Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Delphinuto, sa faci placinta buna!!! ca vreau si eu!!!

va pup, ma duc sa mai fac ceva trebi in casa asta. ca soacra nu se simte sa vina sa faca ea!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Am citit doar vreo 10 pagini ca pe urma mi-a obosit neuronul. Eu nu inteleg de ce se baga lumea in discutii din astea interminabile, in contrari aiurea... la modul asta se pot contrazice 100 de pagini; unii se amuza, altii se enerveaza, zau ca nu inteleg, mai ales ca unii se ambitioneaza sa o tina pe a lor orice s-ar intampla si oricate dovezi li s-ar aduce... si toate astea pe un forum public! Nu-i mai bine fiecare cu ce stie si pe drumul sau?

Delphi, sarumana pentru pepsi, da' eu voiam colaaaaa da' hai, in lipsa de altceva, e bun si asta, sarumana! dau si optimist, cum sa nu? dau din ala roz ca-i prototip nou si tine mai mult savoarea .

Kari, trimite-l pe pustiul tau la mine sa avem o discutie ca intre oameni mari... dupa aia nu o sa mai vrea femei pana pe la 20 de ani, macar stai linistita

va si ma duc sa ma aranjez pentru englezu' meu !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Io nu va mai salut ca s-a inchis subectu' ...si incepuse bine....
Acu' mai nou, curcubeul e ceva supranatural

Si totusi: NEATA DISTRABALATILOR!!!!!
Io bagai 2 vaze de cafea deja. Noieeeeee unde esti ca mai am un kil si pt. tine!!!

Miha io cica's la cura si tu bagi dracii in mine cu pozele alea!

Kokiy Razvanel si sa dea Domnul sa nu aiba nimic si sa fii tu doar paranoica

Rhoneea asa sper si eu, sa se termine totul cu bine. Ce shmecherii mai face shefu'?

Delphi astept cu nerabdare sa vaz cum ma vezi tu ca soacra

kari spor la treaba! ...ups! m-a luat valul emoticoanelor

Tantzo sint io sau ai trecut de la armata de jenerali la haia de inglishimeni????

Care-mi dati si mie datele de cont sa pun si io niste poze pentru bazarul lui Mihaitza, sa n-o mai stresez pe Kid ca are si ea destule pe cap?

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

am primit
Multam. Sper sa fie cu folos

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

ati vazut cu toatele cum ma pune misha la treaba??? si io care's singura acasa, (ca am cateva ore de liniste) trebuie sa muncesc in loc sa stau pe forum! misho, cand te prind te. ca sa te inveti minte!

tanzo, il trimit io pe fimiu la tine, da sincer nu stiu care pe care invata. al meu are antecedente, ii plac fetele mari, de cand era micut! io eram panicata rau, ca daca vedea o tipa pe strada mai "sechsoasa" se uita la ea cu adimratie....si eu ma plangeam la hasband ca se uita copilul dupa fete iar hasbandul cel intelept, cica:"stai linistita mama, ca-i normal copilul! ce-ai vrea? sa se uite dupa baieti???"

gata, fug sa fac ceva trebi, da sunt cu ocheanele pe voi!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

kari spor la treaba! ...ups! m-a luat valul emoticoanelor

misho, pe asta am rezolvat-o aseara! cand dormeau copii. am facut ieri dupa-amiaza. si asta tot ieri am rezolvat-o! le spala masina....so, deci mie imi ramne sa
.

Mergi la inceput

kari te astept si pe la mine ca io nu mai dovedesc
il rezolv singura

Io-te si de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
edit 1: ce-ai editat tu Mihaela sau ai schimbat sucu

Ntz...mi-am schimbat semnatura...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
so, sa te scot din ceata, madam D, e sfatuitorul si educatorul forumului. citeste la subiectul ala proaspat inchis de la generale cu salutul si vei afal cine-i! (acum sper ca nu esti din gasca ei!?)

Amus imi fac un pic de timp si ma'c sa cetesc..sa ma lamuresc si io bre...io cu cine votez?

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
tanzo, il trimit io pe fimiu la tine, da sincer nu stiu care pe care invata. al meu are antecedente, ii plac fetele mari, de cand era micut! io eram panicata rau, ca daca vedea o tipa pe strada mai "sechsoasa" se uita la ea cu adimratie....si eu ma plangeam la hasband ca se uita copilul dupa fete iar hasbandul cel intelept, cica:"stai linistita mama, ca-i normal copilul! ce-ai vrea? sa se uite dupa baieti???"

Si lui Robert tare-i mai placeau fetele mai mari.Daca erau si blonde era lesinat!
Iaca acu m-am luminat de ce se oferea ta-su sa-l scoata la plimbare.

Miha si comorile

Mergi la inceput