Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 11
kokiy spune:
Bey, ce-mi vine sa
...am vrut sa mai pun in bazar 2 inele si o pereche de cercei de argint ,da' sa mor daca ies pozele ,am un big fuc*ing sh*t de aparat ...nici nu zici ca lucram in domeniu ...care vi sa-mi faci si mie poze la podoabe
...m-am mutat prin toate colturile,le-am pus pe toate toalele din casa, si tot nu se vad clar ...
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
V-am trimis doua dude pe mail ![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
saluatre!
daca n-ati invatat sa salutati, invatati acuma! ca nu-i frumos sa dai buzna fara sa spui buna ziua/seara/noaptea sau ce-o mai fi! DA? CLAR?
umflatelule, nu stiu ce am....batranetea e de vina....ajungeti si voi ca mine si o sa-mi dati dreptate. nu am dureri de cap, sunt mai mult ameteli, cand ma ridic de pe scaun, sau cand stau prea mult intr-un loc....la noi a fost foarte frig, minus 18 grade , poate mi se trage de la presiunea atmosferica....io mai stiu???
mei, nu va suparati ca v-am spus "urate", ca voi stiti ca glumesc! 

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld mei, nu va suparati ca v-am spus "urate", ca voi stiti ca glumesc! ![]() ![]() ![]() ![]() |
musumesc de complimentpoze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
kokiy spune:
Cam asa traduc si eu daca-mi bag picierele intr-un lighean cu apa calda ...www.youtube.com/watch?v=PxWbhCAdNus&eurl=http://ecou.biz/?paged=67" target="_blank">Funny translation 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui misha71 Tizo baga un platou de prajituri si p'orma poti iesi de sub canapea |
Prajituri n-am...da' am niste placinte
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Mihaelo, ia iesi de dupa canapea.. n-ai amortit sa stai acolo de atata timp?? Ia vino aici in fatza, spune o poezie sa vedem ca inca mai faci parte din grupul nostru si apoi baga ce mai e nou cu matale! ![]() |
Daca ma pui sa spun poezii ma ascund inapoi.
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Vad ca s-a licitat pentru cateva dintre produsele puse de mine in bazarul pentru Mihaitza!! Me happy!!! ![]() |
Am pus si eu cateva produse si am vazut ca s-a licitat...
Ma bucur nespus ca macar asa pot ajuta...Putin! 
rhoneea spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Prajituri n-am...da' am niste placinte Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Ii bun orici dai tu

Mishule sunt sigura ca toul se va incheia cu un happyend
.Trebuie!Kari asa e ai dreptate - este ca madama D te-a distrat si pe tine? ca pe mine ma dor falcile de la cititul postarilor ei

Te pup

Iulia sunt convinsa ca Razvanel e bine
.Ai sa vezi ca n-are nik baiatu.Ma bucur nespus de mult ca merge bazarelu ptr Mihaitza

Eu is prin zona...m-a apuc de puricat forumul...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
mihaela77O spune:
destrabalatelor,pe unde imi umblati?am bagat nasul sa va zic noapte buna..maine am o zi mai greuta...va [povestesc eu...
mariusimiuc,am vazut ca ai pus si tu produse la bazar,iulia,de asemenea...va multumesc si voua din suflet...!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M