Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)
Raspunsuri - Pagina 18
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Manuela77 Novus ce bine ca mama ta te poate ajuta! Cred ca e persoana pe care ti-o doresti cel mai mult in preajma in lunile ce vor urma. Si a mea se va pensiona in vara si sper din suflet sa poata veni sa stea cu noi din cand in cand. Faza e mai complicata tot din caua mea . Cand am plecat i-am lasat mostenire 2 catzei si o pisica...acum unde sa-i plaseze? Cine sa aiba grija de ei? Nimeni nu se complica...i-as aduce aici pe toti dar al meu nu suporta animalele de nici un fel ![]() ![]() ![]() Mie la faza cu intorsul la lucru asa devreme mi se zburleste parul. Imi inchipui cum o sa fiu dupa nopti nedormite, imbracat bebe rapid si dus la cresa apoi fuga la gara si ia trenul. O sa fiu dependenta de pompa de muls pentru ca nu vreau sa opresc lactatia (am colege care s-au muls pana la un an la lucru...intr-o camera speciala pe care o avem acolo). La cresa le dau fara probleme laptele tau daca il duci. Manu 32+ RaduUnde dragoste nu e nimic nu e! |
Hmmm ce bine te inteleg cu intorusl la lucru devreme desi eu m-am intors cand fetita mea avea apropae 6 luni si na fiecare saptamana conteaza....
N-ai posibilitatea sa incepi cu part time? Pe mine asta m-a ajutat, am inceput cu 2 saptamai de lucru de la 9 la 3 in loc de 9 la 6 si am inscris-o la o cresa aproape de lucru. In pauza de pranz (la noi e o ora) mergeam sa o alaptez si-am tot alaptat-o la pranz pana la un an.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 A masurat f meticulos totul si concluziile sunt: - bebe e dezvoltat de 36 saptamani (varsta dupa UM este 35,5, deci suntem fix pe fix) vs. o intarziere de 9 zile la eco de luni- greutatea este 2780 gr vs. 2485 luni- cordonul este esarfa vs. circulara la eco de luni- colul este 28 mm vs.24 mm luni - nu exista niciun semn de suferinta fetala, totul este perfect - burtica este tare, mi-a recomandat repaos la pat, ca sa o mai tin 2 saptamani macar, a zis ca am colul scurtut si in combinatie cu uterul tare nu prea e bine si ar fi bine sa incerc sa o mai tin. Asa ca suntem bine, ne-a venit inima la loc si cred ca o sa ii arat si dr. ecografia, chit ca ma cearta, eu zic ca e bine sa vada adevarul si decide el daca imi mai face la spital sau nu. |
Super! Bineinteles ca trebuie sa ii spui si medicului despre aceasta echografie.
Cu siguranta va intelege motivele care te-au determinat sa o faci.
Edit: Acum am vazut ca fetele ti-au dat alte sfaturi... Parerea mea e totusi ca ar trebui sa ii spui, nu contesti analizele lui, nu are de ce sa se simta "lezat", mi se pare ca e normal sa stie datele corecte si complete. Asa vad eu relatia medic-pacient, indiferent de ce parte a baricadei ma aflu...

Denisa-Madalina
31+
cu Adela-MarisaAMR 9 saptamani
Maya25 spune:
Pisik06 ce bine ca ai mai facut un eco si bebe e de fapt ok. Ma bucur pt tine. Acum sigur esti linistita. Ai grija sa o mai tii la caldurica cat mai mult poti.
Maya
36+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Timi07 spune:
Maya am uitat sa-ti zic ca m-am bucurat foarte tare cand am vazut ca s-a rezolvat problema ta cu insotitorul si ca o sa o ai pe mama ta alaturi.
Va citesc zilnic atat cat pot, ma bucur si ma intristez alaturi de voi dar din pacate nu prea am timp sa scriu
al toate burticile, mamicile si bebei.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Manuela77 spune:
Timi o sa incerc sa fac ceva aranjament. Colegii care au copii mici mai lucreaza 4 zile (80%). Daca reusesc sa-l conving pe al meu sa faca si el a fel tot ar fi mai usor. Ar ramane 3 zile de dus la cresa.
Cu cresa iar e o problema. Sunt trecuta pe lista la 2 de cand am trecut de 3 luni de sarcina si inca nu am o confirmare. Sper sa fie loc pana in vara. E super daca ai copiii la o cresa aproape de lucru...sa fugi in pauza sa alaptezi, m-am gandit si la asta.... dar in cazul meu, cum fac naveta cu trenul ar fi prea greu...e super aglomerat mai ales dimineata...l-as chinui de numa sa-l car dupa mine prin gari.
O sa vedem ce va fi...oricum ma astept la ce e mai greu. Nici 6 luni cum ai avut tu concediu nu e mult...dar parca numai 3.... 
Apropos..si eu sunt tot din Timisoara
Manu 32+
Radu
Unde dragoste nu e nimic nu e!
georgiana310 spune:
HELP!!!
Fetelor, ati vorbit voi zilele trecute despre aparat de ionizare. Din ala de e buna pt bebe dar... 100% si pentru noi.
As vrea sa va intreb pe cele care au vazut/cumparat : DE UNDE ATI LUAT??? Am intors azi orasul pe dos!
Multumesc mult si dau multi
daca ma ajutati!
32+
Brisees
gia
Maria_K spune:
fetele
acum am venit de la medic. nu mai merg maine. stau si astept.
colul da semne de ramolire deci nu mai e mult. 2-3 zile. (sper) fata mea tot stramb sta si se pare ca e si cam marisoara. sa vedem ce ne aduce travaliul. numai dupa declansarea lui se decide ce si cum.
Ramona
Maria
38+
Maria-Casia
vine bb!
Pozele noastre