Clostilbegyt
Ce parere aveti de stimularea cu clostylbegit?
As vrea sa aflu cite dintre voi au reusit sa obtina o sarcina in urma acestui tratament?
Eu am facut 3 luni tratamentul si ...nimic. Ar trebui oare sa faca sotul spermograma?
M-as bucura tare mult daca mi-ati raspunde si mie!
Pupici
Raspunsuri
Tia spune:
Sotul tau ar trebui sa-si faca spermograma, trebuie sa fiti siguri de inainte de tratamentul de stimulare
BLUE ANGEL spune:
am intrebat si io mai devreme dar nu am primit nici un raspuns ..chiar nu a ramas nimeni insracinata dupa stimularea cu clostylbegyt ...
as vrea sa aud macar o incurajare
blue
lala_1 spune:
Dar cum sa-l conving? Nu vrea sub nici o forma sa auda de spermograma. Este convis ca eu sunt cauza dupa ce a vazut cate probleme am.
Tia spune:
Hi Hi si eu am avut de furca cu domnia sa... am reusit sa-l conving atunci cand am gasit un laborator unde se primeau cu recoltarea acasa.. a fost fericit, n-a mai comentat!
lala_1 spune:
Am facut si eu asta ,m-am interesat si unde se primesc dupa-amiaza, sa nu fie prea devreme si "sa nu se trezeasca". Am gasit clinica Medsana dar tot degeaba...Nu vrea.
Si totusi, nimeni cu Clostilbegyt
anemona spune:
Lala, te sfatuiesc sa nu mai iei tratament de stimulare pana nu isi face sotul tau o spermograma. Si sa insisti sa si-o faca in mod corect. Eu am facut tratament de stimulare 2 luni dupa ce medicul la care ma tratam atunci a considerat fertila o spermograma facuta in conditii suspecte si cu rezultat destul de indoielnic, dupa care bineinteles ca nu am ramas insarcinata. Abia dupa aia, ajungand la alt medic, repetand spermograma am aflat ca avea oligoastenospermie, asa ca tratamentul l-am facut degeaba. Si sincer, nu stiu daca are rost sa inghiti asemenea medicamente pana nu esti absolut sigura ca vor avea efect.
Nici eu nu am auzit pe nimeni care sa fi ramas cu closty. Dar nu neg ca se poate. Oricum, inainte de toate, spermograma!
Sa auzim de cat mai multi