Aspirante cu vechime "medie" (27)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna_M spune:
Cry.....
ce ai facut ursulet la doctor ?
parca azi trebuia sa mergi , nu ?
pupici !
http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png
bujo spune:
Iaca si poze noi cu Fasolica mea.
X-ggg multe felicitari. Imi amintesc si eu ce-am simtit cand am vazut primul test pozitiv. Maaama ce emotii.
bujo mami de Filip
monica_dicut spune:
dinora, in Erlangen este si matusa mea Daca mai ajung pe acolo ne intalnim Bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici. Fuguta la odisee
X_gg, eu ti-am spus ca te astept la odisee da am vazut ca n-ai vrut sa vii. EU te mai astept
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monica_dicut spune:
AH, ce vroiam sa mai spun. x_gg sa nu iei nimic de capul tau in afara de acid folic. Nici utrogestanul nu-l lua. Mie mi-a dat pt ca aveam endometrul mic si lipsa de progesteron. Daca nu ai lipsa nu ai de ce sa-l iei doar asa de dragul de a-l lua. CA nu face bine si in plus mai da si ameteli si somnolenta mare
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Adriana27_28 spune:
x_gggsa te bucuri la maxim de sarcina...
Am o colega care este insarcinata si am vazut ca i-a vitamine - elevit, dar la recomandarea medicului.
Daca este nevoie sigur o sa iti dea si tie.
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Cry..... ce ai facut ursulet la doctor ? parca azi trebuia sa mergi , nu ? pupici ! http://tt.lilypie.com/bBWfp2.png |
Mersi iubita mea Danuta ca te gandesti la mine.
La doctor nu am facut nimic...adica am facut dar pentru mine e nimic..in sensul ca ma termina asta nu vorbeste nimic cu mine , trebuie sa-l trag de limba in pana mea...mi-a luat sange sa vaza..estradiolul..m-a intrebat daca mai port pach-ul..si mi-a facut eco...nimic:((( la eco..zice el..desi eu vedeam acolo foliculi..el zice ca nu..:((((((( l-am intrebat nimic doctore? Nu vad inca nimic..vorbim la prinz dupa ce vin analizele..apoi m-a sunat asistenta la 6 seara sa ma duc luni la eco..iarrrrrr m-a intrebat daca am injectia(cea cu pregnil) i-am zis ca da..dar la ce sa o faca daca nu am foliculi?
Ma rog sunt un picut in ceata ...o sa merg luni sa vad poate imi trimite doamne doamne foliculi:(((((((
Vai de viata si de sufletul meu!!!!
Numai bine,
Cry
http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut AH, ce vroiam sa mai spun. x_gg sa nu iei nimic de capul tau in afara de acid folic. Nici utrogestanul nu-l lua. Mie mi-a dat pt ca aveam endometrul mic si lipsa de progesteron. Daca nu ai lipsa nu ai de ce sa-l iei doar asa de dragul de a-l lua. CA nu face bine si in plus mai da si ameteli si somnolenta mare POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 10+ Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Pai utrogestanul mi l-a dat doctorita sa il iau... 1 cp * 3 pe zi.... a zis ca am uterul mic si e pentru sustinere... acu nici nu mai stiu ce sa fac...
mvb, tu la ce dr ai fost in bt?
claudinna spune:
x_ggg, felicitari!
si eu am luat utrogestan, 2/zi, oral. n-au fost probleme:)
Crisa, sa ne tii la curent! chiar daca nu vorbeste prea mult, poate e ceva de capul dr astuia, totusi, desi ar fi de preferat un dr care sa te faca sa te simti in siguranta. pana la urma efectul e cel care conteaza, nu? poate ca el nu-si da seama ca femeia care se duce la el este si f sensibila sufleteste...dar e ok atata timo cat el isi face treaba!
bujo, il admir de fiecare data pe Filip. mi se pare un copil asha de cald!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)