Unde se arunca bateriile

Unde se arunca bateriile | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Noi sintem cu multe jucarii si consumam multe baterii. Pe ele scrie sa nu se arunce la cos. Dar unde sa se arunce? Exista vreun loc unde se colecteaza (poate vreun magazin)?

Multumesc frumos pentru rasounsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

din cate stiu, bateriile uzate fac parte din categoria DEEE (deseuri electrice si electronice)... deci ma gandesc ca se colecteaza in acelasi regim. hai ca incerc sa ma interesez mai exact (ca si pe mine ma intereseaza).

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

La Kaufland de exemplu si recent am vazut si in benzinariile Agip containere pentru bateriile uzate.
Bun subiect .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

si la Selgros am inteles ca se pot duce. aaaa....am vazut si la Mega Image o chestie unde poti arunca baterii.

www.flickr.com/photos/carola456/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Cred ca in toate magazinele mai mari exista un fel de recipient in care se colecteaza. Eu am dus la Mega Image, dar am vazut si in Carrefour si in magazine de produse electronice.

Mami lu' Diana - pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu am avzut la intrarea in auchan un container pt. baterii si pt electrocasnice mici... si am mai vazut in unele centre foto... in Auchan sau Cora, nu mai retin...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

In Carrefour, de obicei chiar la intrare sau langa bancul de probe (cel mic, din interior), intr-un fel de bidon mare din plastic care are pe el o eticheta cu reciclat baterii ...

Cred ca toate hipermarketurile au un loc unde se pot duce bateriile uzate.

Si becuri la IKEA ..

Mergi la inceput