Aspirante cu vechime "medie" (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

X-ggg, mama ce tre sa simti....imi imaginez eu cind voi afla ca vine bebe...Felicitari!!!Sa-ti dea Dumnezeu un bebe frumos, mincacios shi sanatos...tie nu-ti ramine cred altceva decit sa ai extrema grija de tine shi de burtica!!!Altele le mai aflu de la voi

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello.....
am sosit si eu de la doctori........m-au gasit toatea alea.......am facut 2 nopti albe din cauza unei masele de minte care tot iese de asta vara......si tot numai iese......in fine......
iar la al 2 lea domn dr..........am fost sa vad cum sta treaba cu prietenele mele...ovarele.....luna asta luand closty.....am crezut k am facut chist....am avut dureri mari de burta......dar bucurie ...nu am chist....endometru de 13,8 in z20......dar faza proasta este k ovarul stang este putin inflamat ....adik am o usoara anexita....
deocamdata nu iau nici un medicament....nici pt masea...nici pt anexita.....asteptam poate apare vreo minune.....Doamne ajuta!!

PS : x_ggg...........FELICITARI !!!

http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

x-ggg-ule felicitari inca o data!!!
Deocamdata e de ajuns ce iei, dr probabil asteapta sa vada activitatea cardiaca si abia apoi o sa-ti dea niste analize de sange si urina de facut si vitamine.

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

X-ggg, mama ce tre sa simti....imi imaginez eu cind voi afla ca vine bebe...Felicitari!!!Sa-ti dea Dumnezeu un bebe frumos, mincacios shi sanatos...tie nu-ti ramine cred altceva decit sa ai extrema grija de tine shi de burtica!!!Altele le mai aflu de la voi

Dino

Momentan cred ca sunt in stare de soc..eu..mamica desi mi-am dorit un copil , in momentul in care esti pus in fata faptului implinit nu stii cum sa reactionezi.... daca toti din jurul meu rad si se bucura eu sunt intr-o stare de expectativa....au inceput acele intrebari: oare va fi bine, oare voi duce sarcina pana la capat, oare ce am mancat acum e bun pentru bebe...daca o sa se intample ceva rau...etc..o mie de intrebari in capul meu...si din ce in ce mai putine raspunsuri...probabil in cateva zile abia o sa realizez cu adevarat Voi fi mamica!!! Eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

ma bucur ca v-am facut sa radeti! Asta si voiam! Putina veselie pe aici, ei!
Si eu incerc pozitia anti-gravitationala...mvb, of, e tare greu cu programarea asta...3 zile inainte si 3 zile dupa e ideal, dar e foarte greu cu practica, cel putin din punctul meu de vedere...ne rupe serviciul pe amandoi, cand pe unul, cand pe altul. Cred ca un concediu de vreo 6 luni ar da cele mai bune rezultate.
x_ggg, sunt convinsa ca atunci cand mi se va intampla mie voi avea aceleasi sentimente pe care le simti tu acum! De fapt sunt sigura ca prima reactie va fi ceva amestecat intre fericirea extrema si o mare stare de panica. Dar cred ca e o stare unica asa ca o astept!
Dino, wilkommen. Sa ai bebe cat mai repede! Esti de mult in Germania?? Dupa cum scrii asa se pare (nu e o critica, mie imi place!, am o prietena care e de ani de zile in Konstanz si parca am auzit-o pe ea vorbind cand am citit ce ai scris tu..).

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

x ggg important e sa iei acidul folic si utrogestanul( asta e un fel de hormonel care ajuta sarcina). Vitamine o sa iei cat de curand, dar numai daca iti recomanda dr. Nu lua nimic daca nu iti recomanda dr tau. Cand un alt dr iti recomanda ceva medicamente, pt diverse alte afectiuni ale tale, suna si consuta-l pe dr tau ginecolog. Cat despre alimentatie,manaca tot ce iti place. Incearca sa eviti carnurile in stare cruda, gen mezelurile crude,parjolutele mai putin prajite, gratarele nepatrunse suficient de foc, adica alea in sange,gustatul compozitiei cand faci sarmale, asta daca esti o gospodina desavarsita. mananca multe fructe si multe lactate. Astea te ajuta si pe tine si pe BB sa creasca mare si sanatos.
Analize, la fel, tre sa-ti dea dr o lista cu analize(toxoplasmoza, citomegalovirus, hepa C si B, herpes si mai sunt ele o multime... iti da dr o fitzuica cu ele. Nu fa de capul tau ca tot un dr tre sa le citeasca si ala e dr tau gineco.

Si fugi la Odisee......Moni, ia si fata asta cu tine si bag-o in paine acolo la Odisee.

Iti dorim cu toatele sa ai parte de o odisee de vis, iar la sfarsitul ei sa te bucri de minunea care acum creste in burtica ta.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Ce norocoasa prietena ai Iepumic...E un paradis pe pamint in Konstanz am Bodensee, un orash superb. Eu sunt in Germania in Erlangen, e un pic deplasat mai spre centru, la cam 400 km de Konstanz. E si aici frumos dar nu avem un lac atit de frumos ca Bodensee. Cit despre faza cu felul meu de a scrie...ma bucur ca ma pot evidentia oarecum...

Dino

Mergi la inceput

Dino mai scrie repede 2 mesaje sa ajungi la 10, ca sa scapi de moderare si sa te vezi in timp real.
Bine ai venit si sedere scurta aici la aspirante! O sa va gonesc pe toate la odisee....am eu un si o sa vedeti voi ce repejor o sa plecati voi cand o sa incep sa dau na-na la fund!

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Ah..merci pentru sfat mvb...habar n-aveam de cele 10 mesaje, credeam ca e obishnuit sa functioneze chestia cu moderarea permanent. Merci pentru ginduri bune...sper shi eu sa mergem repede shi fara probleme mai departe :)

Dino

Mergi la inceput

Arde pupici, stii tu pt ce!
Te pup dulce

Mergi la inceput