Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

happymum- bine ai revenit acasa! Multa sanatate si recuperare usoara
laurra - te admir pt. curajul, credinta si rugaciunea ta. Cu siguranta fetita ta iti va semana si va sti sa lupte pt. ceea ce-si doreste in viata cu credinta. Domnul sa te ocroteasca in continuare si Sf. Nectarie sa te ajute sa nasti usor si la termen o bebelina sanatoasa si voioasa. Doamne ajuta
Ioanatugs- asa frumos ai povestit despre slujba de la Manastirea Radu Voda, incat as vrea sa ma mut in Bucuresti ... sa pot merge si eu. Ma bucur ca te-ai alaturat cu atat de multa ravna grupuletului nostru si sper sa ramai mult timp cu noi si sa ne anunti asemenea lui mada23 ca dupa ce l-ai desoperit pe Sf.Nectarie, acesta te-a ajutatu sa-ti implinesti visul si sa strangi la piept cei mai frumosi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

anadomnica - daca tot vrei la Bucuresti, nu vrei sa facem schimb ca eu vreau la Iasi....

Imi este asa dor de Sfnta mea draga....abia astept sa vin la Iasi.... daca vrei sa vii la Bucuresti la sf. Nectarie te gazduiesc cu draga inima....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

Fetelor, va doresc o saptamana usoara si plina de binecuvantari!

Sinaxarul de azi....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/februarie/februarie23.htm

Mergi la inceput

caciantoni - multumesc draguta pt. invitatie si oferta de gazduire! Am la Bucuresti mai multe rude care ma pot gazdui, insa oferta ta lasa sa se intrevada o fiinta calda si primitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Buna dimineata

Dupa cum stiti, azi incepe ''saptamana alba'', deci am intrat in post.
Va doresc sa rezistati ispitelor si sa va pregatiti cit mai bine, sufleteste si trupeste, pt a intampina cum se cuvine Invierea Domnului.

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

MULTI ANI TRAIASCA ....MULTI ANI TRAIASCA... MULTI ANI TRAIASCA.. LA MULTI ANI ... sa fi sanatoasa si cat mai repede "burticoasa" micuta domnica ..sa-ti ajute DD sa ti se implineasca visul cu ochisori

happymum, multa multa sanatate iti doresc
mvb , asa incepe si acatistul pe care io l-am cumparat de la Manastirea Radu Voda

fetelor azi ii externeaza pe piticoti... ies nepotii din spital .. ... merg acasuca..de-abia asteapta , si ei , si toata familia ...

va multumesc din tot sufletul pt ceea ce ati facut pt mine ... sa auzim de cat mai multe gravidute ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Georgia - multumesc! Felicitari pt. vestea cea buna - pt. intoarcerea nepoteilor sanatosi acasa.
Fetelor, am reusit sa refac toate legaturile catre acatiste de pe prima pagina - am gasit o noua locatie. Asa ca pentru toate fetele noi care vor sa aiba acatistele pot merge cu incredere pe prima pagina si sa dea click pe acatistul dorit.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Anadomnica fata buna si frumoasa LA MULTI ANI cu sanatate , iubire si multe bucurii!!Sa fi binecuvantata cu copilasi buni si sanatosi..Georgic , zanica buna nepoteii iubiti. Multa sanatate!!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Georgia suuuuuper veste !!!!!

1+1=3 sau 4, de ce nu?
Doamne ajuta !

Mergi la inceput

luca2008 - multumesc! Tu ce mai faci? Ce drumuri mai strabati spre bebe? Sper sa schimbi in curand listuta de aspirante cu cea de gravidute!

Mergi la inceput