Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

Anadomnica am vrut sa spun sa fii fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

anaomaria dulce si iti multumesc mult. sanatate si sarcina usoara in continuare. pup si samburelul mic din burtica.
laura, iti doresc multa sanatate si bebelina sa fie sanatoasa si cea mai cea dintre toate. Dumnezeu sa iti ajute in continuare.

multumesc fetelor pentru incurajari.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lauraa sarcina usoara in continuare si sa ajungi sa-ti vezi puiul sanatos! Multumim ca ne povestesti despre minunile sfantului Nectarie, iar daca sunt si mai multe abia astept sa ni le spui. Voi merge eu saptamana viitoare din nou la Manastire si voi pune un Acatist si pentru tine, cu siguranta!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

fetelor, cat am fost in spital, dimineata, erau 6 fete tinere la.... nici nu as vrea sa spun cuvantul....
chiuretat....
am plans si le-am pizmuit in gand. nu am eu nici un drept, dar nu am putut sa ma abtin. acum parca ma apasa pe suflet. voi merge la preotel sa ma spovedesc si sa ma ierte Dumnezeu, dar asa tare m-a durut sa le vad ce vroiau sa faca. sunt atat de inconstiente...
Doamne ma iarta si iarta....

Alex, hai la mama!
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna TUTUROR,

Anadomnica, este ziua ta? (iarta-ma daca ai anuntat si nu mai stiu)... din cate inteleg de la fete, asa e, dar CAND anume, in ce zi?
Iti doresc si eu LA MULTI ANI! si Dumnezeu sa iti daruiasca copilasii pe care ti-i doresti, sanatate, multa iubire si o viata implinita alaturi de cei dragi!

Va iubesc mult, pe toate, toate!

Georgia, ma bucur din tot sufletul ca nepoteii tai sunt spre bine, astpt sa ne dai in continuare vesti imbucuratoare despre ei amandoi! Si despre tine

Va imbratisez mult de tot,
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Pe mine ma doare o masea mi-e somn si diseara tb sa mergem la un botez si tare nu am chef

In rest, toate bune...

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jesika

Pe mine ma doare o masea mi-e somn si diseara tb sa mergem la un botez si tare nu am chef

In rest, toate bune...

Frustrant este ca eu de fapt nu am carii dar nu-mi rezista maselele plombate decit citiva ani si apoi fac infectie .Acum sint in plin tratament la dentist. A nu-stiu-cita-oara. De ex. maseaua care ma doare, e la a3a plomba

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

In rest, toate bune...

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Frustrant este ca eu de fapt nu am carii dar nu-mi rezista maselele plombate decit citiva ani si apoi fac infectie .Acum sint in plin tratament la dentist. A nu-stiu-cita-oara. De ex. maseaua care ma doare, e la a3a plomba

Am facut o varza. Se vede ca nu-s in toane bune.

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Laurici iti multumesc pt link.
Puiule drag, vreau sa te intreb daca ai burtica mare?
BB tre sa miste in fiecare zi. Nu te amagi ca o zi misca si doua nu, ca poate doarme. Tu dormi non stop? Asa si BB, doarme cat doarme si pe urma incepe sa se joace si sa te "framante". Cand ti se pare suspect pune mana pe tel si suna-ti dr, nu deranjezi deloc. Si la mine in ultima parte, ultimele zile, misca ff putin. Ma amageam ca doarme si creste.GRESIT! Pe zi trebuie sa-l simti cam de trei ori, si de fiecare data sa numeri cam cate 10 miscari ferme de BB.La ce dr mergi?
Eu am avut burtica f mica, iar uterul era f tensionat si nu mai crestea, in felul asta nici BB nu avea unde sa creasca si sa se dezvolte.

burtica cuminte

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

buna dimineata si o .

va doresc o duminica placuta si linistita.

Alex, hai la mama!

Mergi la inceput