Aspirante cu vechime "medie" (27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pupici fetelor.
Primesc si eu putina cafeluta? Sunt rupta de oboseala, aseara am plecat la 9 de la servici...si era seara de ca deh...azi dimineata mi-a aratat Monitorul de Fertilitate ousorul...adica ovulatia. Dar cine-a mai fost in stare...ma simteam si vinovata ca efectiv nu pot. OF!
Mi-ar placea daca m-ati pune si pe mine in listuta, daca se poate.

Acum am citit si eu din urma, de la capitolul anterior.
mvb, multumesc de aprecieri. De-ar veni iepurasul mai repede...sa-l mangai pe blanita si sa-l trag de urechiuse.
x_ggg, FELICITARI!!!!!!!!! Sa ai sarcina usoara! te invidiez putin ( in sensul bun al cuvantului!)...ca ai reusit..ne pasezi si noua stafeta, te rog? [:d]
kitzy, .

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Buna Fetelor...

sper sa nu fiu aici la voi fals, sunt nouta pe aici. Am 27 de ani shi ne gindim cu sotul sa facem un bebe, ar cam fi timpul chiar daca ne doream sa arate financiar altfel la eventuala venire a bb nostru. Ma gindesc insa ca daca mai ashteptam ceva vreme va fi cam tirziu. Am nevoie de sustinerea voastra morala shi informativa. Nu am facut nici o analiza de fertilitate pina acum, nici eu shi nici sotul. Problema e ca nu prea am habar de unde sa incep shi ce ar fi relevant shi ce nu sa facem pentru o planificare sigura shi sanatoasa.

Pe 19 martie am termin la dr. ginicolog. Vreau sa vb cu el despre asta. Credeti ca e suficient sa-i povestesc despre intentia noastra vis-a-vis de bb shi sa-i cer oarecare recomandari de teste, sau tre sa merg pregatita la el stiind exact ce fel de teste vreau sa-mi faca.

Sunt innebunita, mi-e frica ca n-am putea reushi. La el in familie exista un caz de infertilitate...

Sunt conshtienta ca e un drum lung de parcurs pina a vedea minunea de pitic pe lume, de asta vreau sa fiu alaturi de voi, cele care sunt in ashteptarea unui bb, shi in cazul in care apar oarecare intrebari sau probleme sa-mi fiti shi voi alaturi.

cu drag,

Dino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana27_28 spune:

Ninge foarte frumos in Bucuresti !

O zi minunata tuturor!
Eu m-am trezit mai tarziu azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Iepumic m-ai facut sa rad cu seara voastra ratata de

Asa eram si noi anul trecut, parca faceam intrecere, cum se apropia ovulatia, eram cu ardel imfipt, noi o luam 3 zile inainte de ovulati si 3 dupa, asa ca dupa o saptamana eram lesinati rau....eu mai stateam si cu picioarele pe pereti, draga doamne sa se prinda repede!....barbatu-miu, se amuza copios cand dupa stateam vreo ora cu cracii sus pe tablia de la capu`patului....e obositor, dar cu rezultate in timp relativ scurt (max 9 luni)asa ca merita.
Fa-ti timp diseara si nu mai intarzia marea intalnire cu iepurasul pe care il doriti
Te pup

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am stat si io 6 luni cu picioarele pe pereti si in luna a 7-a am fugit la baie dupa ce-am comis-o pt ca nu era voie inca sa raman gravi dupa ce-am pierdut prima sarcina si atunci s-a intamplat minunea, asa ca....

Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hi hi, eu de 2 ori am stat cu cracii pe pereti si de fiecare data am ramas

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

buna dragele mele!

m-ati facut sa rad cu "cracii" pe pereti...
asa faceam si eu dupa ...

eu sunt distrusa de o durere de spate... ma doare foarte rau mai ales un umar, cel stang, ca pe partea asta il tin mai des pe pitic... s-a facut marisor si ma rupe de spate!
va pun poze noi (intr-una dintre ele puteti vedea ce stil de dormit si mancat, in acelasi timp, are grasunelul meu, nu-i de mirare ca m-a cocosat ). iaca "poznicile": http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?start=84

va pup cu drag pe toate, nu stiu cand mai apuc sa intru ca de maine trebuie sa ajung si la fizioterapie, sa-mi dreg durerile de sale!
data viitoare cand intru, Doamne ajuta sa citesc numai vesti bune !!!

cu drag,
Gabitza.

mami de Denis Stefan
pozici: http://good-times.webshots.com/album/568641153skYXAO?vhost=good-times

Mergi la inceput

Am incercat si eu treaba cu picioarele pe pereti, dar din pacate la mine nu da rezultate.
Am o "problemuta" acum...am o intarziere de 4 zile si nu stiu ce sa fac. Sa fac un test sau sa mai astept cateva zile. Nu am nici un simptom de sarcina...
of of...

Mergi la inceput

Bine ai venit Dinora77.
Succes la bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Am reusit...sunt gravidutza...si de acum ce fac??

Dr mi-a dat acid folic si utrogestan pentru sustinere, dar nimic altceva...
Nu ar trebui sa iau niste vitamine ceva? Imi puteti recomanda.... desi nu pot spune ca mananc nesanatos, nu imi dau seama daca din alimentatia mea bebele isi ia tot ce are nevoie....

Mai mult, ar trebui sa fac ceva analize?? dr nu mi-a zis nik...sau poate e prea devreme si vrea sa vada daca se prinde bine...
Am sarcina 4-5 saptamani...

Mergi la inceput