Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Multumesc dragele mele!
Filmele au cate 1 minut fiecare asa ca-mi incerc norocul pe webshots... daca ma incurc mai intreb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, ma bucur mult ca Dragos si-a revenit, nu credeam ca asa efecte poate avea laptele asta! Si mie mi-a zis pediatra sa nu mai beau lapte dulce, pe motive de DA la bebe, am rezistat o vreme, apoi am reinceput sa mai beau cate un pahar, doua, ca din timpul sarcinii am devenit cam dependenta, il beau in loc de apa. Scaune cu sange n-am avut, insa kk era mai verde, fara sa stiu de ce. (bine, nici acum nu stiu anume de ce ...)
Ada, deci de asta esti tu asa prezenta pe aici, ca Raducu doarme mult si bine ... chiar ma miram cum reusiti, mai ales cele care aveti 2 copii! La Luminita inca ma mir, dar imi depaseste puterea de imaginatie. Hai ca ai timp sa scrii de voi, dar tu si raspunzi la toata lumea!
Paula-Laura, ma intereseaza si pe mine unde mergeti la hidromasaj si, mai ales, cu cat? Pot veni si taticii?
CD, ma mir si eu cum poti sa-i suporti asa pe cei din jur, parerea mea e ca ar trebui sa lucrezi mai mult la increderea in tine .. focuseaza-te pe ce e cu adevarat important pentru tine si fa in asa fel in cat ceilalti sa lucreze pentru asta, nu impotriva. Desigur ca poti refuza lucrurile de la cumnati, pentru ca asta vrei tu, pentru ca e important ce simti tu, nu pentru ca ar avea ei ceva sentimente negative in legatura cu asta. Tu esti puntul fix in jurul caruia se tes itzele vietzii tale, nu ceilalti!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Boo, tinem pumnii sa treaca cu bine de vaccin dragutul Alexandru si sa aveti o zi mai buna, macar mai pe seara!
Cristineescu, foarte tare mama ta ca soacra ... foarte actualizata! Va urez la cati mai desi kktei (ma rog, pana la o limita, desigur )
Felicitari Carlutei pentru sporul de apetit si aducem ceva sa o tina tot asa!
Eva, vorbesti asa de frumos despre doctorita ta si de Polizu, cred ca o sa te mai bat la cap la bb2, ca nu vreau sa mai nasc la Elias ... desi as mai merge tot la doctorul meu. Mai vad pana atunci. Are si cabinet particular?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Aseara am spalat cupilul si apoi tacsu s-a apucat sa-l hraneasca, era 11.30, eu am strans ce era de strans, am mai spalat un vas, am mai invartit o carpa si ma plimbam pe canale la tv si ma plimbam si asteptam sa vina sotzu cu biberonul sa-l spal si sa ne culcam...si dau pe OTV si ce imi vad ochii era 00.25 si imi zis in sinea mea: e prea mult, mananca de-o ora, daca nu mai va ii iau biberonul si il culcam! cand intru in camera ce credeti ca aceau baietii mei?!
http://good-times.webshots.com/photo/2975241730103994286uOLpJF

Pai bine mai baieti le zic eu...si ei nimic si trag de ei si iar nimic, ei sforaiau (unul sigur sforaia asa incet, il suspectez pe ala mai mare) si ma apuc si ii pozez cu blitz si ei dorm si incep sa-i mut si ei dorm, asa ajunge Mikul in patul lui, incerc sa-l dezbrac pe sotz de nadragii scurti si se trezeste speriat: ce faci??? ce faci??? si se intoarce pe-o parte si doarmeeee, am reusit sa scot pilota de sub capul lui si sa ma bag si eu in pat intr-un tarziu

Pentru ca e ziua mea, eu sunt seful!!
http://good-times.webshots.com/photo/2778568970103994286ZafQYB

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
La Luminita inca ma mir, dar imi depaseste puterea de imaginatie. Hai ca ai timp sa scrii de voi, dar tu si raspunzi la toata lumea!

scriu tot cand dorm ei, sau macar unul din ei, si incerc sa ii implic cumva in activitatea mea... cred ca am reusit cumva sa-mi impart ziua pe bucati in care fac anumite lucruri si-mi iese... plus ca si ei sunt in general cumintei. si merci.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Moni, multa bafta la eco azi, sa vii cu vesti minunate despre samburel!

Si, daca tot sunt aici, nu vreau sa ratez, la multe si sanatoase si fericite lunite pentru:
Mikul Robert Constantin de CD
Petru Alexandru si Pavel Cristian de Nally
Falkone Vlad de Felicic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Interesanta emisiunea pe Antena 2 ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

CD, e un frumos Robert al tau!!
MamideStefan, felicitari pt dintisori! si imi pare rau ca baiatul e bolnavoir

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

preety, merge pe webshots cu filmulete de 1 minut...ca eu asha le fac, scurte. mai conteaza si rezolutia, dar in principiu merge

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Andy_galro, la multe lunite si lui Andreiutz ! Bilantul vostru este foarte asemanator cu al nostru: 7 kg si 67.5 cm
Maaaai, dar ce tort a avut! Mi s-a facut o poftaaaaa ... a mai lasat ceva Andrei si pentru voi? Wow, ce ochisori albastri are si el, ce frumusel e .. probabil vor ramane asa, ca ii mosteneste de la tine, super! Imi place mult poza asta

Mergi la inceput