Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
Kari, da un mail cu adresa exacta si baga un cartof La fiert ca vin maine ! Serios ! 
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rhoneea spune:
Buna ziua fetili ![]()
Delphi und'i placinta aia bre??
Vio azi ai lipsit de la cafea 
Kari fiu'tu isi intra in rol de pe-acuma....
Va 
La revedere da?
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
misha71 spune:
Doaaaaaaamne!!!! Cita politete pe Rhoneea!!!
Cit de frumos stie ea sa salute!! 

In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
SPECIAL PT MAMELE CARE ISI DORESC BAIETI, SE STIE ELE CARE.
Pentru a evita discutiile ulterioare cu nurorile iata un ghid util pentru meditatie:
REGULILE UNEI MAME DE BAIAT
1. Niciodata nu intarzii daca esti invitata la masa.
2. Niciodata nu ma contrazici sau il contrazici pe baiatul meu.
3. Chiar daca moda o cere, eu sunt de parere ca intotdeauna e loc de mai bine, deci nu vii imbracata indecent, in fusta mini, bluza bulata si pantofi cu toc. Eventual pentru design, o bentita pe par ti-ar prinde bine, astfel nu vei fi nevoita sa iti pazesti podoaba capilara de eventualele inia o pauzari in ciorba sau tocanita si nici nu vei orna prajitura cu frisca.
4. La masa nu-ti lustruiesti pantofii de pantalonii baiatului meu, ca in ziua de azi curentul si detergentul sunt scumpe. Apropos de asta si de punctul 3, sper ca nu folosesti farduri, rujuri si alte asemenea, pentru ca in primul rand nu-mi plac mastile, apoi tin la sanatatea mintala a baiatului meu (n-as vrea sa ramana cu sechele dupa prima dimineata petrecuta impreuna).
5. Cu mine nu ai prea multe in comun, chiar daca eu iti povestesc despre cum eram eu la varsta ta, asta nu inseamna ca trebuie sa faci comparatie intre noi doua ci ca ceva trebuie schimbat la atitudinea ta.
6. La cumparaturi nu mergem decat impreuna. Tu tii sacosele, eu voi alege.
7. Nu te stradui sa-mi faci pe plac pentru ca stiu ca nu vrei decat sa ma lingusesti.
8. Daca veti locui impreuna eu va voi vizita zilnic, iar tu nu vei reprosa baiatului ca apar in cele mai nepotrivite momente, ca iti fac ordine in dulap sau cotrobai prin bucatarie. Nu vreau decat sa va ajut si sa ma asigur ca baiatului meu nu-i lipseste confortul de acasa.
9. Vacantele le petrecem numai impreuna, tu nu ai nici un cuvat de spus in privinta asta.
10. Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru baiatul meu:
* acasa la parintii tai;
* discoteci (desi aici se poate duce si fara tine, uneori un baiat are nevoie de libertate);
* restaurante (asta inseamna ca tu va trebui sa inveti sa gatesti).
11. Sarbatorile le petrecem intotdeauna impreuna, sa nu incerci niciodata sa schimbi regula, eu voi afla intotdeauna daca din cauza ta o mama va fi singura de Craciun, Paste sau Revelion.
12. Daca baiatul meu se imbolnaveste: 1 inseamna ca e vina ta; 2 eu si numai eu il pot ingriji cum trebuie, sa n-ai pretentia sa las sanatatea baiatului meu pe mana unei iresponsabile.
13. Niciodata sa nu te crezi mai importanta decat mine, pentru ca nu esti, si vei avea de suferit. Nu uita ca tu nu esti decat o intrusa in viata lui si niciodata nu vei ocupa un loc mai important decat mine.
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
kokiy spune:
www.dailymotion.com/video/kb8sRtbempH30oJjzd" target="_blank">Welcom to Norway ![]()
Eu, ca viitoare soacra mare ,zic pas la ce a scris Delphi
...soro, mancasi placinta aia singura ? ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
sunt prin zona,citesc ...
cafea am beut azi
nu am lipsit nemotivat,am fost la kaufland la cumparaturi si apoi sa iau masina de spalat ca asta veche s-a stricat(e veche) si s-au strans munti se rufe
...luni dupa 5 o sa vina ![]()
Irins 
dev
ds nu zici ca te-am uitat 
delphinas,am luat la cunostinta...cand o sa fiu soacra ![]()
Misha 
MB 
kokiy 
sorana
cum mai e Monicutza? 
dodo,umflatel ce va fac pustii? 
andreea 
Tzuni
Noe 
Gabi cum mai esti? 
Oana
si pt Soso 
ma duc sa fac papanasi
ciorba de burta,supa cu taitei si la felul II fac brocoli![]()
am uitat sa o
pe mariussimiuc
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
misha71 spune:
Delphi
te maninca? ![]()
Vedea-te-as soacra!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
misha71 spune:
Vio
somezi? Invata mai bine regulile unei soacre perfecte ca si tu o sa ai nevoie
Delphi deja se pregateste psihic. Vai de nora-ta Delphi! ![]()
kokiy io zic ca de la placinta i se trage ![]()
(LadyJ)
rhoneea spune:
Misho io ti rog frumos di tot sa-mi raspunzi la salut da?Ci daca mi's moldovianca sa stii ca am cei 7 ani di-acasa![]()
V-am pupalit
ma'c sa ma mall-uiesc
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
kay spune:
Kari, da un mail cu adresa exacta si baga un cartof La fiert ca vin maine ! Serios ! 
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."