Clostilbegyt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Mai fetelor, nu mai fiti asa pesimiste. Tocmai am postat un link la un subiect mai vechi despre cineva care a reusit... Daca nu ar fi sanse de reusita, credeti ca l-ar mai recomanda atatia medici?
Si chiar daca nu merge cu clostilbegyt, probabil veti schimba tratamentul.
Sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

o prietena a mea foarte buna a reusit cu clomid (are ca ingredient principal tot clomiphen). a luat in primele 3 luni 50 mg dupa care i-a crescut doza la 75mg (o pastila si jumatate). a ramas insarcinata la a patra incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Da, Tia, si eu sunt sigura ca se poate cu closty, ca doar nu de nebuni il prescriu medicii. La mine din pacate nu avea cum sa reuseasca, pt ca oricate ovule as fi fabricat, nu avea cine sa ajunga la ele. De asta spun ca, avand in vedere ca 40% din cauzele de infertilitate sunt la domni si 20% sunt la ambii parteneri, sa nu ia nimeni trat de stimulare fara spermograma corect facuta la sot. Si recenta!!! pt ca se poate modifica si calitatea spermei. Oricum, fata de ce analize avem noi de facut, nu e delc mare chestie sa faca si ei o spermograma. Sau poate vor o laparoscopie? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri, sunteti extraordinare!

Pt. mine inseamna foarte mult sa pot vorbii cu cineva pe aceasta tema deoarece nu le impartasesc celor din jur suferinta mea (citindu-va pe voi observ ca sunteti mai optimistespre deosebire de mine care suntla pamint cu moralul dupa 2 ani de incercari de a avea un bb).
Simt cum m-am usurat deschizindu-mi sufletul in ultimile zile de cind vorbesc cu voi.

Mergi la inceput