Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5
Fetelor, stiti cumva daca Cocufan a avut probleme cu sarcina? Ea are DPN-ul pe 20 martie si daca nu are contractii de ce ii provoaca nasterea acum la 36 de saptamani?

Nu stiu daca a avut probleme cu sarcina, nu mai retin, imi pare rau, dar stiu ca ieri parca, i s-a "rupt apa", deci trebuie sa-i provoace nasterea.

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dragelor!

am lipsit o perioada..ne-am facut de lucru prin casa si am preferat s anu mai pierd f mult timp pe scaun la pc..nu ii face bine lu' bebe mic
la controlul de ieri..dr mi-a zis k burtica a mai coborat si ca, colul s-a micsorat..deci sa stau mai cumintica..si asa eu eram cumintica..dar na..ink 2 saptamani sa mai stea in burtica la caldurica..e important! ne-am programat pt ink o eco saptamana ce vine miercuri ca sa vedem cum mai este cu CO..speram sa-si fi dat "esarfa" jos de la gatut

vad ca voi sunteti bine..si asta ma bucura!

Ramona
fii puternica! bebe superb sa ai!

Cristina cu bebe mic 35+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Azi ma simt si eu mai bine, se pare ca sa lasat putin burta si nu ma mai apasa fetitza cu funduletu pe splina, nu ma mai inteapa si pot respira putin mai usor.

Cu vizitatorii dupa nastere nu imi fac probleme pt ca nu tinem legatura cu multe neamuri deci vor veni in vizita doar parintii, fratii si nasii fetitei. Daca prietenii au de gand sa apara prea repede, probabil ca nu voi auzi telefonul

cocufan

36Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Noi am dormit si tare bine a fost...

Inapedra imi pare rau ca nu te simti bin e si sper sa fie, cum ai spus si tu, de la viata "furtunoasa". Insa e f bine ca ai hotarat sa-l suni pe nenea doctor. El te poate sfatui cel mai bine ce ai de facut. Te si stai cumintica. DD o sa fie alaturi de voi.

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Kea, stiu ca i s-a rupt apa lui Cocufan, dar nu stiam ca daca ti se rup membranele este obligatoriu sa-ti fie provocata nasterea!
Ooooof...Doamne, prin cate mai trebuie sa treaca o femeie!

Cocufan, suntem in continuare alaturi de tine!

Mititica, cum te mai simti? Sper ca esti bine si te astept sa dai un semn cat de mic!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mai scoatem la incalzire niste majorete, doar doar naste Cocufan !!!

COCUFAN

InaPreda, ce sa zic ai grija de tine si neaprata du-te la un control daca crezi ca e ceva nu e in regula !!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

inapreda, am scris un mesaj lung cit o zi de post dar nu il vad sa fi aparut...

pe scurt, eu am inceput cu no-spa 3/zi, acum sint la 4/zi - 2, cite iei tu, mi se pare putin

eu iau utrogestan intravaginal, de 100 mg, 4/zi, dar medicul zicea ca am putea ajunge la 6/zi. duphastonul am vazut ca are concentratie de 10 mg (dar e un progesteron intetic deci s-ar putea sa actioneze altfel); ma intreb daca nu e mica doza si la asta.

Dar medicul tau daca tot lipseste nu iti poate recomanda un coleg cu care colaboreaza el?? sa te vada sa stie exact ce si cum si eventual sa iti prescrie un tratament in doza mai mare, sau mai radical?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciresica5

Kea, stiu ca i s-a rupt apa lui Cocufan, dar nu stiam ca daca ti se rup membranele este obligatoriu sa-ti fie provocata nasterea!

Dupa ruperea membranelor lichidul aminotic nu mai este aseptic, se poate suprainfecta. Se mai poate trage de timp un pic, sub protectie antibiotica daca bebe e mic. Se compara riscul de infectie cu cel de prematuritate...

Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna burtici!

M-au distrat discutiile despre vizitele mai mult sau mai putin dorite de dupa. Eu din pacate nu voi avea asemenea probleme..... Sunt cam in situatia Ionicai. Familia, prietenii toata lumea departe. Proaspat mutati undeva la tzara (din motive de naveta) unde nu cunosc efectiv pe nimeni. Sotul ajunge acasa in jur de 8.30 ...asa ca nu prea am companie. Daca nu ar fi internetul...si cartile nu stiu ce as fi facut saptamanile astea.
Dupa nastere imi vor veni acasa colegii de la servici. Asa e obiceiul. Stabilim o data si vin toti incolonatzi in frunte cu seful. Ca sa nu fie deranj pentru mine in general fiecare aduce ceva de mancare...o salata un dulce si stam la povesti....cel putin asa a fost la colegele care au nascut pana acum. Ei sunt sunt prea bagaretzi de felul lor, asa ca nu imi fac griji ca o sa sara pe bebe sau o sa-l somtoceasca.
Putzinii prieteni romani pe care ii avem locuiesc destul de departe si majoritatea sunt proaspetzi parinti si in general oameni cu mult bun-simt asa ca nu imi fac probleme din partea lor.
In schimb, grija si necazul meu e ca la 12 saptamani o sa trebuiasca sa ma intorc la servici... si atunci incepe balul. O sa mearga mictuzul la cresa si eu o sa ma perpelesc de dorul lui. Bucurati-va ca aveti ocazia sa va vedeti puituzii la discretie pana la 2 ani!!! E mare lucru.

Manu 32+ Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Manuela, ai dreptate !! in strainatate doncediul de maternitate e foarte scurt si pe deasupra si rudele sunt departe
Aici e mai usor, cel putin pt cei care locuim cu parintii in acelasi oras ; mama mea se va pensiona anul acesta asa ca ma va ajuta destul de mult numai sanatosi sa fim !!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput