Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
chatonel spune:
pai poate mai vii prin zona, pisiko, ca te duc la piscina mea ![]()
Fille du Sud
34 cu
Dragonbella
Toulouse, la ville rose
inapreda spune:
Ilinca si eu maninc cantitati industriale de dulciuri; ma mai mir ca merg ca o rata si arat ca un hipopotam! Dar si la mine a iesit glicemia ok, desi tare ma temeam sa nu ma pricopsesc cu un diabet gestational. In rest, ma alimentez corect si nu am avut deloc nevoie de vitamine.
Felicitari pentru bebitza sanatoasa. Nu te stresa, greutatea e "in grafic". 
Gina
33+
bebe
Ian Alexandru
Poze
AMR
georgiana310 spune:
Kea si la mine bebelina se misca de n-ai vazut!! Uneori, nu stiu cand mai doarme... Nu-ti fa probleme, cum mai zicea o fata, bine e ca se misca.
Vai, eu sunt asa de ingrijorata ca fetita mea la 30 sapt avea 1200gr... Mi se pare tare putin!!! Bebebii vostri aveau.au mai muuult!!!
Ilinca, felicitari pt vestile bune! Sa fie la fel pana la nastere si dupa!
Sa vina cu bine manechina!
CLARA, ziceam ca nasterea gemenilor e cu 30 % mai scumpa decat nasterea unui singur bebe! Deci, orice nasterea ai alege (naturala, cezariana, peridurala, etc.) la cat e pretul, adaugi 30 % si vezi cat te-ar costa!
32+
Brisees
gia
Kea spune:
georgiana, al meu la 29+6 avea 1,100 Kg. Deci se poate si mai putin, nu te necaji.
Uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap30 , spune ca ar avea in jur de 1,300 Kg , dar chiar la suta de grame nu cred nici sa se incadreze toti bebelusii si nici medicii nu cred ca apreciaza fix la fel.
31 
Manuela77 spune:
Georgiana, Kea si bebele meu era cam la fel la 29 de saptamani. Eu nu am fost asa panicata dar asistentele mi-au tot sugerat ca e micutz si trebuie sa ma odihnesc cat pot de mult ca el atunci creste. Eram si tare obosita cu lucrul si naveta, am facut si tensiune.
De la 30 de sapt nu mai lucrez, am mancat si am dormit cat s-a putut si la 31 sa saptamani avea 1550gr. Nu e el cel mai voinic dar totusi a crescut bine.
Incercati sa va odihniti, o sa se simta!
'
O seara linistita,
Manu 32+
Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
Manuela77 spune:
Ramona un gand bun si de la mine! Iti tin pumnii sa decurga totul bine si sa te bucuri de un bebe cuminte si mancacios. Asteptam vesti bune!
Manu 32+
Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
Pisik06 spune:
Ilinca, Ina, eu nu cred ca ma "luati" la dulciuri. Sunt campioana
, nu ca m-as lauda
. cateodata ma sperii si ma gandesc sa nu afecteze bebele, dar simt asa o nevoieee, de ma doare in stomac (sau pe creier
) daca nu basculez
35+
Ana Bianca
olishka spune:
Buna seara! 
Simona cum esti? Si-a revenit culoarea de la apa.
Voi sunteti ingrijorate ca bebe e prea mic, iar eu sunt ingrijorata ca s-ar putea sa fie prea mare. La 27 sapt al meu avea 1,200 kg. Mi-e teama ca n-o sa am pe unde sa-l scot. Abia astept sa vad ce ne zice la morfologia fetala de la 32 sapt. Tati e tare mandru ca e maricel, dar am inteles ca nu intodeauna un copil mare e si "perfect". Eu iau Elevit in fiecare zi de la inceputul sarcinii si nu pot sa renunt la el caci nu am analizele chiar asa de bune si doctorul mi-a spus sa iau in continuare. Om trai si om vedea...dar tare imi doresc sa nasc natural.
Olga
30+
David
Pisik06 spune:
Olishka, la mine la 28 sapt avea tot aproape 1,200, la 32 sapt 2,200 si uite acuma imi da emotii, asa ca stai linistita, probabil ca exista mai multe etape de dezvoltare, in unele ia mai mult, in altele mai putin, cine stie....
35+
Ana Bianca
Adee spune:
rivali si eu am luat stodal sirop pt tuse, si mi-a trecut dupa cateva zile.
Kea si la mine mai pulseaza burtica cateodata. Are bebe ceva miscari ciudate in program![]()
oauuuu, cocufan are UM aceasi ca si mine. Maine imi fac si eu bagajul, ca nu se stie ce ganduri au ghioceii astia, mai ales ca ne-a zis dr ca este cu capu pe traseu deja
si azi am si simti-to f jos.
35+
Ariana
poze