Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

hey:( eu sunt tare suparata, de cand ma bag si eu singura in seama pe forum printre voi,dar nimeni nu ma vrea:(....dar hai ca mai vb putin siungura pe aici,sa vedem cine ma vede si pe mine siiic...m-am speriat un pic cu dr. tutunaru d ela elias,este dr meu la care urmeaza sa merg, nu am fost pana acum la ocntrol..offf in romania parca e asa greu sa te lasi pe mana dr cu toata increderea...
mai,paote nu stiu eu bine,paote mesajele mele nu apar pe forum...

Bine ai venit, burtica noua! Si nu te supara ca nu te vede nimeni, problema e ca nu-ti apar mesajele in timp real. Mai baga cateva mesaje repede, pana faci vreo 10 - 12 si apoi scapi de moderare. Si nu mai fii asa de speriata de dr. Tutunaru, ca nu e dracu asa de negru. Shit happens... Nu stiu a cui e vina in cazul respectiv, dar Tutu e profesionist si sufletist. Nu e foarte vorbaret, daca vrei sa afli ceva il intrebi, ca raspunde...Suntem 4 cu tine la Tutu, de aici de la odiseea noastra. Cand ai programarea? Ai dat datele pentru listuta?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Si pentru ca azi se pare ca sunt in forma , va mai intreb ceva, poate aveti habar: ma confrunt cu o problema la pielea din lateralul narilor si la colturile gurii, respectiv la dunga dintre buza de jos si barbie, in sensul ca s-a uscat, a inceput sa se exfolieze si acum vad ca s-a cam inflamat. Sunt sigura ca e vorba despre o carenta in organism, dar nu stiu care. A mai patit careva asa ceva?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 9+
countdown pentru samburel

Mie mi se exfoliaza pielea din jurul ochilor..asa am patit si cand am fost insarcinata cu Ioana..lipsa de Ca? Dr ginecolog mi-a recomandat Ca si alte vit incepand cu trim 2.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Alina, tot ce se poate, am sa incerc sa mai caut si pe net. Eu in prima sarcina nu am luat nici vitamine nici calciu, pentru ca cel din urma poate da contractii. Bineinteles ca le-am ocolit la recomandarea medicului, asa ca presupun ca nici in sarcina asta nu va fi altfel.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

zubeen- acum am citit si eu mesajul tau, din pacate apare tarziu, si fetele au apucat deja sa citeasca paginilie respective. bine ai venit in gasca noastra si sarcina cat mai frumoasa si usoara

panda77- merci...ma gandeam eu ca nu pot trece direct din CIC 1 in prenatal, dar gasesc eu o solutie, poate opresc CIC-ul, prestez vreo doua saptamani, declar sarcina si apoi intru in prenatal .

danuta- bafta peste o saptamana, cat despre DT, la ultima sarcina pierduta am apucat sa il fac...dar medicul care il am acum zice sa spunem pas, nici nu stiu ce sa fac, ca sunt cam in etate

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui panda77

Alina, tot ce se poate, am sa incerc sa mai caut si pe net. Eu in prima sarcina nu am luat nici vitamine nici calciu, pentru ca cel din urma poate da contractii. Bineinteles ca le-am ocolit la recomandarea medicului, asa ca presupun ca nici in sarcina asta nu va fi altfel.

Merci pt rasp.

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

panda77- merci...ma gandeam eu ca nu pot trece direct din CIC 1 in prenatal, dar gasesc eu o solutie, poate opresc CIC-ul, prestez vreo doua saptamani, declar sarcina si apoi intru in prenatal .

Din cate stiu nu poti trece din CIC1 in prenatal atata timp cat bb1 nu are inca 2 ani, adica daca nu ti s-a terminat dreptul pt CIC1.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

hey:( eu sunt tare suparata, de cand ma bag si eu singura in seama pe forum printre voi,dar nimeni nu ma vrea:(....dar hai ca mai vb putin siungura pe aici,sa vedem cine ma vede si pe mine siiic...m-am speriat un pic cu dr. tutunaru d ela elias,este dr meu la care urmeaza sa merg, nu am fost pana acum la ocntrol..offf in romania parca e asa greu sa te lasi pe mana dr cu toata increderea...
mai,paote nu stiu eu bine,paote mesajele mele nu apar pe forum...

zubeen, esti binevenita! Din pacate eu nu am citit niciun mesaj de al tau pana acum tocmai pentru ca neaparand in timp real noi dam deja paginile iar mesajele tale apar undeva in urma. Ne mai spui cate ceva despre tine? Si poate datele tale, sa te treaca fetele pricepute in listuta. sa-ti treaca supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Va salut cu drag fetelor,
dupa ce am aflat ca sunt gravida ma sfatuia toata lumea (de bine) sa am grija cu greutatea si cu mancatul.
Acum sunt trista ca nu intra mai nimic...si am slabit. Pot manca doar icre, inghetata, fructe si legume. Mi-e foame dar nu pot sa inghit. As dormi in permanenta si astept cu nerabdare sa treaca aceasta perioada ...sa-mi recapat energia.
In plus acum ma mananca si burtica, pe voi ? Cred ca incepe oarecum sa se intinda pielea, alta explicatie nu gasesc.
Eu in continuare fac parte din categoria "tristelor" care nu au ajuns la ecografie dar imi iau si eu revansa miercurea viitoare cand am programare. Dar cand ma gandesc ca se poate si mai rau decat mine asa cum este fata din Suedia, nu stiu numele care merge numai la 18 sapt.....ma bucur ca pot merge macar la 11 spre 12 sapt....
Am deosebita incredere in sistemul lor chiar daca pare foarte diferit de ceea ce este la noi.
va pup si zile minunate cu bebicii care incep sa creasca ...in burtici

Bunå fetelor!! Se pare ca nu sunt prea vorbareatza dar avand in vedere ca eu nu am ecografii la activ sa ma 'laud 'si eu cu bebelul meu si da lutoniana daca vreau pot s ama duc sa fac la un particular nu sunt multe dar sunt si plus daca m-as simti rau mi s-ar face imediat o eco indiferent de varsta sarcinii (gratis)dar spre bucuria mea si multumesc domnului pt asta m-am simtit excelent si nu am simtit teama ca e ceva in neregula pana acum sper sa nu se intample de acum.....DE aceaa nu fac decat cand m.au programat ei la 18 såpt..prima si ce amai importanta ..( de abia astept)

Må simt bine fetelor poate ma intelegeti de ce nu merg la eco peste eco...analizele sunt excelente...ce så mai zis sunt fericita si norocoasa ..va doresc la toate asa..

Vå pup dulce

Iulika,ce amai fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Draga mea Iulika, eu sunt cam in aceeasi oala cu tine si nu eu propuneam sa mergi la ecografie, e o mica neintelegere.
Dar nu conteaza, eu nu am mers in primul rand ca ma simt bine si normal pentru o gravida....din tot ceea ce am citit, pentru ca este scumpa in al doilea rand si pentru ca oricum imi fac la aproximativ 12 sapt.
Este perfect ceea ce spui, si aici la cel mai mic semn ca ar fi ceva in neregula te baga la ecografie si teste (stiu chiar fete care au mintit putin ca nu le este bine ca sa li se faca ecografie - nu este stilul meu).
Asa ca sunt cuminte in continuare si fac tot ce zice moasa iar curiozitatea mi-o pot controla inca putin, inca putin......important este sa fie bebe sanatos.
Poate par total absurda dar nu mi se pare normal sa se faca ecografii asa dese, pe bani atat de multi....in conditiile in care toate de aici munciti si platiti contributii. Este revoltator
Va pup burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Draga mea Lutoniana de cand sunt mi-a trecut o data prin minte sa mint ca ma doare burtica doar ca sa vad si eu bebelu nu am vrut s ama duc nici la particular si nu am stiut ce s azic ca m-a durut burta cum ?! si am renuntat am zis doamne multumesc ca ma simt bine si ca nu am ganduri negre si ma tin optimista asa cum am fost dintotdeauna....vb cu burtica si mi-a promis ca daca e ceva care nu e bine imi da un sut de nu ma vad Stiu ca nu e chiar asa usor dar fetelor eu sunt atat de fericita ca am bebeul ca ma simt bine nu maia m timp så ma gandesc si la cate mi se POT intampla...

Va pup

IUlika,cea mai fericitå12+

Mergi la inceput