Copilasi de Iulie-August 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Dorsilia spune:
Roberta, acu citind listuta mi-am dat seama ca te-am sarit cu urarea, dar e buna si acum, da? Deci La multi ani si numai bine !
kim222 spune:
Gata rezolvat problemele..sa vedem cind pleaca acum din US.
Ieri toata ziua am facut curatenie generala..cu spalat de geamuri si tot.Azi avem inspectia intermediara de predare a casei.
Ieri am fost si la ,medicul de fam sa ne luam la revedere..ne-a mai dat un set de analize sa plecam impacati
Alice cum mai esti ,dar Gizmo?
Simo eu te inteleg si trebuie sa recunosc ca m-as duce la un psiholog pediatru, introvertirea lui poate sa nu insmne nimic sau poate fi doar un siptom intr-o alta problema..Eu ce spui tu nu le-as considera minciuni...la virsta asta si mai ales baietii nu povestesc multe de la gradi..da stimulente folosesc mereu dar nu comestibile..
Lia nu ai cum sa-i cresti asa cum ti-ai dori si ar fi normal..asa ca relax...In USa ai avea acesta posibilitate dar te-ar costa enorm! Nu ar ajunge doua salarii normale...
Daria pune si tu poze la zapada..Esti tinara ai timp si de bb2...
Robi,tatal tau are si junghi intercostal? Ce scrie pe biletul de iesire din spital si cum sint alte analize de singe?
Roxa ..doua minuni am vazut!
Gabi ce face tatal tau?
apropo de criza...sectia noastra de microbiologie(parte din laborator cu 3 sectii) are 11 angajati.Ieri 6 au primit notoficare de ..lay off...deci poti fi dati oricind afara. Am ramas deci doar 5 oameni..noi doi plecam...cum sa functioneze cu 3 angajati din care 1 este seful sectiei?
alice2004 spune:
Oh, Olivia, ma bucur ca ati rezolvat !! Multumesc de intrebare, ceva ceva mai bine, doar ca m-a luat o tuseee daia rebela, Roxi parca spunea de codeina, nush daca imi dau astia la farmacie far de reteta, momentan beau la sirop naturist coughend, da asta parca imi hraneste tusea, nu o alunga !! Gizmoul e bine, azi am vrut sa il duc la gradi, dar de dimi cind am vazut vremea de afara m-am razgindit brusc, acum bate un vint teribil, se aude prin casa cum suiera pe la ferestre (haha, si am termopan), zici ca sintem in codru undeva !!
Azi a mai venit odata mesterul lu peste, ala cu izolatia exterioara, cica ne-a facut reducere asaaaa pentru noi si de la 70 mil am coborit la 58 !! 58 de mii de ani sa m-astepte, cred ca de banii astia mai imi iau o casa !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
La mine tusea rebela nu trece decit cu sirop (codeina+ antihistaminic). Mei la 58 de mil de lei...nu iei nici garsoniera..deci poate merita..Dar nu era vorba sa suporte statul ceva?
Noi acum am dat 1000 $ (sau euro nu mai stiu) sa izoleze apartamentul din Ro (dar izoleaza tot blocul).
BLUE ANGEL spune:
neata si de la noi ...
OLivia , super ca ati rezolvat !!!! ce mai face Luca ?
Alice , eu tusea am rezolvat-o cu aerosoli cu gentamicina , ser , si dexametazona (parca) ..daca vrei ma uit pe reteta si -ti spun exact ..
mi-a trecut repede ...
iar cu investitia ..si eu stiu ca primesti ajutor de la stat ..dar am impresia ca trebuie facut tot blocul ...deci asoc trebuie sa se ocupe
la noi e tare frig ..zapada foarte putin ..asa ca iar stam in casa ..
Roxi , ce faci ? a trecut nodulul?
o zi buna tuturor
szivarvany spune:
Mneatza.
Deci sunteti pe ultima suta de metri ?
Nush ce vroiam sa mai zic, afara e fff frig, gheata multa, drumuri jalnice cu multa gheata dixtractzie maxima
Revin ...
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Neatza, neatza !
Brei, codeina nu se da decit cu reteta, haha, banuiam io, asa ca am luat paxeladine, sper sa fie cu folos, ca azi noapte iar ma apucara crizele alea de behaiala, nasol rau !
Despre izolatie, era o poveste cu nush ce directica europeana, dar nu s-a gasit inca virg,cadrul legal de aplicare in Romania, asa stiu eu, so statul nu suporta nada momentan !! Daca se hotaraste tot blocul se fac reduceri de catre firma contractanta si asa te scoti ceva mai ieftin ! Acum la noi mai este inca ceva, eu fiind pe coltul blocului la etajul zece, deja mi-am facut la peretii interiori izolatie cu polistiren, si tavanul e acoperit cu placi din acelea de polistiren gen tavan fals, asa ca ma gindesc ca daca mai bag si o izolatie exterioara ma ia naiba la vara, ca nu mai racoresc apartamentul ala never ever !! Si nu am de gind sa stau non stop cu aer conditionat deschis in freza ... totusi suma mi se pare imensa, si nu doar suma ci si modul cum a inceput totul, cu lucratorul care imi bate la usa si imi cere linistit 25 de milioane sa isi ia materiale, asaaaa, far sa vad nici un act, nici un deviz, nada !! Dupa care vine si isi cere scuze si zice ca imi face mie o reducere, ca am io ochii verzi si de la 70 imi ia doar 58, dar sa nu mai spun la ceilalti, ca isi ia bataie, hehe !! Ce-mi plac mie chestiile astea secrete !?
Sint pe aici ... va doresc o zi linistita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Unde sunteti toate ?
Ati fugit la ski de we ? !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Noup, io-st aici ! Ma uit pe geam cum a reinceput vilejia cu ninsoare cu tot si ma gindesc ca sotzu meu are o cintare miine pe valea Prahovei ?!
Alice si Andrei
g_ioana spune:
Si io-s tot in zona..meii a nins ceva si pe la noi,mandra abia asteapta sa iasa cu saniutza
Vivia amr cat?
Lio produsele alea bio sunt pentru noi,ca generatia noastra a mancat ceva mai sanatos in copilarie si organismul nostru reactioneaza urat la toate e-urile si chimicalele...piticlontii nostri se obisnuiesc de mici cu ele,iar organismul lor se adapteaza...btw de fontanela neinchisa imi zise un pediatru acu vreun an ca-i lipsa de fosfor in organism si sa-i dau in luna noiembrie odata cu calciu si vitamine si acid folic...nu mai tin minte daca i-am dat sau nu
revin ca mi se arde mancarea