Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)
Raspunsuri - Pagina 8
happymum spune:
buna seara!!!!!
prima data vreau sa ii spun si eu aneidomnica. sanatate ca-i mai buna decat altele, si nu iti mai face inima rea. bebelusul tau trebuie sa vina curand. Dumnezeu o sa te ajute, ai sa vezi. te pup si multi ani inainte fericiti.
apoi, vreau sa va anunt ca sunt acasicaaaaaaa...... trebuia maine, dar pentru ca mi s-a oprit sangerarea de aseara, m-a lasat la vatra .
am tratament pt 20 de zile cu doxicilina, diclofenac supozitoare (iah... ) si orgametril.
am citi prospectele si pe orgametril zice indicat pt metraragii in fibrom uterin. iar mie abia pe 9 martie imi iese analiza la ce a scos de acolo.... offf... e asa mult pana pe 9...
dar trebuie sa sper ca va fi bine.
in spital m-am intalnit cu o fosta colega de serviciu, insarcinata acum in 9 sapt si m-a invatat sa merg la rugaciune in biserica seara. o sa merg si o sa ma rog. poate se indura DD si face o minune si nu e nimic grav acolo, si o sa pot avea si copilasi. oricum, pana nu iese rezultatul la biopsie, nu am voie nimic.
sunt tare obosita ca nu am dormit deloc ca lumea de mmiercuri incoace. asa ca o sa ma culc si mai vb maine.
va pup si imi pare bine ca sunt din nou aici cu voi.
numai bine si Doamne ajuta-ne!
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama! cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie
Theiuta spune:
Sandaa, la multi ani! Sa fiti sanatosi, sa fie dragoste si armonie in casa voastra si...sa stii ca eu am "venit" dupa 11 ani de casnicie a parintilor mei.Si asta se intimpla in urma cu...37 ani.Darmite acum, cind sunt atitea posibilitati de a avea un bebe!
Multa sanatate sotului!
Mai Pogoniciule, dar urita dereglare mai ai.
Eu sper sa apara uritii pina duminica, daca nu probabil ca iti va da, progesteron parca. Asa a facut o prietena de-a mea: nu i-a venit CM vreo 2-3 luni si a facut injectii cu progesteron.
Anadomnica, La multi ani! si Dumnezeu sa te bucure cit mai curind cu ceea ce astepti tu!!!
Georgia, ma bucur din suflet ca starea nepoteilor s-a ameliorat.Ma gindesc, totusi, ca o fi fost ceva contagios...
Am avut o saptamina grea, dar cu ajutorul lui Dumnezeu a trecut.V-am mai zis ca am o colega foarte apropiata care este insarcinata cu al II-lea bebe.Acum a facut 3 luni...traiesc cu ea fiecare bucurie a fiecarei saptamini.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
anadomnica - la multi, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multa pace si liniste sufleteasca.... si bineinteles SA VINE BEBE CAT MAI REPEDE!!!!....
sandaa - LA MULTI ANI...VA DORESC SA AVETI O CASNICIE FRUMOSA SI BINECUVANTATA CU MULTI BEBELUSI!!!
pogonici1977 spune:
buna dimineata....haideti la o cafeluta sau un ceut
va asteptam...
nici semn de CM ...........ce ma fac, pe 29 acum sunt 2 luni si nici vb...of doamneeeee
mvb spune:
Neatza fetite dulci,
Sandaa La Multi Ani fericiti si Dumnezeu sa aiba grija de tine si de sotul tau, sa va tina in dragoste si pace multi ani de acum inainte. Iar copilasii vostri vor veni si ei cat de curand.
Happymum bine ai venit acasa. Ne bucuram ca esti bine. Ai credinta mare si Dumnezeu isi va arata dragostea lui fata de tine si familia ta!
E minunat sa mergi la slujba seara.....mie imi place la slujba Sf Maslu, nu e lume multa si parca rugaciunea are o altfel de rezonanta in sufletul meu pe timp de noapte.
Eu am fost un pic la biserica, pt ca azi e pomenirea mortilor....nu uitati sa trimiteti un gand bun catre persoanele din familia voastra care nu mai sunt printre voi
Va imbratisez pe toate
mai tarziu mergem la mama ...ne asteapta cu placinte si papa bun
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...
Ioanatugs spune:
Am fost joi noaptea la ora 00:00 la Manastirea Radu voda, la slujba de miezanoapte, care a tinut pina la ora 1:00 si pot sa va spun ca a fost minunat. E total diferit de o slujba pe timpul zilei si faptul ca era putina lume acolo, mi-a dat si mai multa liniste sufleteasca. Am pus 2 Acatiste, pentru ca pe doua pagini mari mi-au incaput numele tuturor aspirantelor de aici si unul pentru Vladut, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
Cand am ajuns in fata sfintelor moaste ale sf. Nectarie, am inceput sa plang in hohote, nu stiu de unde veneau atatea lacrimi
si am simtit un gol in stomac, pe tot timpul slujbei. Dupa slujba m-am simtit ravasita si in acelasi timp foarte impacata cu mine insami si cu toate problemele si am dormit atat de adanc, cum nu am mai dormit de f. mult timp. Mergeti la slujba de noapte la Manastirea Radu Voda, cand puteti fetelor, e ceva minunat, nu pot descrie in cuvinte ce-am simtit!
Mvb i-ti doresc sa devii mamica de bebe sanatos, care sa-ti aline suferinta! Stiu ca nu-l vei uita niciodata pe Denis Cristian Ionut si nici nu trebuie, el are locul lui acolo in inima voastra!Multa putere va doresc sa mergeti mai departe pina va impliniti visul!
Happymum i-ti doresc multa sanatate!
Georgia_c multumesc iubita, dar nu am facut ceva special, am facut un gest cat se poate de omenesc! Si ma bucur ca am avut un motiv pentru a merge la aceasta manastire, nepotelul tau si cu aceasta ocazie, am descoperit ceva minunat acolo si mi-am propus sa merg cat mai des!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
laurraa spune:
Buna fetelor!!!
georgia, ma bucur ca nepoteii tai sunt mai bine, ma rog in continuare sa fie sanatosi
happymum, imi pare rau de experienta avuta, ma bucur ca acum esti bine.Cu credinta mergem inainte.
pogonici, este si in Iasi biserica cu sfintele moaste al Sf. Nectarie.Cand mai treci, spune-ne fetelor din IAsi si-ti explicam unde
anadomnica, La Multi Ania, sa fii sanatoasa dragutza si sa nu te mai gandesti, auzi la tine, ca imbatranesti. Bataitza
cami_antonia, bine ai venit acasa si sa fiti amandoua sanatoase
Fetelor, Sf Nectarie face minuni. Eu nu imi duceam sarcina pana aici sau nici nu as duce-o dara ajutorul Lui.In fiecare seara ma ung cu ulei de la Sfant din Grecia pe burtica si stiu ca ma protejeaza. In saptamana 12 era sa-mi pierd sarcina.Ma durea burta ingrozitor; luam multe medicamente, stateam in pat, degeaba. Am citit acatistul Sfantului, am fost la biserica si dupa aceasta am pus mana deodata pe telefon si am fugit la medic.Asa imi venise pe moment, dei pe dr il vazusem cu 4 zile inainte.Si ce credeti? Daca nu ajungeam, o pierdeam. Aveam contractii destul de mari i nu ar fi rezistat bebe nici o zi. Mi-a facut injectii imediat, tratament, iar 24 de ore numai la baie m-am dus.Am stat in pat si m-am rugat necontenit Sfantului si Maicutei Domnului.De atunci, am o sarcina cat se poate de normala, cateodata ma gandesc:"sunt insarcinata?", ma simt fff bine si normal.Mai am eu "pitici pe creier" de la experientele anterioare, dar in rest ii multumesc Sfnatului si Maicutei Domnului.
Aceasta este numai una din minunile facute cu mine.O sa va mai scriu. Si Sf Stelian ma ajuta mult;
Si nu am sa uit nicioadata ca bebele e obtinut numai prin rugaciuni intense.
Am o rugaminte, sa imi fie cu iertare indrazneala, dara daca puteti lasati-mi si mie un pomelnic la Radu Voda de 40 de zile si pe unde mai mergeti voi cum pueti:" Laura Maria se roaga pentru sanatatea pruncului zamislit si naterea la termen in chip firesc si luminos". Doamne ajuta si multumesc.
mvb, noce, caci_antonia, jesika,anaomaria, cristina
La 4 ma duc sa tai din mot finutei mele.Va pup cu drag.
26 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
cami_antonia, ma scuzi ca pun o intrebare off topic, dar se poate ca intr-o saptamana sa simti pe bebe doar de cateva ori? A mea e ffff lenesa.Sper sa fie bine.Doamne ajuta! A avut si 2 zile cand nu am simtit-o deloc.Doamne cat ma rog sa fie bine. Mi-e atat de frica uneori.Eu ma simt parca prea...."normal"
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
laurraa spune:
mvb, uite un subiect al mamicutelor de ingerasi, poate ai nevoie sa mai intrebi fetele de acolo diverse sau pur si simplu sa vorbesti
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133343&whichpage=1
just "us" si burticutza
marijan90 spune:
Anadomnica la multi ani sa fii nfericita si sa iti dea DD tot ce iti doresti.
Sandaa la multi ani si voua sa aveti o viata cat mai lunga si plina de iubire, si o sa avedti si copii DD stie cand sa va trimita.
Ieri am fost si eu la Sf. Maslu dar la biserica de la mine din cartier si l-am trecut si eu pe Vladut. M-am rugat si am plans incontinuu asa am simtit si poate se indura bunul DD sa ne dea si noua un copilas