbeste ..si a inceput sa tuseasca..nu mai face febra ..dar e destul de slabit si nu mi se pare sa se amelioreze ceva am sunat azi (joi) pediatrul..cica sa ii dau Eurespal in loc de Sinupret si atit .. e deja a patra zi de cind ne luptam cu raceala asta sau ce-o fi ea .. e posibil sa fie vorba de altceva ???? mi-e tare frica de laringita ![]() ![]() ![]() Scuze fetele ![]() ![]() ![]() LIDIA ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella |
imi pare rau pt voi ca nu scapati de raceala, doamne ajuta sa treaca repede si felicitari pt dintisori, sa-i pastrati cat mai mult timp

Mami fericita de

Poze noi cu Irina

gaia.nevia spune:
periute de gingii si dinti: da, am folosit la Teo: Nuby, incepand cu 6 luni, apoi OralB, si pasta Nenedent.
la capitolul somn, Radu ma uimeste. Doarme intre toate mesele, cel putin 2 ore, si noaptea doarme fara intreruperi. In max jumatate de ora dupa masa e adormit, se trezeste pentru urmatoarea masa, si de la capat.
Cel mai des are program de chicoteala dupa masa de la 7-8 seara.
Should I worry?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!