Emma este iubire! continua lupta cu cancerul (12)
Raspunsuri - Pagina 20
GiaDavid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doris-Alina Am uitat sa va povestesc, ca ieri, nu i-am dus la Kissy jucarii...ce credeti ca a vrut? si i-am dus... Zambile roz, frumos mirositoare, si ghiocei... Sa ai o noapte linistita...si fii fara grija...nu te teme de nimic... Noi toti suntem langa tine... |
Draga Kissy, fii sigura ca toti/toate vom fi langa tine noapte de noapte / zi de zi! Noaptea, cand este "liniste" in sufletele celor care se gandesc la tine, TU prinzi forta-putere SI asta reiese CLAR din faptul ca ai acceptat primavara in sufletul tau, in viata ta! TE ROG / TE IMPLOR, ACCEPTA in continuare VIATA din ce in ce MAI INTENS!
TE IUBESC MULT DE TOT! LUPTA,Kissy-drag!!! SUNT MILIOANE DE OAMENI CARE TE IUBESC!!!
Montana
andanii spune:
somn usor si linistit pui mic
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
alina023 spune:
Sa aveti o zi cat mai buna, dragele noastre!!
Doamne ajuta!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Anina_n spune:
O zi senina, va doresc, fetele noastre dragi !
Doamne ajuta !
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Sunteti cu mine mereu.
Doamne ajuta!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
andanii spune:
ANDANII
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"