Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

georgiac...nu mai fi atat de trista,iar daca simti nevoia sa plangi descarcate ca e mai bine sa plangi decat sa tii in tine, si roagate bunului Dzeu si sf Nectarie sal invredniceasca pe micutul Vladut, si sai dea sanatate, fara rugaciune nu il putem ajuta

anadomnica...imi pare rau ptr bunicuta ta condoleante, poate e mai bine acolo sus unde sa dus...dumnezeu sa o ierte

camiantonia-- bine ai revenit in randurile noastre, si sati traiasca fetita

sunt atat de necajita, ptr vineri merg la iasi cu sotul cu probl diverse, si nu pot aj la dct ptr e plecat din tara, ufff ce suparata sunt, asa imi doream sa vb cu el si sai spun durerile mele.....
nu stiu dar ma dor sanii de duminica, ca niciodata, nu am mai trecut niciodata prin asa ceva, nu suport nimic, nici sutien...

nu stiu de ce mi se intampla mie toate astea....si eu implinesc 32 anul asta...nici nu vreau sami aduc aminte cati ani am, dar va fi cum va vrea domnul si nu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Dragele mele, eu nu am timp sa citesc des aici, dar va asigur ca suntem de aceeasi parte a baricadei. :)

Multe dintre voi cititi sau chiar ati participat la campanie, macar cu incurajari, AnaDomnica, Georgia - care a fost si la o intalnire -, Pogonici si alte fete pe care poate ca nu le asociez cu topicul asta. Sper ca cititi in continuare subiectul nostru si ne sunteti alaturi. Probabil stiti ca am obtinut promisiuni ferme din partea Ministerului Sanatatii pentru finantarea infertilitatii si pentru initierea unei legi in domeniu.

Am intrat sa va anunt ca reusita noastra a fost mediatizata pe site-ul LacasuriOrtodoxe: http://www.lacasuriortodoxe.com/article-28087897.html

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

fetelor, abia ce am venit de la doctor.
si sunt speriata.... abia ma abtin sa plang...
va rog mult de tot, macar un sfat ceva. mi-a zis maine dim sa merg sa ma interneze si sa imi faca chiuretaj. mi-a zis ca am o mare cantitate de sange in uter, si ca exista o pata, care seamana cu un sac gestational. nu are cum sa fie sarcina caci nu am prestat deloc. maine vrea sa ma chiureteze si apoi sa faca o biopsie la ce o gasi acolo.
va pun ce a scris:
uter in AVF, 52/37mm. miometru ecogenitate omogena. endometru hiperecogen grosimea 17mm (13 zile amenoree). intracavitar imagine anecogena 6mm. canal cervical cu lungime 30mm. ovarul drept 39/30mmm - aspect ecografic normal. ovarul stang 30/26mm - aspect ecografic normal. fara lichid in douglas.
la diagnostic scrie asa: menometroragie, atat inteleg.
va rog tare mult, ce credeti? ce poate fi?
o iau razna.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
www.premiilecaroldavila.ro/" target="_blank">***Votati Organizatia EMMA la Premiile Carol Davila***
1)intra aici www.premiilecaroldavila.ro
2)intra in dreapta pe "Voteaza"
3)cauta "Premiul Campania filantropica "
4)bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
5)apoi cauta mai jos Premiul "Cel mai bun program de responsabilitate sociala"
6)la fel bifeaza Mame de ingeri - Fundatia EMMA
7)apoi du-te pana jos si scrie-ti adresa de mail in casuta galbena si da clik pe TRIMITE
8)acum asteapta sa primesti un mesaj de confirmare. Si o sa-ti ceara sa validezi votul
amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Happymum din pacate nu stiu nimic despre diagnosticul tau dar ma rog pentru tine sa iti dea Dumnezeu putere

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Happymum,stai linistita daca zici ca nu ai prestat deloc nu are cum sa fie sarcina si din cate stiu..."fara lichid in Douglas"inseamna ca nu e sarcina...numai sa fi fost luna trecuta o sarcina fara embrion???Totusi daca ai 13 zile intarziere si luna trecuta ai avut cm normal,nu avea cum sa se manifeste deja o sarcina pierduta...de unde sange in uter???fara sa fie la exterior nimic,hmmm...curios.Eu am avut sange in abdomen si de aia nu am avut nimic la exterior.Eu zic sa mai consulti un medic/ecograf si atunci vezi ce-i de facut...daca zice la fel te duci sa faca ei o recoltare acolo,ca de chiuretaj nu poate fi vorba.si somn usor,ca Maicuta Domnului te are in paza!!!A propos,test pozitiv???Nu cred,deci e o dereglare cu ingrosare de endometru...e normal daca nu ti-a venit...sa ne dai de veste si sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

acum am revenit de la spital , de la "nepoticul" meu

va spuneam ca vladut nu era chiar bine ... ei , azi dimineata m-a sunat mama sa-mi spuna ca si celalalt nepot al meu (fratele lui vlad-catalin , se simte rau a vomat toata noaptea )..am zis ca imi pica cerul pe mine; si imi zice mama , cum ca in timp ce ii era rau , Catalin (era dimineata la 6) , ii zicea maica-mi ca de ce e DD asa aspru cu ei ..i-a explicat mama ca pt un copil de 6 ani , dupa care s-a culcat ... se trezeste si ii zice maica-mi .. bica , nu mai bine se duce cineva la bicerica sa se roage ... nepotelul meu este un copilas cu o cultura religioasa medie , fratele si cumnata mea fiind moderati spre deloc, in mersul la biserica...si uite asa , gand la gand cu catalin , m-am dus la Manastirea Radu Voda.. am stat la slujba si am auzit cum parintele se ruga pt cei bolnavi si din spitale ... offf...de fapt de-aia eram io acolo , nu ? s-a terminat slujba si am plecat spre spital ..cand am ajuns si l-am vazut de-abia trezit din somn , topit tot , iar mi s-a rupt sufletul ... insa in 10min , avea sa pice surpriza cea mare ... de la 32mil leucocite , a ajuns la 11mil(cu max de 10mil), proteina C reactiva de la 196 , la 14 (maxim admis 5), si multe alte analize imbunatatite... atat m-am mai plimbat cu el in brate si l-am rugat pe Sf.Nectarie , sa-i dea sanatate ..se pare ca , desi inca mai face febra destul de mare , copilul merge spre bine...pt voi , care stiu sigur ca v-ati gandit la mine , si ca Maica Domnului si DD au auzit fiecare ruga a voastra

Theiuta, eu l-am rugat pe Dumnezeu sa se indure de Vlad , caci a suferit micutul de numa ... L-am rugat sa aiba grija de el sa nu pateasca ceva , si decat sa-l ia de langa parintii lui , mai bine sa nu ne dea noua , care nu stim ce e iubirea unui copil .. in marea Lui intelepciune sigur va randui cum e mai bine; eu lui DD i-am promis ca ma las de fumat ,daca imi ies anumite analize bune..si m-am lasat...de 5ani de zile (fumam ca un serpisor) ..a fost singurul caruia i-am promis acest lucru , care mi se parea atat de greu ....

virginia... tu esti o persoana speciala ...io una am de invatat in fiecare zi cate ceva de la tine

am si o surpriza ..pt ca am vazut ca se discuta de Acatistul Sf Nectarie , am cumparat 10 (mai cumpar daca nu ajung )chiar de la Radu Voda, pt cele care doresc ... la fel ca la braulet le pun la posta .. timp sa am ..dar stiu io ca voi sunteti intelegatoare

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Happymum.... sfatul meu e sa mergi sa te mai vada un doctor cu ecograf bun,nu stiu gen Botezatu, Ciubotaru, si apoi sa faci ceva, bunul Dumnezeu sa-ti fie alaturi, sanatate multa

Georgi... Doamne ajuta, rugaciunile noastre umile ajung la DD, si se va milostivi de Vladut si de fratiorul lui, suntem alaturi de voi cu mii de

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Pogonici scot imediat si fac na-na....cum sa te simti batrana la 32 de ani?.....eu am o colega care a nascut primul copil la 40 de ani, acum flacaul ei e la liceu in clasa a 10-a, ea inca lucreaza si nici nu-i dai varsta de 55 ani......si eu mi-a pus in plan sa am 2 copii.....unul la anul(32ani) si altul pe la 35ani.....asa ca stai cu fruntea sus, ca nici n-ai sa stii cand o sa creasca un BB in burtica ta.....si ai dreptate, toate sunt dupa voia celui de sus.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Cand inima mea e sufocata de durere, iar ochii-mi sunt innecati de lacrimi, CRED IN TINE ca imi vei indulci si alina suferinta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna ziua fetelor
Of, ce de-a vesti triste....
Ana-Domnica, Dumnezeu s-o ierte pe bunica ta!
Georgia multa putere va trebuie pentru a trece de aceste incercari. Sa ne rugam cu totii pentru acesti copilasi.
Happymum nici eu nu stiu nimic despre acest diagnostic, dar sa speram ca DD va avea grija de tine si totul se va termina cu bine.
Sunt alaturi de voi cu inima si va astept pe toate cu vesti bune.
Va pup pe toate

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fetele mele,

Georgi, ma bucur din suflet ca Vladut e mai bine.Doamne ajuta in continuare, sa il aiba in paza Maicuta Sfanta .
Virginia, deja mi-am notat si maine merg la biserica sa las pentru Sf.Maslu acest acatist de sanatate pentru Vladut. Multumesc pentru vorbele frumoase si sper si eu din suflet sa se milostiveasca de noi Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta cu un copilas sanatos. Este lucrul pe care ni-l dorim cel mai mult .
pentru printesa Maria.
Happymum, nici eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, insa cel mai bine ar fi sa mai consulti un medic sau doi, buni ecografisti, ca sa fii sigura de diagnostic. Sanatate multa iti doresc .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput