Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
S-a schimbat ziua...am schimbat si intrebarea...Cine e madam D?
![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kokiy spune:
Fata Mihaela,lasa rachia ...ce-ti mai merge dupa placinta aia,nu?![]()
Mai, mie contrar lor ,aka Irina si Kari, imi place doamna D
...cum imi place si de XIO,care uneori e cam exaltata ,da' e simpatica ... cititi pe la subsol cum a facut'o muci qsar
,da' chiar c'o merita ![]()
Io n-am somn,c'astept barbatu'...iar e la fotbal 
....si Misha'i la canasta 
edit 1: ce-ai editat tu Mihaela sau ai schimbat sucu ![]()
edit2:fac paste la mesajul lui Q,parca vad ca'l sterge careva
qsar vs XIO
Ce tot vrei? Te tot fatai si te agiti, "vociferezi" si cauti tot timpul samanta de scandal. Hai, mai treaca mearga... Nu esti nici prima si, cu siguranta, nici ultima. Ce te mana-n "lupta"? Probabil ca niscaiva frustrari... nu importa. Daca n-ai fi atat de artagoasa si de pisaloaga, parol, prestatiile tale absolut mediocre ar trece, sigur, neobservate. Da' matale, duduie, simti nevoia sa te afli tot timpul in capu' trebii, sa-ti dai ochii peste cap, cu aere de "primadona" esuata, in timp ce emiti platitudini (sau tampenii, dupa caz). Esti semidocta, limitata, inculta, auto-suficienta, etc. etc. Si fooooarte-foarte nepoliticoasa. Dixit!
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kay spune:
Vaaaaaai, un viata mea n_am mai vazut asa ceva.... Urat som'ne, urat !!!
Io va pup si je auzim de acasa, Mama ei de treaba.
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
poftiti la 
eu am pus sa fac o placinta sifoile ce le aveam cumparate sunt varzaaaa...sunt rupte si nu pot face nimic din ele. asa ca a trebuit sa mai cumpar o punga si acum astept sa se dezghete.
mahala stilata
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
MadameBovary spune:
Neatzaaaaaaa!!
ioi, mi-e somnica si am Britishul azi, nu pot sa trag mai mult somn in mine; aseara m-am culcat la 03:30! 
care da niste cola sa ma trezesc si eu?? ![]()
Delphi, nu e geanta suficient de mare pentru cat optimism am eu sa-ti dau, mai ales acum si azi
!!
uratele dragi!
Tzuni spune:
Neata! Sa aveti o zi faina ca mine si desteapta ....tot ca mine! ![]()
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80f52f8ec7a8d06e051edb" target="_blank">MERI a mea
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc S-a schimbat ziua...am schimbat si intrebarea...Cine e madam D? |
pe tine nu prea te-am vazut pe-aici, bag seama ca ai avut trebi importante la guvern de rezolvat!

so, sa te scot din ceata, madam D, e sfatuitorul si educatorul forumului. citeste la subiectul ala proaspat inchis de la generale cu salutul si vei afal cine-i! (acum sper ca nu esti din gasca ei!
?)so, ce fac fetele?
sa repet, io n-am nimik cu nimeni de pe forumul asta, n-am antipati. ma deranjeaza insa cand se duc la extrem niste lucruri si cand sunt luata peste picior pe nedrept! una e sa faci un spirit de gluma, alta sa pui la indoiala ce spune X, Y sau Z. ma intelegeti??
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Neatzaaaaaaa!! ioi, mi-e somnica si am Britishul azi, nu pot sa trag mai mult somn in mine; aseara m-am culcat la 03:30! ![]() care da niste cola sa ma trezesc si eu?? Delphi, nu e geanta suficient de mare pentru cat optimism am eu sa-ti dau, mai ales acum si azi uratele dragi!I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
of, of Tanzo, cand te-nveti minte sa te bagi la pat la ore normale?
auziti la ea, "m-am culcat aseara la 03:30!!!!!!" si cand ziceai ca-i ora aia?
a, sa va zic una tare. joi ii spun lui fimiu ca i-ati facut urari, il las sa citeasca si el zice:"vreau si eu nr de telefon de la FETELE astea!!!!!!!!
ca sa le sun!!! cati ani au? stii cum arata????" acum bagati de seama cu ce ma lupt io acasa! si n-are decat 11 ani!!!!
la anul nu garantez ca nu va veni peste voi acasa! Tanzo, pazea ca numa de tine i-am spus ca esti nemaritata! *************************
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Delphinas spune:
MB poftim la mama
sa te trezeasca. mai pui si pe alaturi optimism da??
eu ma duc cu pomana acum...voi prestati aici, da?
misha sa vezi tu ce iti pregatesc eu...aide de grija....
s-ar putea sa nu ma mai vrei in fidele...
citesc si eu cand vin cine e aceasta madame D
acum fugggg
o zi buna
dar totusi cine era STEPHAN????
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"