Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ooka, se numeste TROPHIRES. Vezi ca are si paracetamol. E tare bunutz, daca reuseste sa nu faca kk iimediat dupa :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Si inainte sa sting lumina, am gasit un site cu www.cepapam.ro/retete.html" target="_blank">Retete pt bebelusi. Arata minunat si unele le putem face si pt copii mai mici. Pacat ca s-a inchis.

Fetele pricepute, va rog frumos, vreau si eu o reteta de biscuiti pentru bebelusi. Sa ii fac lu' Dav.

Vio, daca mai ramai, stinge lumina! Eu o intind la culcare. Vad ca ile ne-a tras clapa in noaptea asta.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

IRISS, eu mai bantui , ca alexandra s-a culcat la 11 asa ca maine dimineata dorm pina pe la 11Stai linistita ca sting eu luminaIlle cred ca se intoarce pe partea cealalta acum

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss27

Si inainte sa sting lumina, am gasit un site cu www.cepapam.ro/retete.html" target="_blank">Retete pt bebelusi. Arata minunat si unele le putem face si pt copii mai mici. Pacat ca s-a inchis.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Revista exista pe piata, am luat-o eu saptamana trecuta si e foarte interesanta, si ieftina

Mergi la inceput

Acum am vazut ca din martie nu se mai publica. Pacat, era chiar interesanta, imi pare rau ca n-am descoperit-o mai demult

Mergi la inceput

Gata dau stingerea ca vad ca ma cam cert singura pe-aiciAm tot asteptat sa se trezeasca alexandra sa pape dar vad ca n-are nici un gand, asa ca fuc la culcare.Pup pepenimea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

hello!
long time no see!

inca mai am examene, le-am amanat pe motiv ca n-am timp sa invat si n-am facut nimic ca tot nu mi-am facut timp

am si eu o nelamurire, cat lapte si cate solide ar trebui sa pape un bb de aproape 8 luni, noua ne-a zis pediatra ca ar trebui sa aibe 2 mese de lapte si 3 solide de cate 200 g fiecare, irina insa papa inca mult lapte si ziua si noaptea si solide mananca 60-70, max 100 g la o masa.

de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatzaaa!!!

Bai pe mine nu va mai bazati 1 perioada ca sunt in mutari si nu stiu de capu' meu. Saptamana viitoare ar trebui sa finalizez. Iar dincolo ... sa vad cum rezolv cu netul. Ca ma mut asha: fara lift ... fara cablu ... fara tel fix ... fara internet. Daca e sa ma uit la imbecilii astia care conduc proiectul rezidential, blocurile astea vor fi 100% functionale undeva la vara / toamna. Numa' io si inca cativa disperati ne mutam. Restul complexului este gol.
In fine. Cu liftul e J-A-L-E. Cu teveu si fixu I dont care (da' soacra-mea o sa fie pe lampa) iar cu netu' ... e najpa. Sa vedem ce facem ... vorbim la un Digi ceva, temporar ... imi iau un modem wireless de la Vodafone ... Habar n-am. Da' cre ca o perioada ma voi da la fund.

vio nu aberezi deloc maica, cu depresia ta. Mi se pare normal sa mai avem si momente din astea. Si cred ca oricata fericire ar aduce un copil ... realizezi ca imbatranesti mai tare ca oricand!!! Eu ma simt ATAT de decrepita cand ma uit in oglinda si pun fatza mea langa fatzuca lui perfecta si roz ... Dar nu prea imi pasa. Ma gandesc ca este pur si simplu natural sa imbatranesc ... a venit vremea si pentru asta si ... trebuie sa fie si ceva frumos in asta. Vreau sa gust chiar si ridurile. Sunt marturia tacuta a tot ce am trait.

Si DA!! O manichiura, o pedichiura, un epilat si un vopsit fac MINUNI!!! Iar daca mai adaugi si o toaleta noua (eventual full: haina, fusta / pantalon si un pantof) ... deja iei viata de la inceput. E hilar dar ... nah, asta e rasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Gabbriela nu te-am vazut demult!!!
Mai mie nu mi-a zis pediatra asa ceva. Si e una care exagereaza cam in orice. Mi-a zis de 3 mese solide in care dau completare laptic cat mai vrea el, si ca la 1 an ar trebui sa avem 3 mese diversificate (adica probabil fara lapte completare si atunci ar tb sa manance 200 solid / masa). Acum imi mananca cam 100 - 150 solid / masa si nu stiu daca ar manca mai mult pt ca nu ii dau. Imi e teama ca nu mai vrea lapte. Iar la lapte m-a avertizat ca tb sa pape min 500 ml ca altfel intram cu Ca in completare.
Cat despre cantitatile exacte pe care ti le-a dat tie (fara macar sa puna un min si max) ... io stiu ca e aiurea sa incerci sa inregimentezi bebelul in niste limite. Ca fiecare este unic si are nevoile lui. Principalul semnal este cum se simte el ca stare generala si cum ia in greutate. Daca astea is ok, cred ca bebelul stie el mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

nu stiu ce a fost / ce este cu mine sapt asta, dar am avut o stare tare ciudata, fara chef de nimic, plictisita de tot .

Gabriela, in principiu ar trebui sa aiba 5 mese, 3 solide si 2 laptic, DAR, la mesele solide de obicei dai completare latic. NU e o cantitate fixa...Mihaita bea cam 600-700 ml de lapte ...

Ileanna, spor cu mutatul!!! NU mi-a placut niciodata partea asta. TE asteptam sa revii cat mai repede!!

Didi, iti pot recomanda o dr. oftalmolog la care am fost cu Mihaita ( mai are acum probleme doar cu un ochisor)si, caremi-a fost recomadata de Diana : dr Andreea Ciubotaru, INFOSAN!!!

Mina, cum se mai simte Deea???

Vio, nu gasesti un coafor deschis pana mai tarziu sau sa fie deschis si sambata ca sa o poti lasa pe Alexandra cu tati???

Ma duc sa imi mai fac o cafeluta...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput