Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
Nocom spune:
Fetelor, am primit mesaj de la monica dicut:
"N-am facut eco pentru ca erau toate ocupate cu programari, mi-a luat doar cultura de col care e putin deschis, adica orificiul extern"
Era cam suparici si cu paranoia la maxim, dar eu zic ca nu are motiv de ingrijorare daca are grija de ea, oricum i-a spus dr ce sa faca....
O pup
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
Paula-Laura spune:
Banu noi luam 2 pic/zi de vigantol
In greutatate a luat in ultima luna 250 grame (din care 200 in ultima saptamana). Nu stiu care sunt motivele pt care nu a luat in greutate 3 saptamani(probabil rotarix +o raceala) dar el este in grafic (68 cm si 7500 gr la 4 luni -s-a nascut cu 4190 gr) asa ca nu imi fac probleme.
Babymom spune ca la copii alaptati stagnarea in greutate nu e o problema (ci doar o scadere), pediatra mea spune ca e sanatos fizic, asa ca nu ma stresez, insa il urmaresc cu atentie.
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
alexa si mami spune:
bitza, f tari cele 8 min. salvat la favorites, acu' sa vedem cind ma apuc si eu 
am uitat de 17.30. a vazut-o cineva pe nikita?
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
lacribel spune:
Vorbeati de asezatul bebeilor in fundulet. Mie pediatra mi-a zis sa o asez intre perne de la 6 luni.
Sincer, mi se pare cam tarziu, mai ales ca ea deja incearca de ceva vreme sa se ridice, agatandu-se de degetele mele si incordandu-si maretii bicepsi. Chiar a descoperit o metoda care da rezultate. Isi ridica picioarele la 90 de grade sau mai mult si le lasa sa cada, tragand trunchiul dupa ele ![]()
Asta cu asezatul intre perne la 6 luni mi-a zis-o luna trecuta. In schimb, pe 17 cand am fost la vaccin, mi-a zis sa incepem diversificarea. Oare se asteapta sa ii dau sa manance cu lingurita in timp ce ea sta culcata 
..cat de greu se incarca paginile astea
Lacrimioara, mamica de Sorana Daria - 18.10.2008
Daria
claudinna spune:
khristin...de ex, cand am venit de la bucuresti ne-a asteptat cu ciorba de perisoare si sarmale...
dimineata: paine prajita, cartofi prajiti cu branza, snitele, omleta cu legume...
mai face ciorba de os...salate de toaste felurile: sa zic de care?:) astea sunt super ok: varza cu morcov, telina cu mar si morcov, sfecla rosue, ridiche neagra cu morocv...
eh, nu-mi mai vin in minte si altele...ciorba de curcan sau de gasca...cam grase, dar ff bune cu ardei iuti
mamaliga cu branza, smantana, iaurt(facut in casa)...carnati afumati...dar mentionez, mare parte din astea le face socru-meu! face niste combinatii de salate de mori+orez cu lapte, macaroane cu branza, paste sau gris cu lapte, placinta de mere, baclava....
sa vedeti pofte!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami bitza, f tari cele 8 min. salvat la favorites, acu' sa vedem cind ma apuc si eu ![]() am uitat de 17.30. a vazut-o cineva pe nikita? ![]() alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami |
Poti sa savurezi www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-exclusiv-imagini-3d-cu-fetita-nikitei.html" target="_blank"> filmuletul
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Banu2268 spune:
dr zicea ca poate de aia nu ia in greutate ca are infectie urinara
sau ca nu-i mai ajunge laptele meu
mai astept un pic si ma apuc de nan1 de fapt cred ca maine
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
cristineescu spune:
Danadumitru, si la noi la fel. Are un san preferat iar pe celalalt il accepta ca nu are incotro. Eu il mai pacalesc si incep cu cel mai putin preferat ca e mai flamand si papa. Au crescut copiii nostri si s-au smecherit. Dar nici sanii nu sunt la fel.Am observat si eu ca din unul curge mai usor. Si chiar asta e preferatul.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
CD27 spune:
[quote]citat din mesajul lui claudinna
khristin...de ex, cand am venit de la bucuresti ne-a asteptat cu ciorba de perisoare si sarmale...
dimineata: paine prajita, cartofi prajiti cu branza, snitele, omleta cu legume...
mai face ciorba de os...salate de toaste felurile: sa zic de care?:) astea sunt super ok: varza cu morcov, telina cu mar si morcov, sfecla rosue, ridiche neagra cu morocv...
eh, nu-mi mai vin in minte si altele...ciorba de curcan sau de gasca...cam grase, dar ff bune cu ardei iuti
mamaliga cu branza, smantana, iaurt(facut in casa)...carnati afumati...dar mentionez, mare parte din astea le face socru-meu! face niste combinatii de salate de mori+orez cu lapte, macaroane cu branza, paste sau gris cu lapte, placinta de mere, baclava....
sa vedeti pofte!

Claudinna ce ai mama cu noi? mai ales cu mine (avem frigiderul gol, soacra a zis ca nu ne mai trimite nimic
ca oricum fisu nu mananca nimic deci...de ce sa manance
, asa mai slabesc si eu un pic
) dar ma omori, sunt pofticioasa rau
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
Banu din pacate nu te pot ajuta prea mult, al meu a luat foarte prost in greutate de la 2 luni incoace, la 2 luni avea 6.200 acum are 5 luni si vreo 7.700 si sper sa nu scada pentru ca nu papa. Nu stiu care e cauza dar nu papa, sumar de urina e ok, urocuiltura...n-am mai luat rezultatul, dar daca era ceva probabil se vedea si la sumar. Ideeae ca eu stiu de ce nu ia in greutate, NU MANANCA.
Noi nu am acut rotarix deci....no ideea
Al tau papa ca inainte si nu asimileaza?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH