Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)
Raspunsuri - Pagina 5
DanaMi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Dana, fa-mi si mie te rog un rezumat cu ce a facut tutunaru, ca sunt tare curioasa si nu ma uit la tv decat la fotbal. Cazuri de superficialitate crasa a lui si a lui iosup stiu si eu, era sa moara o prietena impreuna cu bebe din burta. Eu la Elias am ajuns o singura data, acolo m-a consultat un doctor parvu fara sa se spele pe maini si fara manusi, am stat cu sufletul la gura sa nu-mi fi dat ceva, ca mai fusesera si altele mai "colorate" inainte mea. Carla, s.23 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
tipa era nsarcinata in 40 de saptamani si s-a dus sa nasca, pana a tunci facuse ecografii peste ecografii si analize si toate au fost bune, a intrat in travaliu, i s-a facut peridurala de 2 ori (care din cate am inteles nu se face asa ceva), doar ca nu se dilata si in loc s-o bage la cezarina a lasat-o sa se chinuie ca pana la urma tot la operatie sa aunga, numai ca a fost prea tarziu, creierul copilului a fost grav afectat iar aum este leguma,nici macar nu mananca singur ci printr-un tub, groaznic
, iar in momentul in care a solicitat sa i se elibereze fisa medicala era modificata toata, incepand cu ora la care a fost internata pana la nr saptamanilor, din 40 au facut 42.
27 +
Bianca Maria / Ema Andreea
alinutza23 spune:
miha
eu eram, prezent! Zi tot!
23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Carla..saru' mana Da,ai dreptate cu somnul la pranz..fiecare copil are ritmul lui!!Atunci poate au aparut cosmarurile...sau ceva dinti,masele care ies...?Incearca sa te intinzi si tu un pic in pat cat doarme ea....poate asa iti mai revii un pic!!![]() |
Cam peste tot scrie ca un copil de un an si jumatate are nevoie de un somn la pranz de cel putin o ora, altfel devine irascibil, neatent, agitat si in timp isi slabeste sistemul imunitar. Saby doarme deja, ce mi-ar placea sa ma intind si eu... Dar am o gramada de treburi de rezolvat, trebuie sa fiu lucida si nu stiu cat imi mai iese, o sa vedeti si voi cand o sa fiti ca mine
Ana-Maria, Mh,

Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alinutza23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DanaMi
tipa era nsarcinata in 40 de saptamani si s-a dus sa nasca, pana a tunci facuse ecografii peste ecografii si analize si toate au fost bune, a intrat in travaliu, i s-a facut peridurala de 2 ori (care din cate am inteles nu se face asa ceva), doar ca nu se dilata si in loc s-o bage la cezarina a lasat-o sa se chinuie ca pana la urma tot la operatie sa aunga, numai ca a fost prea tarziu, creierul copilului a fost grav afectat iar aum este leguma,nici macar nu mananca singur ci printr-un tub, groaznic , iar in momentul in care a solicitat sa i se elibereze fisa medicala era modificata toata, incepand cu ora la care a fost internata pana la nr saptamanilor, din 40 au facut 42.![]() 27 + Bianca Maria / Ema Andreea |
Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului!!!! Nu pot sa cred asa ceva, este incalificabil, inuman!!!
23+ cu
Catalin-GeorgeA piece of our life
GOD is a DJ
dani3lla spune:
| citat din mesajul lui alinutza23 neata, am reusit si eu sa intru, in sfarsit dani3lla ![]() ![]() ce ma bucur ca ai simtit si tu mogaldeata in mana ta! Nu-i asa ca e un moment unic spendid??? 23+ cu Catalin-GeorgeA piece of our life GOD is a DJ |
DA DA DA a fost tare misto,ceva de nedescris si .....MAI VREAUUUUUUUUUUUUU

DANA
23+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
DanaMi spune:
alinutza, din pacate se intampla si inca destul de des, cred ca v-am mai spus ca la 8 saptamani dr mi-a spus ca sarcina e oprita din evolutie si trebuie curatat
, noroc ca nu m-am luat dupa el si am mai fost si la alti dr pt alte pareri inclusiv analize de sange si acum suntem bine
27 +
Bianca Maria / Ema Andreea
mh spune:
Alinuta, stiu ca intrebai unde poti sa faci analizele, nu stiu daca intre timp nu ti le-ai facut deja, vroiam sa iti zic ca poti sa faci fara plata cu trimitere de la dr la Inst de Hematologie. Daca nu ai facut deja da un tel acolo. Ideea e sa nu mergi la Fundeni.
By the way la ce dr esti, parca tot la Filantropia nu?
Mihaela 27+
& Irina ( nov 2005)
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui mh Alinuta, stiu ca intrebai unde poti sa faci analizele, nu stiu daca intre timp nu ti le-ai facut deja, vroiam sa iti zic ca poti sa faci fara plata cu trimitere de la dr la Inst de Hematologie. Daca nu ai facut deja da un tel acolo. Ideea e sa nu mergi la Fundeni. By the way la ce dr esti, parca tot la Filantropia nu? Mihaela 27+ & Irina ( nov 2005)mh |
Da, la Filantropia, la d-nul dr Pana. Am sunat acum o saptamana la institut (tot acolo fac si dozarile pt. rh) si mi-au spus ca nu fac aceasta analiza. Dr nu mi-a dat trimitere, insa mi-a spus sa incerc la Cantacuzino. Nu prea am eu tragere, in schimb....
23+ cu
Catalin-GeorgeA piece of our life
GOD is a DJ
laurraa spune:
Buna fetili!
A nins si la Iasi!!!! Mumos, dar nu indeajuns!
Tiana, n-ai idee cat ma bucur ca esti bine, dar tare mi-ai dat emotii pana sa citesc tot mesajul.Te inteleg perfect!!!!Trebuie sa fie bine. Eu mereu imi zis:"laura, nu te mai stresa, o sa fie bine, tu faci tot ce trebuie sa fie bine, increde-te in Cel de Sus si mergi mai departe.TREBUIE sa fie bine". Aparatul de ascultat eu il am din saptaman 15.Cand nu o simt il pun, dar nu pot sa zic ca ma linisteste extraordinar de mult. Miscarile le aud ca niste pocnituri, iar inimioara am reusit de ffff putine ori.Ii mai pun muzica cu el sau ii vorbesc.
Carla, poti sa-i iei ceva romanesc sa aiba mereu de la tine, o rama faina cu poza familiei tale sa o aiba mereu, ceva ce-i place din Romania si acolo nu gaseste, depinde....
Dani3lla, m-am amuzat teribil desciind reactia ta.Chiar am ras cu pofta.Puppici
Maria, ma bucur ca a iesit totul bine.
Ely, o sa incerc reteta ta week-endul acesta.Abia astept.Numai ca mai am putine nelamuriri la acel pliculet.Sa pun drojdie sau praf de crescut?
DanaMi incantata de cunostinta! F mumoasa
Philip, parca ziceai de James sau chiar de ai zis ca pare grav, Arthur e fff frumos.Si parca BebeBeca zicea ca o sa fie un barbat peste ani si nu va mai parea grav
LauraOana distractie placuta si un week-end cat mai odihnitor
Sotul meu nu are o treaba cu calculatorul, doar la servici.Acasa am monopol.:).El este un microbist inrait si pariaza fel de fel de meciuri, ma innebuneste.
Miercuri pleaca in Grecia cu toata familia mea; si mama, fratele, matusile, doua sau 3 masini ca are nunta o verisoara de a mea, iar eu raman singurica.Daca se mergea cu avionul, ma duceam, dar asa....nu.
Ma duc sa ma vad cu fetele la mall la o cafea, asa ca va pupic dulce si vb cand ma intorc
25 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
dani3lla spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine,va aud pe toate ca vb despre "gradul de maturitate al placentei".Mie la 4D nu mi-a spus decat ca placenta mea este situata posterior si masoara 35mm grosime...oare trebuie sa-mi fac griji?Cam cat trebuie sa masoare la 22 de sapt?
DANA
23+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR