Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Gini crek ai ajuns deja in brasov asa ca n-are rost sa-ti mai spun ca ninge intruna si mai si ingheata![]()
Sunt prin zona fetele, da ma chinui cu dosaru sa strang actele in timp record si apoi sa invat ceva si sa pregatesc portofoliul pt interviul de la mijlocu lu martie. Deja am cosmaruri ca ma duc cu lucrarile pe foi de matematica rupte dintr-un caiet.
Multumim mult de urari, si noi dorim numai bine la ceilalti pepenasi serbati azi

Eu ma impac super cu pompa manuala Avent. Iar ma mulg zilnic pt ca dimineata dupa fructe cu branzica nu mai suge decat vreo 2 guri si mulg ca sa am supliment pt masa de seara dinainte de culcare, ca atunci ar suge si paturik![]()
La noi mijeste si al doilea ghiocel, inca n-a spart gingia de tot dar e la suprafata, se vede varfu.
bujo mami de Filip
ooka spune:
Anka eu prima data si prima data am depus dosarul pe 5 februarie
, so cred ca astept prin aprile nu?
mami de Sofi
maitreyi spune:
buna seara pepenime 
multumim de urari! se pare ca alergia a fost cauzata de lotiunea sanosan cu levantica
...in seara asta am facut baita, am dat-o cu ulei de masline din belsug si dupa cu pasta de apa pe bubite si nu s-a mai scarpinat
pediatra mi-a zis sa ii dau sirop ketofu...trimite sotu parales, cobor sa iau bebelului sirop si...nu se mai fabrica de-o luna
bine ca a functionat cu uleiul de masline ca ma manca pe mine cand o vedeam cum se scarpina...
nu mai stiu ce am citit...sunt franta...bona a venit dimineata la 7 ca sa fug eu la examen si eu convinsa ca sta azi pana la 4 m-am culcat si nu intelegeam de ce la 3 ma trezeste sa imi spuna ca pleaca...da' fimeia avea dreptate ca doar venise cu o ora mai devreme...si eu care credeam ca dorm pana la 4 
mai am duminica un examen si gata distractia. o saptamana vacanta si dupa semestrul 2...bai ce a trecut si anul asta
inca nitel si am diploma 
peritol...stiti ca teoretic nu se da pana la 2 ani?
nu prea inteleg eu treaba cu medicamentele recomandate de pediatri...ca am mai auzit una azi...tratament la bebe de 3 luni pt alergie care nu se da de fapt sub copii de 7 ani 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
iriss27 spune:
tecky f frumoasa jucarie are Ralu, de unde ai luat-o? Cat ai dat pe ea? E buna pt 9-12 luni, cand incep sa exerseze miscarile fine.
turtu te-am vazut si pe tine in pozele de la botez, esti f draguta
.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
violeta29 spune:
Bunaseara.Eu dupa o zi care a inceput super bine am avut o dupaamiaza de cosmar.A plans copilul meu cu suspinaturi timp de doua ore
Nu mai stiam ce sa-i fac,mai aveam putin si plangeam si eu cu ea.Unde mai pui ca nu a dormit deloc, asa ca pe la 4 n-am mai rezistat, am imbracat-o bine si am iesit afara, in speranta ca se linisteste si adoarme.Mare greseala, a plans si pe strada de se uita lumea la noi ca la circ, asa ca in jumatate de ora eram inapoi acasa.S-a linistit in final si a dormit de la 6 la 8. Nu stiu ce-o fi avand, o fi de la mucisori, o mai iesi vreun dintisor, of , sa vina si ziua aia cand o sa poata spune cu gurita ei ce o doare ca tare-i rau asa.
Si ca sa fie setul complet, in seara asta am facut si un pui de depresie.Ieri am facut niste poze cu Alexandra si acum am zis sa le scot, da mai bine imi vedeam de treaba mea.Am avut un soc cand am realizat cat de groaznic arat, imbatranesc ce sa mai
Trebuie neaparat sa-mi fac putin timp sa merg la coafor si la cosmetica, sa-mi cumpar niste haine noi,poate imi mai recapat increderea in sine.Nu mai zic de dentist , ca iar ma apuca nervii
Nu ma bagati in seama ca am inceput sa aberez
Si acum ca m-am descarcat pot sa bantui linistita pe forum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
narcisa.s spune:
Hai mai Vio ca trebuie sa fie si parti bune...eu zic ca o zi la tuns vopsit epilat pensat cosmetica face bine la psihic...
noi suntem bine, slava Domnului. cred ca sapt viitoare primim laptopul de la reparat si atunci intram mai mult.
va pupam de departeeeeee
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
iriss27 spune:
vio chiar ma intrebam pe unde esti, ca a batut de 12
Lasa mama depresia, bucura-te de copil, ca nu te mai intalnesti cu timpurile astea. Un coafor mic, niste sport, o toala si gata.
Chiar ca era galeata goala de ceva timp.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
m-am uitat pe babypoint, dupa cereale
intrebare (da' sa nu radeti), daca este probiotic, inseamna ca este si bio? ![]()
ca sa nu mai zic, ca am vazut cereale de la 6 luni cu ciocolata, cu miere, care imi dau peste cap toate teoriile pe care le stiu despre diversificare
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
violeta29 spune:
Cu intretinerea, la noi in bloc toti copiii au fost trecuti abia la un an, asta depinde de administrator de obicei, am o prietena care a nascut in aceeasi perioada cu mine, si s-a trezit ca in luna respectiva avea si fata trecuta la intretinere, desi nu fusese luna completa.
MAITREY, bine ca a scapat alexandra de alergie.Bafta la examenul de duminica
BUJO, felicitari pentu al doilea dintisor
CAPRIOARA, wow, 110 ml lapte cu cereale, chiar face minuni peritolul asta.Am o prietena care e disperata ca fetita ei nu mananca mai nimic, maine o sun sa-i vand pontul![]()
TEKY, ce fel de anestezie i-a facut Ralucai?Eu am intrebat doctorita si mi-a spus ca a fost anestezie locala si a constat in niste picaturi pe care i le-a pus in ochisor.Alexandra a dormit cam o ora dupa aia, dar cred ca obosise de atata plans si oricum se apropia si ora ei de somn, nu cred ca a fost din cauza anesteziei.
IRISS, finutul meu are doi ani, si singurele jucarii care il pasioneaza sunt cele cu care poate construi, gen cuburi.acuma cred ca depinde si de copil, fratele meu la doi ani pieptana papusile![]()
DIDI, da si-a revenit foarte bine in urma interventiei, si s-a comportat de parca nu s-ar fi intamplat nimic.Nu stiu ce sa zic cu anestezia, dr zicea ca nu afecteaza in nici un fel, dar eu sunt putin confuza dupa ce a spus Teky.Multa bafta cu interventia, si eu am tot sperat ca o sa-si revina dar uite ca n-am scapat
IRISS, sotul meu nici nu a vrut sa auda de bowtech, asa ca n-am insistat.Oricum nici eu nu pot sa zic ca eram suta la suta convinsa, dar parca, parca as fi incercat
MARIA, dupa parerea mea bananele f coapte sunt mai bune ca nu mai au atat de mult amidon si oricum sunt si mai dulci si mai parfumate
ANA_A , felicitari pentru dintisor
OANASM

ANKALAURA, si eu am reactionat la fel la carutul de o mie de euroi
, eu una nu as da in veci atatia bani pe un carut,si oricum nu as avea de unde.Si la cat de mult sta fata mea in carut, e bun si asta de doi lei pe care-l am eu.Ca oricum il folosim doar ca sa ne plimbam prin casa
DANA, de ciuda mi-am luat azi o prajitura maaare si gustoasa
Aaa si avem si noi cub din ala de plus cum e cel cu care se joaca Clara in una din poze.E super!
NARCISA, da ar face tare bine la psihic, dar in conditiile in care sotul vine la 5 de la serviciu, ce ma fac eu?Singura solutie ar fi sa le iau pe rand, azi ma coafez, maine ma duc la cosmetica....Poimaine imi pune sotul lacatul pe usa
Glumeam, e rau ca nu prea am cu cine sa o las pe Alexandra, mi-a fost greu si la examene, asta e, o sa am mai mult timp pentru mine cand o sa creasca mai mare
Violeta
violeta29 spune:
IRISS, sunt pe baricade
Cu sportul e mai greu, abia daca reusesc sa dau cu matura si sa fac mancare.Daca ma plimb aproape zilnic aproape patru ore cu 8 kg atarnate de mine se pune?
DANA, de unde ai luat scaunul de la Miniblu, ai gasit in Galati sau ai comandat pe net? Ca eu inca nu am luat si ar cam fi cazul, dar n-as mai fi comandat pe net, as fi luat direct din magazin.Am vazut eu ceva, dar nu-s chiar asa incantata
Violeta