Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
panda77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Fetele, v-am pupat, plec la eco. Am la 6 fara un sfert. ![]() ![]() |
Iti tinem pumnii, Monica! Tine-ne la curent!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
9+ countdown pentru samburel
miha74 spune:
burticile
desi stau acasica, are grija Matei sa ma ocupe, bine, bine
,iar astazi a venit si tanti sa faca curatenie, asa ca a trebuit sa stau numai dupa el, si sa ne ascudem de aspirator
, asa ca de abia acum am reusit sa deschid calculatorul astazi.
cristina_ana - daca vrei o intreb pe tipa este o dna foarte discreta, harnica... eu ii dau 50 RON/zi, vine saptamanal, plus ca are cartea de munca la firma sotului.
Nu ne-ai zis daca ti-a placut Mirela Popa...
monica- tinem pumnii, si te asteptam cu vesti de la foarte bune in sus
haideti sa va spun ce am inteles eu despre aceasta lege si ce mi-au spus de la noi de la personal: eu am intrat pentru prima oara in CIC pentru Matei acum pe 15 februarie 2009. Cand am depus actele la DGASPC mi-au cerut adevrinta cu 12 luni inainte de nasterea lui Matei, desi eu am prestat tot timpul pana el a facut un an si o luna. II spun tipei ca sunt insarcinata, si cum se va proceda, iar ea imi spune ca voi intra direct in CIC 2, si ca se vor lua in calcul lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2008, ianuarie si juma de februarie 2009, iar restul pana la 12 luni se vor lua cele dinaninte de nasterea lui Matei.
A specificat foarte clar ca CUANTULMUL CIC-ului 1 nu se foloseste pentru calcularea CUNATUMULUI CIC-ului 2. Deci la situatia ridicata de voi, inteleg ca se vor lua ca si in cazul meu ce apucati sa lucrati (daca apucati) inainte de nastere bb2, si restul de luni pana la 12 se iau dinaintea nasterii bb1.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Danuta1979 spune:
Gata controlul
Mi-a lua doctorita proba de Papa Nicolau...a cam durut. A zisca daca apar 2-3 picaturi de sange sa nu ma speri..ca poatesa fie de la ciupitura...ma rog...deocamdata nici o pata...e de bine. Mi-a facut si control si a zis ca arata bine colul...ea stie..parea multumita.
Nu am facut ecografie...dar mi-a dat trimitere pt. dublu test...sa-l fac peste 3 saptamani...adica pe la 12 sapt. si 3-4 zile.
O sa-l iau si pe sot atunci sa-l vadasi el pe bebe.
Oricum, la sf sapt. viitoare merg si la doctorita mea de la Bucur...si probabil o sa fac o ecografie sa-l vad pe bebe.
Astept sa vad celelalte fete care merg la control azi ce au facut.
Va pup
Dana 9+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
miha74 spune:
claucia- la mai mare! sa iti traiasca dansatoarea sau dansatorul!
lutoniana- hai ca mai ai un pic si iti vezi sambureleul. In schimb am o intrebare: daca chiar iti doresti nu ai posibilitatea sa te duci intr-o clinica si sa faci o eco contra cost?? noi aici platim pentru aceste ecografii, nu intra in sistemul de asigurare...de fapt nu intra aproape mai nimic 
si ca tot v-ati apucat de legi, eu ridic alta intrebare: pot eu sa ies din CIC si sa intru in prenatalul acela de 84 de zile???? de ce va intreb
prenatalul este de 85% din brut, CIC-ul este 85% din net, iar acum ultimele luni am avut si salariul mai mare, deci as mai capata cateva milioane in plus...
,
dar ma rog 'om tari si 'om vedea, sa ajungem acolo.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
panda77 spune:
| citat din mesajul lui miha74 haideti sa va spun ce am inteles eu despre aceasta lege si ce mi-au spus de la noi de la personal: eu am intrat pentru prima oara in CIC pentru Matei acum pe 15 februarie 2009. Cand am depus actele la DGASPC mi-au cerut adevrinta cu 12 luni inainte de nasterea lui Matei, desi eu am prestat tot timpul pana el a facut un an si o luna. II spun tipei ca sunt insarcinata, si cum se va proceda, iar ea imi spune ca voi intra direct in CIC 2, si ca se vor lua in calcul lunile octombrie, noiembrie, decembrie 2008, ianuarie si juma de februarie 2009, iar restul pana la 12 luni se vor lua cele dinaninte de nasterea lui Matei. A specificat foarte clar ca CUANTULMUL CIC-ului 1 nu se foloseste pentru calcularea CUNATUMULUI CIC-ului 2. Deci la situatia ridicata de voi, inteleg ca se vor lua ca si in cazul meu ce apucati sa lucrati (daca apucati) inainte de nastere bb2, si restul de luni pana la 12 se iau dinaintea nasterii bb1. |
Miha, problema e ca pana acum nu am intalnit doua opinii la fel si ca legea e interpretabila...deci practic ramane la latitudinea functionarilor. Ma si astept ca intr-un sector ti se spune ceva si in altul altceva. Tare sunt curioasa care va fi pana la urma concluzia, ca tare rau m-ar pali sa mai stau pe astia 600ron!
Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si
cristina_ana spune:
Monica, bafta multa, multa la eco!!!! Ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa vii cu vesti bune!!!!
Miha, ar fi super sa vorbesti cu femeia care vine la tine!!!! O sa iti scriu imediat un PM sa-ti dau mai multe date despre mine si sa o intrebi daca este de acord!
In ceea ce priveste CIC-ul 2, vaaaiiii, ce bine ar fi sa fie asa cum spui tu, si sa se calzuleze veniturile de dinaintea lui bebe 1+ ce apucam sa lucram sau concediul prenatal, cum o sa fie cazul la mine si la Panda. Dar parca nu imi vine sa ma bucur inca, pana nu stiu sigur.
Despre Mirela Popa nu ma pot pronunta deocamdata. A fost foarte draguta cu mine, se cunoaste ca stie meserie, dar ce nu mi-a placut a fost ca nu avea ecograf in cabinet si m-a trimis sa fac eco in alta parte si nu mi-a mai placut ca nu mi-a dat numarul de mobil. Nu i l-am cerut, dar ceilalti medici la care am fost pana acum mi l-au dat din proprie initiativa. O sa mai vad datile urmatoare. Oricum, se cunoaste ca e buna profesionista....si e si frumoasa foc!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
10+
POZE
panda77 spune:
| citat din mesajul lui miha74 si ca tot v-ati apucat de legi, eu ridic alta intrebare: pot eu sa ies din CIC si sa intru in prenatalul acela de 84 de zile???? de ce va intreb |
Din cate am citit eu la pagina legislativa, ntzzz !
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Fetele, v-am pupat, plec la eco. Am la 6 fara un sfert. ![]() ![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 10+ Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Succes, asteptam vesti bune.

ALBUM
1
de sus - 18.01.2009 , 2
de jos - 28.01.2009 ,3
de sus - 04.02.2009, 4
de sus - 13.02.2009ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
8+
IUSTIN sau
IUSTINA
panda77 spune:
Si pentru ca azi se pare ca sunt in forma
, va mai intreb ceva, poate aveti habar: ma confrunt cu o problema la pielea din lateralul narilor si la colturile gurii, respectiv la dunga dintre buza de jos si barbie, in sensul ca s-a uscat, a inceput sa se exfolieze si acum vad ca s-a cam inflamat. Sunt sigura ca e vorba despre o carenta in organism, dar nu stiu care. A mai patit careva asa ceva?
9+
countdown pentru samburel
miha74 spune:
cristina_ana- ok- astept PM-ul si vorbim. Cat despre Mirela Popa, ciudat ca astia de la medlife cred ca sunt chiar sfatuiti sa dea nr de tel, eu pe unde m-am dus cu Matei la medlife, toti mi-au dat mobilul. Eco stiu ca nu au in cabinet, dar stiu ca face si ea eco, si te programeaza la ea...poate s-a mai schimbat de cand nu am mai fost eu, ca eu mi-am tot schimbat medicii...
acum intrebare: voi cu CIC1, v-ati despus dosarele pentru noua lege acolo in Hambarului? le puteti scrie pe mail, ca am inteles ca raspund. Iata site-ul lor http://www.ddfssbuc.org/. Primesc actele chiar si scanate pe mail
scuze pentru mesajele off topic

si daca v-am plictisit
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
10+

O noua viata