Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Alinutza23, Lauraa, multumesc si
pentru sugestii. Nu stiu daca am spus ca ei sunt romani, am invatat impreuna pentru medicina, dar eu m-am razgandit in ultimul moment, apoi am continuat sa invatam impreuna, chiar daca aveam cursuri total diferite.
Mai este destul pana vin, dar vreau sa fiu pregatita din timp.
Dana, multumesc mult pentru rezumat. O sa pateasca ceva cardiologul convertit in ginecolog?
Carla,
s.23
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mh spune:
Alinuta, f neobisnuit sa nu faca SAFL, institulul de Hema. Hmmmm....
la Coltea nu poti?
Dar de ce te-a trimis, pot sa intreb?
Mihaela 27+
& Irina ( nov 2005)
nemora spune:
Carla, da pe google Camelia Marciulescu; se pare ca copilul avea ciculara de cordon, travaliul a fost foarte dificil, erau semne de suferinta fetala, iar tutunaru a zis ca-i e tarsha sa ceara aprobarea de cezariana de la seful clinicii, "pentru ca oricum n-o primeste"; ca urmare cica a taiat-o jos de a stat femeia 2 luni numai in picioare iar copilul este o leguma. Sefa de la neonat, Simona Constantinescu, i-a zis femeii ca "ai nascut o leguma pe care ai s-o porti toata viata in spate".
Am vazut emisiunea la Liana Stanciu. Nasol...
De facut nu au ce sa-i faca fiindca am inteles ca daca fatul e angajat deja nu se mai poate face ceza, iar in aceste cazuri conteaza enorm si calitatea fatului (or nimeni nu poate demonstra ca era ok in burta); amica unei colege a nascut cu ceza si copilul este din pacate tot asa.
Tutunaru e bun sa te lase gravida (pe mine dupa 3 ani de umblat la ginecologi m-a rezolvat) si eventual sa-ti urmareasca sarcina, dar nu-i de nascut cu el. Si nici la Elias nu-i de nascut, neonatologia e varza cu carne, e murdar (fata mea era sa moara fiindca s-a infectat) si sinistru totul.
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
nemora spune:
http://www.youtube.com/watch?v=s_4aGXTHo7w
de belea!
CarlaV spune:
Nemo, multumesc, o sa caut. Stiu de mizeria din Elias, ce nu inteleg este de ce se inghesuie lumea acolo, dar, ma rog, fiecare cum isi asterne asa doarme.
De tutu stiu ce si cum, e bun sa te lase gravi (adica sa te ajute, ca el nu stiu...
), dar la urmarit sarcina eu am mari retineri. Este destul de recent cazul lui Kay cu Sonia, care a facut ecografii saptamanale la el si la iosup, tutu ii spunea mereu ca e bine copilul, fiindca ea e tanara, si el si iosup au semnat pe ecografii ca fetita are inima in stanga si are emergenta normala a vaselor mari, si la nastere inimioara era in dreapta si ii lipsea artera pulmonara, avea tetralogie Fallot, trunchi arterial comun si alte belele. Adica, sa fii atat de chior sa nu vezi? Sau nu i-a interesat prea mult sa se uite pe ecran?
Si tot cu urmaritul sarcinii, sa dai o caruta de bani pentru o ecografie de maxim 10 minute, sa astepti si 2 ore la un doctor care nici nu stie cum te cheama, nu mi se pare in regula. Ce naiba, alternative exista pe toate drumurile, celebrii astia nu sunt singurii ginecologi din oras.
Carla,
s.23
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alymav28 spune:
Buna ziua, dragi burtici!
Va citesc cu drag aproape zilnic, mai greu e cu scrisul. cand vad cu cata rapiditate scrieti, eu raman deja in urma; capitolele se schimba unul dupa altul; tare harnicute mai sunteti.
Carla, d-na doctor a noastra. am si eu o intrebare: mi am facut analizele si trobocitele mi au iesit 150.000.
Cum sunt?
Maine mergem si noi la morfofetala, 22 saptamani si un pic si nu stiu daca apucasem sa mentionez, va rog sa ma trecti si pe mine cu un carut albastru: avem un baietel
nemora spune:
Elias are o reputatie de spital de cadre, spital bun adica; oricum nasterea a fost primul meu contact cu vreun spital, si eu una chiar nu mi-am imaginat ca poate fi asa un spital;
Io pe Kay am cunoscut-o in spital, era acolo cand am nascut eu.
Din cate am inteles, mica e operata si e bine.
Pai si daca ii ziceau, ce facea?
Acu e un caz de malpraxis a unui medic de la filantropia, a nascut femeia un copil fara o mana. Colegei mele a vrut seful de la cfr2 sa-i faca operatie de extrauterina la 5 saptamani de sarcina. Problema nu e ca-s superficiali, ci ca isi iau prea multe. Pe mine m-a tinut tutunaru cate 20 min la fiecare ecografie, nu ca-i iau apararea, dar cu mine chiar a fost ok, si inainte de nastere s-a uitat la cordon, mi-a facut o pelvimetrie de era sa ma urc pe pereti...cred ca insa e ceva sectant, ca prea e obsedat de nastere naturala.
Asa ca greseli fac astia, vedetele, suprasolicitatii, care trec de la calitate la cantitate.
mh spune:
Nemo 

tare rau clipul.
Pe de alta parte brrrr, ce experienta ai avut, culmea in prima faza si io era sa nasc la Elias.
Dani3ella, eu stiu ca placenta poate sa aibe max 6cm grosime, in unele parti citisem ca grosimea ar fii in mm nr. de saptamani, acu daca e voie max 60mmm e cam clar ca nu e adevarata faza, daca dr nu a zis nimic e ok. Imbatrinirea e legata de structura placentei nu de grosime, adica cu cat se observa calcifieri ( niste puncte albe la eco)mai multe in structura placentei cu atat e considerata mai batrana, de aia e destul de subiectiv si gr. asta ca depinde de ochiul privitorului.
Intelesesi?
Mihaela 27+
& Irina ( nov 2005)
CarlaV spune:
Nemo, deci ai vazut cum s-au purtat cu Kay in spital, offf. Nu stiu ce facea daca ii spuneau, dar macar stia, putea alege daca sa pastreze copilul sau nu, avea o alternativa si era pregatita. Adica nici pentru atatia bani sa nu-ti citeasca bine ecografia???
Sa nu ma bati
, poate pe tine te-a "puricat" mai mult fiindca te-a vazut ceva mai "coapta" decat Kay
.
Carla,
s.23
dicirstea spune:
Intru si eu pe fuga sa salut stupul! Ma pregatesc sa plec la spital, nu-mi iau piticul nici azi acasa. Ieri a facut un kk relativ normal, dar atat, tot nu mananc si tot bea f putin. Dr a zis ca nu ni-l da acasa ca sa ne intoarcem peste 2 zile cu el, mai bine sa fim siguri ca e ok. Imi e greu sa fiu de acord cu ea, dar o stiu pe colega mea de nastere care a dus-o 2 luni cu baietelul, iar fizic inca nu si-a revenit, dupa 6 luni. Asa ca mai asteptam... Chiar si eu am inceput dimineata asta la toaleta si nu ma simt bine nici acum, asa ca nu vreau sa ma risc cu Matei.
Bun venit noilor colege de stup si
pentru cristinamaria.
oanaalex, cum ai rezolvat cu asigurarea?
CarlaV, m-a apucat tremuratul de nervi pe mine, cand am vazut prin ce ai trecut!!dpdv al meu, politia are o mare parte de vina, trebuie sa fii mai infipta cu ei, stii cum e cu vb aia "copilu' care nu plange moare cu ata netaiata". Nu numai nca sunt patita si la o faza din asta, dar am dat si bani ca m-am trezit din victima in acuzat 

pentru ca am asteptat sa isi faca treaba politia. Doar in Ro...oferta nelimitata...subiect de telenovela.
Asa ca acum gandesc mai altfel, desi nu sunt adepta dreptatii in stil Ciuc Noris, e bine sa ai o seringa cu acid de baterie pregatita in portbagaj, cand iti mai gasesti locul de parcare ocupat. Se rezolva totul de la distanta si in liniste.
Ely, iti vand un pont cu pantofii, da' platesti gras...in natura...
Ai fost prin Padova? e la 240 km de tine, in 2 ore jumate n-ai ce face...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina
21
MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!