Prietenie la plesneala *29* - Ce ne bucura?
Raspunsuri - Pagina 9
andruskandu spune:
Buna, fetelor!
O
pentru Emma...
Oana, ce vesti bune! In curand iti va impuia capul cu intrebari
. L-ai tradat pe Alex????
Mishu, de-abia astept vestea cea mare... ca ai nascut
.
Umflatel, ce mai face Mihaita? S-a readaptat cu terapia? Andreea e bine cu scoala?
Sorana, sper ca Monicutzei ii trec repede bubitele fara urme
.
Dev, vreau si eu zapada... aici a nins ieri, dar a dat-o in lapovita... asa ca s-a topit toata
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
MadameBovary spune:
Mihaelo, ia iesi de dupa canapea.. n-ai amortit sa stai acolo de atata timp?? Ia vino aici in fatza, spune o poezie sa vedem ca inca mai faci parte din grupul nostru si apoi baga ce mai e nou cu matale! 
Misho, fato, nu ne uita cu amanunte legate de adoptia, vrem si noi sa stim!!! 
Andru, cand o mai da fulgu' pe la capitala, vb cu el si il trimit la tine, poate vine un pic de primavara aici, ca nu mai vreau frig si lapovite si ninsori!! nu mai vreaaaau!!
Delphinas spune:
deci...intrebarea zilei...cine e STEPHAN
kay asteptam detalii
violeta ma jur ca nu ti-o fur pe rhoneea, doar o iau cu de-mprumut. sau stiti ceva...ia haide-ti toate la ceaiul de la ora 14 trecute si la cate o 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
misha71 spune:
Tizo baga un platou de prajituri si p'orma poti iesi de sub canapea ![]()
Andru
o nastere dureaza citeva ore, nu? La mine va mai dura citeva luni
dar macar acum stiu pentru ce lupt.
Tantzo am fo douaj de capitole pe la "Adoptii", asa ca nici sa vreau nu am cum sa-ti fac un rezumat
Ideea e ca sint extrem de multe etape, prin majoritatea am trecut cu multe chinuri, lacrimi, sperante ucise, insa acum am intrat intr-o noua etapa (mai pe finish) care sper sa se incheie cit mai repede si cu happyend. Oricum mai dureaza citeva luni pina imi voi putea tine copilul in brate, dar merita orice secunda de asteptare ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Tizo baga un platou de prajituri si p'orma poti iesi de sub canapea Andru o nastere dureaza citeva ore, nu? La mine va mai dura citeva luni Tantzo am fo douaj de capitole pe la "Adoptii", asa ca nici sa vreau nu am cum sa-ti fac un rezumat **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
wwwwooooowwww!!!! ce fain!

tre sa ne punem cu educatia pe tine!
ca sa fii cea mai buna mama!(nici o grija, ca vei stii de la sine ce si cum sa faci! crede-ma!)
mei, da ce-i curiozitatea asta cu :"cine-i Stephan"? e ...si el cineva, nu mai poate fata sa aiba un secret! Kay, nu le spune la uratele astea nimik!

fetelor,

pentru voi!*************************
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld tre sa ne punem cu educatia pe tine! ca sa fii cea mai buna mama!(nici o grija, ca vei stii de la sine ce si cum sa faci! crede-ma!) |
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
kay stii regula din mahala...la bine si la greu..deci spune tot.
misha pot sa-ti soptesc la ureche pt ce optati? fetita sau baietel?
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
MadameBovary spune:
Mishulica, nu mai conteaza ce a fost, conteaza ca mai aveti putin si o sa va vedeti visul cu ochii si atunci orice lacrima va fi razbunata! Va fi bine, iar noi vom fi alaturi de tine la primul "mama"!!
Vad ca s-a licitat pentru cateva dintre produsele puse de mine in bazarul pentru Mihaitza!! Me happy!!!

kokiy spune:
of ce suparata am fost azi ...am fost cu Razvanel sa-i luam sange pentru analize ...am crezut ca mor inaintea lui ...ce'a mai plans saracutul
...la mana stanga nu i-a gasit vena ,a trebuit sa asteptam juma de ora sa se linisteasca , abia pe urma a reusit din dreapta ...
Stephan al Oanei(ar vrea ea
) este un medic din nemtia ,care face furori ...i s-a mai spus Oanei sa puna poze cu el,da' il tine doar pentru ea 
Misho ,ce faci maica cu colajul ala,il bagi anu' asta sau vrei sa te premieze aia de la Cannes pentru el
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)