Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
bitza2008 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 citind din urma m-am grabit sa-i raspund Lidiei si am uitat cine a intrebat de kk aposi care se absorb complet in pampers, la bebe alaptat exclusiv .Raspunsul e oricum asta: kk aposi/mucilaginosi sunt normali la bebeii alaptati, nu pun probleme. Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
Eu intrebam
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
Paula-Laura spune:
Nerantula mergem la babyspa (babyspa.ro)e langa mr bricolage, de la 10 la 14 abonamentul pe luna de 550 ron. Destul de mult, dar mai ieftin nu gasesti, mai ales daca tii cont ca aici e special pt copii, cu temperatura apei / aerului potrivite pt ei. Pot asista si taticii si mamicile. In bazin(dupa 6 luni) intra un singur parinte.
Claudinna eu i-am facut o academica la ING. Tu hotarasti suma pe care o dai lunar. Platesti pana la 18 ani si copilul primeste banii odata sau in rate 5 ani (sau deloc daca te-a suparat
, ai posibilitatea sa alegi). Nu au o dobanda mare(dob tehnica garantata de 6,5% pe an -fara inflatie) insa in cazul in care parintele nu mai poate plati (deces sau invaliditate) ING plateste rata pana la 18 ani si copilul ia banii oricand. Daca lor le merge bine atunci luam mai multi bani inapoi, daca nu au profit noi oricum luam suma garantata.
DanaDumitru ce ochioasa mica ai tu acolo 
Noi ne pertecem ziua rotindu-ne de pe spate pe burtica, pe urma in jurul axului 360 de grade si plans dupa mami sa ne intoarca pe spate...vine mami, ne salveaza, peste 3 secunde suntem din nou pe burta
sau
ne sprijinim pe perna la 30-45 grade, ne fortam sa ne ridicam in fund. Cand obosim si nu mai putem tipam la mami sa ne ridice si radem in hohote cand ajungem in fund ![]()
Prin urmare regurgiteaza la greu ca nu pot sa il fac sa stea linistit
(cel mai cuminte sta cand il pun cu burta pe picioarele mele
acum eu ma uit pe acasa tv si o stept pe nikita
si el e tare interesat (ziua tin tv inchis)...si tocmai am aflat ca am pierdut continuarea ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Banu2268 spune:
toti bebeii sunt in grafic?
nu e nimeni care sa-mi raspunda?
si inca ceva cate picaturi de vigantol le dati bebeilo vostri?
multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui danadumitru multam' pt ajutor, iar pt asta va rasplatim cu un zambet asa zambim toata ziua,sunt TOPITA dupa ea( asta ca sa ma laud si eu cu puiul meu Dana si Riana Maria (05.10.2008)http://community.webshots.com/user/dana78ddd |
superb!!!

avem si noi salteluta de la tiny love, exact ca a voastra. am recunoscut oaia/vaca
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
danadumitru spune:
lacribel, angelynna82 multumim frumos, toti bebelusi sunt SUPERBI
si o
si va mai trimitem un zambet si mai frumos
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Banu2268 toti bebeii sunt in grafic? nu e nimeni care sa-mi raspunda? si inca ceva cate picaturi de vigantol le dati bebeilo vostri? multumesc Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!! |
2 pic/zi
n-am avut probleme cu scaderea in greutate, sorry
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Banu2268 spune:
mie la 3 luni jumate mi-a dat 4 pe zi de vigantol
si fier.
pana acum totul a fost super a luat bine in greutate are 6680 si l-am nascut cu 3200.
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
angelynna82 spune:
Banu 2pic/zi, iar cu scaderea in greutate nu avem probl 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
gaia.nevia spune:
2pic/zi
Cu greutatea... la greutatea noastra nici nu ne mai cantarim decat cand mergem la pediatru ![]()
La 3 luni aveam 7k500, la nastere 4k200 si bem cam 1l laptic pe zi, sa ne fie de bine....
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

citind din urma m-am grabit sa-i raspund Lidiei si am uitat cine a intrebat de kk aposi care se absorb complet in pampers, la bebe alaptat exclusiv