Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

hey..ce de mesaje ...doar pt mine! multuemsc,fetelor,gata,acum ma simtsi eu printre voi...bebele e in a saptea saptamana, si ii e cam foame tot timpul:)..nu stiu ce sunt alea greturi,doar cand manac mult mult si apoi ma balonez,e cam mancacios dar sa se faca si el mareee...nu am fost la nici un eco panaa cum..astept pe 2 martie d'abia, si sunt tare nerabdatoare sa alfu si eu ceva de buburuzu din burtica...uite acum,imi plesneste sotmacul de cat am mancat,dar tot ma mai gandesc hmm ..ce mai am bun prin firgider:)..
va pup,nopate buna bebelucii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Este o atitudine sanatoasa si buna pentru care te felicit .
Daca este sa ma gandesc acum la cate nenorociri se intampla la tot pasul...mai voi lua de cap ....Nu citesc astfel de povesti ca ma afecteaza, nu citesc despre boli ca exact asa cum ziceau fetele incep sa descopar ca parca ma durea si pe mine pe-acolo.....ci doar ma bucur nespus de fiecare clipa, de copilul pe care l-am dorit atat si eu si sotul meu si in plus de asta NU SUNT BOLNAVA, nu degeaba urarea cea mai frumoasa este: Enjoy your pregnancy ! ceea ce va doresc si eu tuturor burticilor.

Mergi la inceput

vreau si eu pe lista:
DN: 07.12.1981, UM: 04.01.2009, DNP: 11.10.2009

Mergi la inceput

da, nici eu nu mai vreau sa citesc pe net tot felul de cazuri,de povesti, de posibile probleme, nu fac altceva decat sa te sperie..pe de o part zici ca te informezi,dar uite nu este chair asa, ca iti faci rau, noi doar tre sa ne gandim fiecare ca suntem sanatoase,si ca nu exista motiv de ingrijorare..in anglia e un pic altfel, verisoara mea a facut doar doua ecografii pe toata durata sarcinii, analize de sange de cateva ori,si gata,a nascut natural o printesa de fetita,sanatoasa si vesela,acum are doi anisori..aici nu situ,se fac tot felul de analize,in fiecare luna la ocntrol,la eco..pe d eo parte zici ca e bine,ca tii saricna sub control..dar pe mine chestiile astea cu dusul la dr lunar sau chair bilunar,pana sa raman insarcianta, ma cam speriau si nu prea eram pregatita..si nu ne mai hotaram,dar uite ca bebele a vrut el sa vina:)..si sa ne faca asa fericiti..hai ca de cand zic ca merg la nani..azi cand am venit de la serv am dormit putin si acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubeen

hey..ce de mesaje ...doar pt mine! multuemsc,fetelor,gata,acum ma simtsi eu printre voi...bebele e in a saptea saptamana, si ii e cam foame tot timpul:)..nu stiu ce sunt alea greturi,doar cand manac mult mult si apoi ma balonez,e cam mancacios dar sa se faca si el mareee...nu am fost la nici un eco panaa cum..astept pe 2 martie d'abia, si sunt tare nerabdatoare sa alfu si eu ceva de buburuzu din burtica...uite acum,imi plesneste sotmacul de cat am mancat,dar tot ma mai gandesc hmm ..ce mai am bun prin firgider:)..
va pup,nopate buna bebelucii

si eu tot pe 2 martie merg la dr. T. La ce ora te duci?

10+
Fluturasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

zubeen esti pe listuta.

Avem CAPITOL NOU!

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 8+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Buna fetelor si burticilor noi. Am venit de la eco. BB e bine si creste are 182 bpm deci conform discutiilor de pe aici s-ar putea sa astept si eu o zana mica .
Mie mi-a luat acum doc recoltare din col la 8 sapt la unele din voi am auzit ca a asteptat pana la sapt 10.
voi stiti daca analizele astea intra pe gratuite?

Timp Quick + INR
APTT
D Dimeri
Sumar Urina + Sediment
Glicemie
Uree
Creatinina
AST
ALT
Bilirubina Directa
Proteine Totale
Fosfataza Alcalina