Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 17
Banu2268 spune:
nici Salih n-a sczaut dar stagneaza....
dr zicea ca ori nu-i mai ajunge laptele meu ori poate ar avea vreo infectie urinara dar acum 2 saptamani am facut urocultura si sumar si n-avea.
dr zicea ca e nevoie de mai multe pana sa iasa ...
cred ca inm curand ii mai fac una.,....
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
gaia.nevia spune:
sa nu fie nimic.
De cand stagneaza?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
cristineescu spune:
Claudinna, eu il tin in carucior la 45 de grade si de acolo el vede f bine si isi satisface curiozitatea. Eu o sa-l las pe el sa stea singurel in fundulet, adik nu vreau sa-l fortrez cumva. El o sa-mi dea semne cand e pregatit. Hi hi, da, asa pare ca li se curbeaza coloana dar asta pentru ca ei sunt micuti si cand ii pui in fundulet ai impresia ca sunt niste moshuleti ghebosi.
Asigurare, trebuie sa vorbesti cu un consilier de la compania de asigurari pe care o agreezi tu si el iti va calcula o suma lunara/trimestriala, in functie de ce optezi sa asiguri. De ex pentru o bursa de studii poti fi tu sau sotul adigurati pentru viata sau/si accident, etc.
Gaia Nevia, ce ma bucur ca esti cu noi, pup mamica experimentata.
Nerantula, eu ma gandeam la ale mele cu masajul
.
Banu, o sa iau lactoza pentru ca numai cu asta nu am incercat. N-am inteles de ce plangea dupa ce manca? Si acum ce probleme aveti cu greutatea? Ii dai san si nu asimileaza? Sau ce?
Preety, imi trebuie pe 27 febr, pica intr-o vineri. Poti sa-mi dai te rog un nr de tel ca sa o intreb daca ii convine zona, si altele?
Si noi avem salteluta de joaca ca a voastra si eu ii atarn doar o jucarie dar legata cu mai multe inele ca sa-i ajunga cat mai aproape de maini/fata. Ai sa vezi ce joaca trage mai ales ca poate sa o guste, mmmm.
Mamidestefan, ma bucur ca te-ai mai linistit un pic. Ne-ai dat sa vedem poze cu dintisorii si toata lumea s-a pierdut in ochisorii albastri. Sa nu imi spui ca si Izabella e luata.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
bitza2008 spune:
Banu al meu e un mancau, a luat 750g in ultima luna...noi dam 2pic/zi desi dr ne-a zis iarna sa-i dam 4pic/zi. Sper sa rezolvi pb cu greutatea
Danadumitru ai o pitica absolut superba.M-a topit!!Va rupe inimi la greu!!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
alexa si mami spune:
ma terminati cu sporul pe care-l aveti la scris:))
am si eu o intrebare pt mamica guru
babymom. cipri, datorita pozitiei pelvine la nastere i-au pus diagnosticul tal vag la piciorul drept. noi prestam cam de 3 ori pe sapt masaj, de fapt vine acasa o tipa kinoterapeut. pina la ce virsta mai facem asta? adica oasele lui pina cind se mai lasa "framintate"? sar'mina anticipat.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
Banu2268 spune:
ii dau numai san....
plangea ca era balonat si dupa ce manca plangea dar nu stiu de ce ori ca nu putea sa faca .,,, ori nu stiu
poate e vina mea ca nu l-am lasat sa manance tot dupa ce inghitea aer il rirdacm repede sa il scot daca mai era si balonat.
e vreo 2 saptamani stagneaza
Banu
foaaaarte fericita cu
nicole30 spune:
Buna!bebe meu Rares are 4 luni si trebuie sa incep diversificarea alimentatiei. De cand eram insarcinata am intrat pe toate forumurile despre copii si am citit aproape tot ce se putea citi. Va multumesc pentru ca impartasiti din experientele voastre si celorlalti si sper ca ma veti ajuta si de acum inainte! De data asta am hotarat sa scriu si eu pentru ca doresc sa interactionez cu cat mai multe mamici !
Sper sa ma acceptati in comunitatea voastra 

lacribel spune:
Daria a dormit azi de-a rupt. Sa fie de la vremea asta uracioasa?
Acum s-a trezit, a mancat si imi tine un fel de cuvantare (scuze pt calitatea filmuletului
)
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
Daria
Banu2268 spune:
greseala De vreo 2 saptamani nu e vreo 2 sa[tamani hi hi
Banu
foaaaarte fericita cu
khristin spune:
Fetelor multumim mult de aprecieri
. Asa e, fiimiu seamana f. mult cu surioara dumisale. ![]()
Claudinna, spune-ne totusi ce bunatati gateste soacra ta. 
Bitza, f. util videoclipul dat de tine, doar daca l-as avea pe nenea ala ca personal trainer cred ca ar fi si mai eficient. ![]()
Anca, m-am uitat pe retetele de pe site-ul respectiv si de-abia astept sa-i fac sweet potato si butternut squash, numai ca noi mai avem ceva timp pana la diversificare. Aici sint f. multi copii cu tot felul de alergii, la oua, cirese, nuci, alune, polen, capsuni, peanut butter si n-as vrea sa incep sub nici un chip mai devreme de 6 luni.
Monica, eu te-as sfatui sa-ti faci Papa Nicolau in fiecare an dupa ce nasti. Nu stiu cum e in RO, aici e obligatoriu. Tinem pumnii pt. eco de azi sa fie bine. 
Mamidestefan, felicitari pt. dintisori. Ce precoci sinteti si sanatate multa puisorului bolnavior. 
Nerantula, momentul pt. al 2lea baby e cand te simti tu pregatita. Si daca tot nu voiai sa astepti prea mult poate asa a fost sa fie. Sa ne spui cand sa te felicitam oficial. 
CosmyB, felicitari pt. kg date jos asa repede. 
CD, ai un motiv de bucurie imediat cand il vezi pe Miku’ tau asa frumos.
Danadumitru, ce fetita vesela ai tu acolo.![]()
Ankussa, ce face Vladutu Blue Eyes? 
Banu, ai grija cu infectia urinara. Este destul de periculoasa si daca se repeta ii poate afecta rinichii. Asa ca trebuie urmarit. Nu vad totusi legatura intre stagnarea greutatii si infectia urinara.
Alinutza, salutari….ce mai fac cei doi pui mici ?
Piolica cuscra, te strig la apel 
A propos de lapte dulce, nici eu nu beau deloc. Beau doar iaurt si manac diverse branzeturi. Laptele poate provoca colici la bebei inclusiv intoleranta la lactoza.
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".