Copilasi de Iulie-August 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Alice, ma repet, io nu am invatat-o sa faca ordine... |
Cu atit mai mult ... Eu recunosc ca imi displace tare mult sa vad lucrurile aruncate paici pacolo si string des .. acu sa inteleg ca daca le las aiurea o sa faca si Andreiush ca Giulik ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
multam de raspunsuri ...
Alice , pai ningea linistit la 8 dimi ..apoi a inceput viscolul ..ca eu mi-s in camp ...
pai asta e si problema mea ..ca eu mereu ii fac pe plac si cred ca s-a invatat ca i se cuvine ...
si mie mi-ar placea tare mult sa-mi povesteasca ... toate nimicurile ..
si ne vede pe noi ..seara cand vine si sotul meu ..ne povestim una , alta ...la un momnet dat aveam s un joc ... cel mai frumos / haios/urat moment din zi ..si ziceam fiecare ...ar scoti vorbele u clestele si cateodata chiar minte ....
in fine , fiecare cu ce-l doare ...
Lia , da-i mama copilului sa manance ce vrea ... ce nu este in exces este sanatos ...
hai ca ma duc sa var o carne de vita la ciuoptor ...de la Real
si mai vb
Dorsilia spune:
raspunsuri la ce-mi aduc aminte:
-fructe crude NEBIO (!!!) intre mese, zilnic un mar rosu, de 2 ori pe saptamana cate o banana, de vreo 2 ori pe saptamana suc de portocale + miere + apa plata, stors de mine; struguri albi de vreo 2 ori pe saptamana; compot de cirese de vreo 2 ori pe saptamana, ca desert
-legume crude: rosii si ceapa verde, de cate ori cere, depinde, uneori de 3-4 ori pe saptamana
- mai mananca smochine cam de 2 ori pe saptamana cate 2-3 odata, si masline naturale vreo 6-7 odata cam o data sau la 2 saptamani, depinde cum avem peacasa
Dea mananca zilnic mere si pere cu cereale, de vreo 2 ori banane cu iaurt si biscuiti, iaurturi humana cu fructe si rarisim compot de cirese si struguri de la Dani.
Danut - greutate 20 kg, inaltime 114 cm, la pantofi poarta 29-30.
Dea- greutate 13,5 kg, inaltime ~93 cm, la pantofi poarta 23.
BLUE ANGEL spune:
Dariaaaaaaa, marturiseste acum ...un tir cu ciocolata a fost atacat , soferul lasat in drum si tirul furat ...a dat acum la stiri ...
szivarvany spune:
BlueAngel, nu ma innebuni, eu de 10 ani lucrez acilea si`n veci n-am importat ciukalata.
Uooffffffffff, never nu am sa ma satur de ciukala, dulcegarii, cre`ca sunt io prea acra si incerc sa compensez
Lia, eu zic ca ai tai mananca super ok
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
BLUE ANGEL spune:
hmmmm , nu cred ca -l bati pe sotul meu care se trezeste noaptea ..si oricat de obosit ar fi se taraste pana la frigider dupa o bucata de ciocolunga .... de ce lata?
mai , nu pot sa cred ..au furat un tir cu ciocolata ..hai ca rad de una singura ...
Lia esti o mama perfecta ...jos palaria !!!
szivarvany spune:
Macar de-i furau acilea`n vama sa le iau mai ieftin
Abia astept sa vad stirile
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
kro spune:
Olivia, saru'mana
Robi, LMA si numai bine iti doresc (scuze pt. intarziere)
Roxi, vazut fratiorii . Sa-ti traiasca ... Apropo, cand scoti salopetica la plimbare ?
Pup you all
Dorsilia spune:
nu exagerati, va rog..sunt departe de a fi mama perfecta. Sunt panicoasa si agitata mereu, citesc, intreb, caut, cuget...si tot acolo ajung
Numai Danut are obiceiul sa ma congratuleze cu chestii deastea "esti cea mai buna mami din lume, esti mamica mea perfecta!" de ma sufoc de dragul lui :)
alice2004 spune:
Hahahaha, au furat un tir cu ciocolata ??? Meyyy, asta da inventivitate, or fi fost daia stresati rau ?! Sau au incurcat tirurile ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete