Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgia - ma bucur ca s-au imbunatatit analizele lui Vladut. Oricum, susbscriu si eu la sfatul fetelor de a-l duce sa se impartaseasca in perioada asta pentru a-si reveni pe deplin. Uite cum asculta Domnul rugaciunile noastre daca suntem unite! Ce mult ma bucur.
happymum - imi pare rau pt. greul prin care treci. Ne rugam sa rezolve medicii cum se poate mai bine. Doamne ajuta!
LucaLuca - multumim ca ne-ai adus la cunostinta realizarile fetelor de aici in frunte cu tine. Eu una te apreciez foarte mult pentru putere si pentru perseverenta.
Fetelor, eu am fost aseara la Mitropolie la Sf. Paraschiva si am lasat un acatist pt.bunic si pentru ceilalti adormiti ai mei pt. 40 zile si am citit si acatistul pt. cei adormiti. Acatistul e foarte frumos, linistitor, m-am bucurat ca am reusit sa-l citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Happynum:Si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai consulti un medic bun si dupa sa iei o decizie.....nu trebuie sa te grabesti spre chiuretaj. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie totul bine!
Sunt alaturi de voi, va citesc aproape in fiecare zi. Nu am o stare tocmai buna, astept cu nerabdare data de 24 cand voi avea testul, Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Multe vesti triste zilele astea....
Imi pare rau Anadomnica pentru pierderea bunicii tale!
Happymum, iti urez sa te insanatosesti repede!

Dar, pe de alta parte observ ca avem si vesti bune!
Georgia_c, ma bucur ca nepotelul tau e mai bine. Ma voi ruga in continuare si pentru Vladut si pentru Catalin.
Anadomnica, La multi ani! Si nu uita nici tu nici Pogonici, ca viata e frumoasa si pretioasa la orica varsta!
Luca-Luca, apreciez foarte mult ceea ce faci. Si eu am votat petitia si am trimis-o la toti cunoscutii mei. E demn de admirat modul in care ai reusit sa mobilizezi atatea eforturi si sa infrunti atatea piedici!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Era sa uit!

Bine ai venit Cami-antonia!!!

Asteptam poveste ta!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Dragutelor... sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie19.htm

anadomnica - condolenate... Bunul Dumnezeu sa o ierte pe bunica ta si sa o aseze in randul dreptilor, daruindu-i odihna vesnica.....

georgia - multa, multa sanatate lui Vladut.... ma bucur ca starea lui evolueaza spre bine.... nadejdea la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului... ajutorul si vindecarea vin in primul rand de acolo....

VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE ATI POMENIT-O IN RUGACIUNE PE VICTORIA....A TRECUT CU BINE DE PRIMA SEDINTA DE CHIMIOTERAPIE (PUTINA SOMNOLENTA, GRETURI SUPORTABILE)... IERI CAND AM SUNAT-O PAREA MAI OPTIMISTA....LUNA VIITOARE URMEAZA O NOUA CURA DE CITOSTATICE....CU AJUTORUL BUNULUI DUMNEZEU VA FI BINE.... INCA O DATA MII DE MULTUMIRI SI BUNUL DUMNEZEU SA VA RASPLATEASCA ACEASTA MILOSTENIE!

pogonici - daca ajungi in Iasi iti recomand cel mai bun medic si grabnic ajutator..... SF. CUVIOSA PARASCHEVA....daca poti fa un drum pana la Mitropolie.....sunt sigura ca iti va fi de mare ajutor....

Anaomaria - ce faci, dragalasa? ma bucur ca ai reaparut....

happymum - nadejdea la Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului si multa rugaciune..... nu te speria am patit si eu ceva similar in noiembrie- decembrie 2008.... o sangerare inexplicabila in uter (care nu era vizibila ecografic si nici nu sangeram in exterior....au descoperit-o in momentul in care ma pregateaau pt. HSG....pe care bineinteles ca nu am mai facut-o).... medicii u inceput sa emita tot felul de ipoteze si mi-au dat sa iau niste anticonceptionale.... incepuse postul Craciunului si mergand la biserica mi-am intrebat duhovnicul ce sa fac... raspunsul a fost...stai linistita pana trece postul si nu lua nimic.... l-am asculta si vreau sa iti spun ca pana inprezent nu am luat nimic si sunt ok....asa ca roaga-te caci Bunul Dumnezeu iti va pune in minte gandul cel bun.... prin rugaciune vei primi raspuns ce trebuie sa faci.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE

multumesc de reprimire .... voi fi mereu alaturi de voi ... imi place ca mai apar gravidute .... dar am vazut ca a mai aparut pe listuta cineva dupa mada ... dar nu a scris ... ati aflat de la alta tema ca e insarcinata???? sau nu am citit eu tot????

promit sa sa scriu cat miai repede povestea nasterii .... cu lux de amanunte ... asa cum eu nu am auzit-o de la nimeni si nu am stiut la ce sa ma astept ....

mada felicitari dragutaaaaaaaaaaaaa ... ma bucur enorm pt tine....

happymum eu in locul tau as mai cere o parere la bucuresti cu privire la diagnstic...

va pe toateeeeeeee

revin

MAMI DE PRINTESA ANTONIA IOANA NASCUTA PE 11.02.2009

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna fetelor
Am vorbit cu Happymum si era la spital. A spus ca se simte mai bine acum, a fost chiuretata. Cand va reusi va intra si pe forum sa va spuna mai multe.
Va transmite multa sanatate tuturor.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

„Lasati trupul, aliati-va cu duhul!“

Cum sa ma stapanesc pe mine însumi?
Trebuie sa va siliti pe voi însiva. Domnul ne confirma: „Împaratia cerurilor se ia prin straduinta si cei ce se silesc pun mana pe ea“ (Matei 11, 12). Doriti împaratia? Prin straduinta biruiti-va pe voi însiva, si prin fortare castigati cerul!
Spuneti ca sunteti foarte lenesi, si, cu siguranta, sunteti lenesi, însa doar în cele duhovnicesti: la rugaciune, la meditatie, la pomenirea lui Dumnezeu si a mor#355;ii s.a.
În cartea „Ce este viata duhovniceasca?“ se aminteste ca exista trei stadii ale vietii: duhovnicesc, sufletesc si trupesc. Ultimele doua sunt caracterizate de egoism. Primul cere jertfa de sine, atat la început, cat si pentru întregirea oricarei lucrari.
De ce în viata sufleteasca nu exista jertfe deosebite? Pentru ca în aceasta pofta si obiectul placerii sunt evidente, palpabile, vazute. Deci, cand ne obisnuim de copii cu aceasta realitate a simturilor, nu cautam viata duhovniceasc#259;, cea care presupune renun#355;are. Aceasta pentru ca n-am gustat din placerea ei cereasca, nu ne-am desfatat cu harul si bucuria, cu pacea si cu dulceata ei.
Bazati-va pe ea de cate ori va stapaneste lenea pentru orice lucru duhovnicesc. Fortandu-va putin pe voi însiva, veti trai prin experienta bunurile vietii duhovnicesti. Sufletul vostru va ceda fortarii, pentru ca nu poate sa se împotriveasca duhului.
Sa puneti de la început stavila oricarui atac al trandavelii, sa va supuneti experientei duhovnicesti, gustului binelui si sa va întoarceti cu hotarare, cu staruinta, cu abnegatie; altfel, sa stiti ca nu veti intra în împaratia cereasca! Este nevoie de o mica lupta, de putina fortare de care fiecare dintre noi este capabil. Deci, sa traiti duhovniceste! Si sa nu va îndreptatiti punand înainte cuvintele: „Duhul este osardnic, dar trupul neputincios“ (Matei 26, 41). Sa lasati trupul, sa va aliati cu duhul, sa mergeti spre Duhul cel bun... (Sfantul Teofan Zavoratul, Calauzire catre viata duhovniceasca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Am fost si eu azi noapte la manastirea Radu Voda, insa era inchis, am ajuns pe la ora 1:30. Insa m-am uitat la program si am vazut ca de luni pina vineri e deschis pina la ora 1:00 noaptea, dupa slujba de Miezanoapte este inchis. Sambata e pina la ora 22:00 si duminica tot pina la ora 1:00. Dar voi merge in noaptea asta mai devreme, pentru ca mi-am copiat toate numele din listuta noastra si am facut si un Acatist pentru Vladut, nepotul Georgiei si trebuie sa ajung.
Va povestesc maine cum a fost.

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

anadomnicacondoleante...
happymum o sa te ajute Maica Domnului si o sa treci cu bine si peste aceasta incercare
georgia Sfantul Stelian face minuni multe pentru cei pe care ii ocroteste,adica pe copii..multa sanatate pentru Vladut...
eu azi ma simt f usoara si linistita ptr ca am fost la spovedit si de fiecare data cand ma intorc am o stare foarte placuta..mai ales ca stiu ca duhovnicul meu e un parinte deosebit..

Mergi la inceput