Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Pisik, cunosc f. bine NEVOIA pe care o descrii, la fel ca si parerea de rau sau sentimentul de culpabilitate de dupa; mai ales acum, ca bebe e mai mare decit ar trebui, ma tot gindesc ca sigur e de la dulciuri 

Gina
33+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
shasa spune:
Ehei...si uite asa cand lumea normala doarme, eu intru sa va citesc si sa mai comentez din ce imi amintesc!
PETRA intradevar despre mine era vorba. Am nascut amandoi baietii la aproape 42 saptamnai de aveam senzatia ca voi ramane nenascuta
NOVUS pentru durerile de cap eu iau paracetamol iar daca sunt foarte pacatoase eu stiu ca poti incerca algocalmin. Iti doresc sanatate multa.
Eu stau si va citesc si imi dau seama ca pt. fiecare se potriveste altceva.....Eu toata sarcina am facut 4 eco si voi mai face una in martie. Deci in total vor fi 5. Si sincera sa fiu sunt tare linistita asa. Nu imi mai bat capul cu grafice si comparatii, al meu este mai mare, al meu mai mic. Daca stau sa ma gandesc cele mai multe dintre voi ati venit ingriorate de la eco si nu linistite. Nu va mai bateti capul cu greutatea bebeilor atat. Pana la capat nu sti sigur pana nu ti-l pune pe cantar si iti zica cat are. Au mai gresit ei si sexul la eco dar o estimare a greutatii.....asa ca lasati grijile si ganditi-va ca cel ami important este sa se nasca cat mai aproape de termen. Tot stresul asta la care ii supuneti pe bebei nu are cum sa le faca bine, deci fiti mai optimiste fetelor. Si daca are 2500 sau 3000 in loc de 3500-4000 care-i baiu'? Sanatosi sa fie ca ii facem noi mari.
BURTICILE sus si sa facem putinica galerie pt. COCUFAN ca astazi este ziua ei cea mare![]()

COCUFAN

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 32+
Monnvas spune:
Si eu, ca pupaza de noapte, mi-am amintit acum sa ii zic lui Dodo-pui felicitari pentru fetita.
inca o printesa la orizont!
Shasa mie taman de-asta mi-e frica: sa nu sada mai mult in burta. La tine au decis ei cand sa vina sau te-au ajutat doctorii?
Monica Elefantica
37+
CRI
CASA LU' BEBE
ionica spune:
shasa,
Bine le mai zici
.
Eu inca astept raspunsul analizelor ,sper sa nu fie vorba de acel nenorocit de sindrom.
In alta ordine de idei, m-am programat pt. cezariana nr.2 ,se pare ca este necesara ,deci voi naste pe 26 martie .
Sunt inca in dubiu cu anestezia ,voi avea intalnire cu doctorul anestezist si sper sa ma ilumineze.
Cucofan, nastere cat mai usoara si bebe mancacios si sanatos!!
Inapreda,
Eu la prima sarcina am luat in greutate 33 kg din dulciuri,torturi de ciocolata si multa patiserie,eram ca o drogata daca nu basculam o zi ceva dulce.
acum,sa nu aud de asa ceva,mananc foarte putin si des dar mai mult sarat,si culmea tot fta este.
In ce priveste kg,stai linistita ,te asigur ca le vei pierde,eu am reusit 90% cu dieta Scardale.
Mancati ce va place feteor dar cu masura.
Tocmai ma indrept spre frigider sa vad ce pot sa gust
,e ora 12:21am ,pitica doarme iar eu somnambula ca de obicei.
am reusit sa stopez scarpinatul cu ulei de calendula
Sophia 2ani 06.09.06
+34 
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Monnvas spune:
Ionica si p-aci se prefera rahi. Ma gandesc ca totusi esti intr-o tara mai civilizata si vei fi oricum suficient de bine supravegheata, orice anestezie s-ar prefera.
Monica Elefantica
37+
CRI
CASA LU' BEBE
Nikoleta20 spune:
burticile,mamicile si ghioceii cuminti...
vad ca a cam inceput un ritm...capitolul si ghiocelul
,iar la ritmul vostru se treansforma in "ziua si ghiocelul";eu am avut o zi extrem de proasta,am fost f suparacioasa,desi am fost la control dimi si apoi toata ziua la plimbare si rasfat...nu prea mult plimbat pe jos k nu ma mai tin articulatiile
..dar maine am planuri mari de ultima curatenie generala inaintea venirii lui bb,asta dk nu s-o incapatana s imi mai dea de lucru si peste 2 sapt...
...am facut un abces la un canin si e ingrozitor de dureros
,de dormit,nu pot sa dorm...nici zi nici noapte...papa nu prea e pofta...in schimb ies la toaleta de 2 ori p zi...si atunci cu treaba...importanta...
...o vrea bb sa vina si ma testeaza asa???dar azi la analiza pt strepto b,dr nu a zis nimik de col...
,poate pt ca imi spusese ca 5zile inainte k e putin mai scurt decat postul ce precede Nasterea Domnului...nu s-o fii schimbat lungimea...ci doar Postul...k deh...vine Pastele![]()
M-am mai inveselit cand am vazut ca Ramona scoate ghiocelul la lumina,felicitari pe aceasta cale
;cand am vazut "coditele" lui bb Robertzel

,si mai ales cand am vazut k micutza Luana are ambitie si vrea sa ajunga "marea" Luana,felictari pt mami si tati ca au putere sa treaca peste tot si ii transmit si ei aceasta putere,si multumim tati de sfaturi,se vede ca esti aici "pe felie" cum ar zice unele neamuri
.
Nikoleta 20
38+
Mario Andrei
Asteptam cu drag minunea din viata noastra!!!
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Dodo-pui spune:

Cocufan

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% IsabelleCredinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
IliesClara spune:
'Neata Ghiocei, mamici, burtici
a mai trecut o noapte
, suntem si mai aproape de bebei.
Ma tot gandeam zilele trecute, vazand cum se patriaza incet-incet Ghioceii la domiciliu, la ideea de primire a vizitatorilor.
Ca sa vedeti ce departe am ajuns cu proiectiile... ![]()
Am si intrebat-o pe mami de Robert, dar cred ca citind pe diagonala, cand apuca, nu reuseste sa perceapa tot ce scriem noi aici.
Nu stiu cum si prin ce metode se pot "pune la punct" vizitatorii la domiciliu la regulile casei, care e limita la care e OK pt BBi sa fie expusi in primele saptamani de viata la tot felul de pupaturi, imbratisari, atingeri, motroseli de catre tot felul de lume. Cum se impun regulile acestea?
Mi-e teama nu de prietenii de aici, care ne cunosc si intuiesc ca as vrea tare mult sa se spele pe maini inainte sa se atinga de copii, dupa ce vin de pe troleu; sa nu le pupe pe obraz si manute pe unde pot transmite tot felul de chestii (mai ales primavara cand virusii se dezgheata) etc.
Mi-e teama mai mult de rude, care stiu tot... ca ei "au crescut copii la viata lor.. ha.. ha.. haaaaaa
" si se avanta sa manipuleze copiii altora dupa cum considera ei, sa vina cu tot felul de superstitii; ii sucesc si ii invart in brate pana ametesc, unii avand chiar negru sub unghie ... si sa ii pupe pe fata, cu barba care impunge, ... sa le faca apa cu carbune etc.
Atatea astfel de situatii am vazut!
(Aici exista obiceiul sa vina "cu de mancare" la lauza si atunci se petrec asemenea minuni.)
Poate ar fi indicat sa si evite camera lor cine nu e f apropiat, ca sa ramana spatiul numai al lor si cand vine cineva sa le aduc pe ele in sufragerie.
Exagerez?
Si cum se face asta elegant?
Ma gandeam la un afis pe usa cu "salutari, bun venit in camera noastra. abia am asteptat sa veniti sa ne jucam. daca nu sunteti raciti, nu tusiti si v-ati spalat pe maini haideti sa vedeti ce frumos e la noi. daca dormim .... psssst... asteptati in liniste sa ne trezim. va pupam cu drag" ....ceva in ideea asta.
Poate pare ca sunt dusa rau cu vaca..
... dar nu-mi dau seama cum se poate pastra si capra si varza.
Poate mamicile de Ghiocei sau burticile cu un BB mai mare au lamuriri in acest sens...![]()
Clara
34+ cu Antonia si Iulia la purtator
denisamada spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafea cu lapte! 

Denisa-Madalina
31+
cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Mie nu-mi zice nimeni nimic de pulsatul burticii? Nu stie nimeni? Atunci pun intrebari mai usoare 31 ![]() |
Neata Kea si eu am aceeasi varsta de sarcina ca si tine (defapt maine trec la 32W), bb-lina mea este din ce in ce mai activa exact cum zici tu, si imi face burtica valuri ,valuri,se plimba de zor pe acolo, sughite de vreo 2-3 ori pe zi in reprize lungi.Deci clar are activitate ,linisteste-te totul e ok...presupun ca in cateva sapt nu o sa-i mai simtim asa de mult

31+ cu
Maria-NataliaVine barza!