Copilasi de Iulie-August 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Deocamdata nu vrea nimeni bb2 Cica ne ajunge Giulia Asa ca data fiind criza, nu ma pot ambala deloc
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
roberta04 spune:
Hello!
DARIA, mama, eu ti-am cerut sarmale si tu mi-ai trimis zapada?
E o vreme urata, urata, e frig si bate vantul si eu am de alergat in 10 locuri azi (inclusiv la Moldamin ).
Ieri am sarbatorit asa cum am sperat, am dat ignore la musafiri si am fost eu cu Matei si Petro in Mall, am dus copilul sa se joace o ora la kidsland, timp in care noi doi am "savurat" niste poze ("niste" adica vreo 350, ca am prins o promotie la printat si am scos poze din toate timpurile), apoi am mancat in oras, a fost exact ce imi doream, liniste si ....si nu acasa...
In schimb, astazi Matei a stranutat la greu si ii curge nasul, asa ca dupa-amiaza, cu prilejul Moldaminului il duc si pe el la un consult.
ROXI, am vazut fratiorii cei frumosi, este super poza cu domnisoara zambind
SIMONA, eu il recompensez pe Matei stand cu el sa ne jucam impreuna sau ii citesc 3 povesti in loc de una daca face ceva ce i-am spus eu. El nu e mare fan dulciuri si alte stimulente nu am gasit. Aaaa, ii si place sa manance in oras (seamana cu mama lui), asa ca mergem periodic la o pizza sau undeva unde ii place si ii spun ca am mers special pentru ca a fost copil cuminte.
OLIVIA, multumesc pentru raspuns, uitasem (sunt sincera...) de pleurezia ta dar sunt complet in ceata- dimineata, la vizita, tata a intrebat ce e cu acest lichid si i s-a spus ca ... nu are...
Maine cica il externeaza, il las pana luni sa isi revina putin (psihic) acasa la el si apoi il duc pe sus la pneumo.
Azi plec mai devreme, ma duc la el acasa sa ii fac curat si ceva de papa.
Va pup!
szivarvany spune:
Roberta, ma bucur ca ai petrecut asa de fain, dar mai ales asa cum ti-ai dorit
BlueAngel (ce-mi place nickul asta), eu o recompensez mereu pe Giulia, pt orice, dar mai ales ca exista Unii o numesc rasfat exagerat, eu o numesc love si apreciere fata de ea Nu ma pot abtine sa nu fac ceva sau sa nu cumpar ceva ce stiu sigur ca o incanta. Insa nu sunt nelimitata nici io , duminica a ratat o iesire cu fetele la McShit, pt ca a spus ca eu trebuie sa o duc si ea nu isi sufla nasul, stie ca inainte de plecare trebuie sa se aspire, dar na, s-a incapatanat. Pana acum nu s-a mai intamplat asa ceva, insa cred ca am nimerit tare bine momentul si de atunci nu am nicio problema cu ea. Azi in vizita, maine in vizita, sambata la "kef" Do`nsoara la randul ei imi pregateste surprize: desene, decupaje, face ordine in camera, face patul
carmenp spune:
gabi, zi drept, daca nu tz-o lipsit soacra;))
ghini c` ati trimis zapada la ieshi;)) mac sa vad poze
alice2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei .. Do`nsoara la randul ei imi pregateste surprize: desene, decupaje, face ordine in camera, face patul |
Breeei, sint invidioasaaa ! Tre neaparat sa il trimet pe gizmo la tine, poa se da pe brazda, ca tot ii plac lui fetele !!
Nush unde zicea Simo ca ninge linistit in Bucuresti, poate la ea acolo, ca la mine in cartier dadea cu zapada la greu, acu vaz ca s-a mai potolit da' trimese Roxi neshte vint de la Constanta cred, ca daca iesi afara imbracat cu o haina mai larga si cu o placa de carton faci snowboarding pe bune !!
Simo, ca ma intrebai, Andreiush stringe jucariile doar cind vrea el si de cele mai multe ori cind e taxu acasa, la el reactioneaza la cerere, la mine NU categoric, incepe cu plingaciunile, cum sa stringa el atitea, ca e greeeeu, sint prea mici, prea departe de el, dastea ! Asa ca atunci cind imprastie vreo cutie cu fel de fel de dracovenii mici, ma ia cu caldura ! Nu mai zic ca ultimul fel de joaca este cel zgomotos si bataios, adica trinteste jucariile si le arunca peste tot, pe urma incepe cu "maaaami, da nu mi-ai vazut asta... sau aia?" si sa vezi ce faine sa cauti prin toate colturile casei vreo piesulica daia milimetrica !! Noroc ca vaz bine inca si ma mai duce capu pe unde ar putea zbura !!
Olivia, nah, ce sa zic ? Ai si tu dreptate, ca doar ai stat acolo destula vreme sa stii mai bine ! Pin la urma ai rezolvat ?? Mi-a placut tare explicatia schimbarii lui Luca !!
Roxi, am vazut impreuna cu Andreiush pozicile voastre, se toot minuna ce mica e surioara lui Pat ?! Pupici dragalashilor tai ! Azi cum mai sinteti ?
Roberta, ma bucur ca ai serbat pe masura dorintei tale si ca te-ai simtit bine ! Vorba lu Carmencita, sint sigura ca tzi-a lipsit socrela, zii drept !!
Intrebati de minciuni si recompense ... pai Andreiush povesteste tare greu ce face la gradi, uneori inventeaza fel de fel de chestii, io nu cred ca minte intentionat, nu vad sa aiba inca chestia asta cu mintitul, mai degraba infloreste si fabuleaza, am impresia ca se distreaza la max ! Despre recompensa ... io sint cam ca Daria, mereu incerc sa ii fac cite o bucurie, uneori chiar si cind nu prea merita (aici puteti sa ma pedepsiti) ! Dar nu neaparat ca recompensa pentru ca a facut ceva bine, aici vin laudele, pupaciunile, zmotocelile ! Dar mai cad si in partea recompenselor ... nu stiu daca e bine sau nu !
Cam asta de la noi ... l-am corupt pe fratiorul meu sa vina sa ma ia cu masina acasa dupaamiaza, sa nu cumva sa ma zboare vintul pina peste granita, hahaha !! O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
neatza
Alice pai la cate kg ai tu cred si io ca poti trece lejer granita in zbor...mandra are un sac plin de minijucarii ca lui Gizmope inventar,daca lipseste una,ie jale mare...
Roxi super sedinta foto,imi place ca Pat este tare mandru in postura de bigbrother iar Eva deja este cu ochii numai dupa el
Cristalina,pupam galushtele..io tot zic ca ai face bani frumosi daca ai scoate o carte cu aventurile lor...sau macar un sitcom
Vivia hai ca mai este un pic si o sa vi se schimbe norocul,il lasa-ti pe nenea Murphy in america...super tare Uka cu explicatia
Simona a mea povesteste tot ce face la gradi(are un spirit de observatie foarte ascutit,daca o intrebi stie exact ce a mancat fiecare copil si cu ce a fost imbracat,cine l-a adus si cine l-a luat)dar io o pun sa-mi povesteasca de la un an si 3 luni de cand a stat cu bona..mai tine-ti minte ca intrebarea mea era"ce secrete ai avut azi cu bunica Geta?..ca bona o invata sa aiba secrete...incearca sa te joci de-a gradinita cu Luca si sa vezi ce multe afli,pune-l pe el sa fie educatorul si tu copilu(asa afli ca doamna isi bea cafeaua pe hol la o mica barfa,etc)si mai faceti schimbi de roluri,tu educatoarea si el cupilul(asa afli ca mateo i-a zis madalinei creier prost,sau ca pe laura o striga fetele balaura)....minciunele nu-mi zice,io o testez tot timpul si-i zic ca ma duc sa o intreb pe doamna.."eu zic sa nu te duci,o sa-ti zica exact acelasi lucru,asa ca nu are rost"...daca nu-i convine ceva imi zice ca nu-si aduce aminte,io nu insist...da peste o ora o intreb din nou
...meii io am pasarelele mele si mi se pare important sa povesteasca cupilu ce a facut,o intreb si cu cine a fost la toaleta,cine a ajutat-o..mai ales dupa ce mi-a povestit asta vara o colega ce a patit pustiul ei cu un coleg de gradi mai mare..
hai ca m-am intins,sunt in zona,pupicei
Dorsilia spune:
hello
o imit si io pe Alice, care zicea nu demult c-o apuca oaresce cand citeste mesajele altora pe dc...io-s deja disperata, recunosc, cand vad cat se ambaleaza lumea cu produsele bio, cu stresul, poluarea, cu cosmeticele pline de chimicale cancerigene, cu vaccinurile cancerigene...toate-s cancerigene in jurul nostru...ma ia raul, pe bune...cum o scot la capat? ca si asa aveam eu fixul cu alea bio, acu daca mai si citesc pe aci una-alta nu mai dau copiilor sa manance nimic din ce am in frigider si nici nu-i mai spal pe cap si pe corp cu sampon/gel/sapun ca-s cu chimicale...si apa d ela aquatim e poluata, deci nu-i mai spal defel...
stiu ca voi nu-mi impartasiti paranoia...da, na, am zis sa zic, ca-mi statea-n gat si ma inecam de nu ziceam
acu am primit comanda de la Danut ca vrea sa manance salata de rosii+telemea+ceapa+sunca+ulei....nimic nu-i bio din ce am eu pe-aici...rosiile-s din real, ceapa verde idem, uleiul si restul ingredientelor tot d-acolo :(( Deea pescuia suncile din salata ...
incerc sa citesc ce-ati mai facut si revin
alice2004 spune:
Real fara egal !! Brei, Liooo, baietu ti-a cerut salata, nu salata bio, acu intelege-l si tu, mama de mi-ar cere si mie Andreiush asa ceva, ce fericita as fi !! Lasa-l maica sa manince, nush ce sa zic, poate daca te muti pe undeva pe planeta asta unde solul nu este afectat de cine stie ce fertilizanti, si iti faci tu casa ta si incepi sa cultivi alea-alea, sa zici c-or fi bio, altfel, noi sa fim sanatosi ! Si pofta buna la salata ! Pies - Deea e exact ca fii-miu, si el pescuieste sunca de peste tot, nici o leguma nu-i mai buna ca si carnea !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Lia, pofta mare copiilor ! Cum nu exista garantii, eu zic sa te bucuri ca papa si cresca mari si sunt sanatosi !
Ioano, asta e si preocuparea mea, dar ce ma fac cu muta asta ?!
Alice, ma repet, io nu am invatat-o sa faca ordine, la noi e mereu dezordine - organizata Iar cand ma pun pe smotru, inevitabil ma intreaba Giulia ... cine vine la noi Nu ma mandresc cu asta, dar din pacate avem prea putin timp pentru noi doua si nu-l ocupam cu lucruri inutile si nefolositoare