Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Eu, ca viitoare soacra mare ,zic pas la ce a scris Delphi ...soro, mancasi placinta aia singura ? |
nu am mancat-o singura...nici poza nu am apucat sa ii fac. sotu meu, asa gras cat e el, noroc ca isi ia cheile cu el, altfel il ia vantu pe sus, a mancat jumate de tava. nu glumesc. asa oparita cum am scos-o din cuptor. am pus sa dau de pomana si atat a mai ramas
misha lehuzu meu nu da bine pt baiat. el stie a face fete...asa ca o sa ma impac super cu ginerele...voi capoaselor care vreti baieti...nah...
cu nororili...beyy da ce aveti? a dat salutu in voi?
rhoneea tu moldoveanca??? si eu si eu
acum iar plec...cu fusele...ma duc la nasi...
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
misha71 spune:
A-propos di moldovenci: undi-mi umblati, bre? Diarux baga un poem sa se trezeasca toata Moldova!!!! 
Pisicuto matali pi undi umbli, ha?
Andrushko, iar nu te lasa cretzul la calculator? ![]()
umflatel cum a fost ziua de azi?
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
buna seara,mahala!
noi ne-am facut somnul de frumusete....acum am bagat nasul nitel sa va salut..si apoi am o gramada de treaba.....prin casa...trburi casnice....cineva tre'sa le faca si pe astea,si cum paul pleaca la servici,oare cine?io...cu mine...
ne vedem mai tarziu dupa ce termin trebrile...

mahalaua!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 A-propos di moldovenci: undi-mi umblati, bre? Diarux baga un poem sa se trezeasca toata Moldova!!!! ![]() Pisicuto matali pi undi umbli, ha? Andrushko, iar nu te lasa cretzul la calculator? umflatel cum a fost ziua de azi? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
grea,mishule,m-am chinuit sa-l impac pe paul,cu soacra-mea...adica maica-sa....grea misiune,inceputa de ieri...am reusit,dar nu a fost facut din inima gestul....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
misha71 spune:
Delphi si io mi-s moldoveanca
Bacau-city! Ca de aia o intrebam pe Ruxi de liceu, da' a dat bir cu fugitii
Diaaaaaaaaaruuuuuuuuux!!!!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui umflatel grea,mishule,m-am chinuit sa-l impac pe paul,cu soacra-mea...adica maica-sa....grea misiune,inceputa de ieri...am reusit,dar nu a fost facut din inima gestul.... ![]() |
tu iti bati cuie in talpa singura?
(LadyJ)
kokiy spune:
Misho ,baga fata comentari si preturi la produsele din bazar
... si cred ca bag si eu pozele cu argintul, ca vaz ca nici la tine nu iesira prea cool,desi ai un Sony ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
tu iti bati cuie in talpa singura? **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
bai e mama-sa..buna rea...alta mai buna de unde..desi era suparat pe buna dreptate...in ziua de craciun eram la urgenta,cu branula in mana,si copii i-am lasat la ea...si ce credeti ..ea zicea ca am plecat la distractii si i-am lasat copii...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kokiy Misho ,baga fata comentari si preturi la produsele din bazar ... si cred ca bag si eu pozele cu argintul, ca vaz ca nici la tine nu iesira prea cool,desi ai un Sony ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
kokiy spune:
La mine soacra s-a impacat cu al meu dupa vreo luna...eu nu vorbesc cu ea de mai bine de 9luni ...imi urez singura ...La cat mai muti ani!!!!
...
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

...soro, mancasi placinta aia singura ?