Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 10
devoska spune:
Pup toata gasca, si in special pe Vio
care de data asta nu m-a uitat. 
mishule, baga un nas in Campina, ca ti-am facut plinul la MIG
.
Ba, da' rele mai sunteti. Lasati-o pe Kay in pace. Ati uitat ce ati facut... capitole intregi, unde ati discutat numai despre alti barbati? ![]()
misha71 spune:
devo
si io ti-am raspuns de o ora ![]()
kokiy, Razvanel e bolnavior? 
Cu colajul ala vreau sa-i dau clasa lu' Cristian Mungiu ![]()
Tantzico

Delphi intotdeauna am mers pe principiul asta: daca il nasc eu, nu pot alege ce va fi (baietel sau fetita), asa ca va fi ce va vrea Domnul
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
violeta69 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
**************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
si fara desene
Alaturi de EMMA

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
sorana spune:
Misha nu mai citi pe forum ca ai luat-o razna.
Auzi la ea - pune pufuletii alaturi de alcool 
Stai linistita ca te invata el sau ea ce trebuie sa faci ![]()
Si de cele mai multe ori n-are rost sa te impotrivesti, sau esti prea obosita sa te impotrivesti asa ca faci ca ea/el si gata ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
seara buna,stilatelor!
vio,andreea,mersi de intrebare..mihaitza accepta mai bine terapia,pt ca sub indrumarea noii coordonatoare,am schimbat tactica...acum nu mai este fortat si de fata din spate...lucram totul in joaca,si tre'sa recunosc,parca merge mai bine!
andreea,este bine cu exceptia faptului ca este racita...a lipsit o zi de la scoala,dar acum este mai bine...maine are evaluare la matematica la un liceu din constanta!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Mishulica, nu mai conteaza ce a fost, conteaza ca mai aveti putin si o sa va vedeti visul cu ochii si atunci orice lacrima va fi razbunata! Va fi bine, iar noi vom fi alaturi de tine la primul "mama"!! Vad ca s-a licitat pentru cateva dintre produsele puse de mine in bazarul pentru Mihaitza!! Me happy!!! ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
tantza,multumesc frumos...pt produse..urmaresc si eu licitatia,si efectiv nu imi venea sa cred ca merge!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
mihaela77O spune:
oana,super veste...damne ajuta!
misha,sa die intr-un ceas bun si sa-ti dea dumenzeu cel mai bun si iubaret copil din lume,si nu in ultimul rand sanatos!
sorana,ce face bolnavioara?cum se descurca?
kari...pe unde esti?cum te mai simti?ieri nu erai pre bine...pe mine tot ma doare capul de imi vine sa 
..era sa uit..ieri ti-am trimis un pm...l-ai primit?
dev..parca tu aveai zapada..vreau si eu aici...sau imi trimiti tu delphi?
va pupaces pe toate..acum iese mihaitza din terapie si pe urma tre'sa tragem o fuga pana in piata....revin mai tarziu....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
MadameBovary spune:
Miha, da' de ce ma rog sa nu mearga licitatia pentru Mihaitza? Pai asa te-am invatat eu cu gandirea? Nu nene, merge si o sa mearga si mai departe si o sa fie bine si foarte bine!! Am zis!!

kokiy spune:
MB trec maine pe la raport ...azi am uitat sa ma cantaresc,motivul fiind delasarea cu Razvanel ...
Misha,nu-i bolnav Razvan sau asa sper eu ...are ceva probleme cu deplasatul,e cam impiedicat ,se loveste de toate alea prin casa ...si astea se intampla in ultima saptamana ...eu ca o mama paranoica am pus totul in carca intarcari si a lipsei de calciu ...i-am mai facut analize cand avea un an si au iesit bine ,in afara calciului ,care era mic ... oricum eu sper sa fie lipsa la mine in cap ,si poate vad eu aiurea 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
umflatel o sa caut ceva zapada neinceputa pt tine, fac un colet si il trimit la contu din banca, da?
Misha merge licitatia pt Mihaita...eu am licitat geanta Tantzei. Tanzo...vezi ca luni platesc si o sa-mi lungesc ochii la posta da mi-o primesc.
sa-mi pui si niste optimism din asta de al tau, da? da asta e moka...superoferta da?
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"