Copilasi de Iulie-August 2004 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
BLUE ANGEL spune:
Auch , Alice ..dar macar le strange singur ???
Cu fructele si legumele ..stiti ca si eu am avut un of ..dar l-am rezolvat cu un storcator ..si fac sucuri la greu …
Acum este in cura de affine …
Cu dintii si la Luca la gradi au organizat un eveniment ..i-au consultat gratuit , am primit si fisa ..fara carii , dar tebuie insistat la spalatul premolarilor pe partea inf …
Eu mi-s suparata ..m-a sunat educatoarea si iar mi-a zis ca nu se mai intelege cu Luca …ca este foarte pasiv si indifferent la tot ce se intampla ..,plus ca este tare negativist .. deseneaza nori pe cer , mere otravite … totul este gri …si m-a intrebat daca totul e ok acasa …m-a bufnit si rasul …si m-am surprins ca la un moment dat ii povesteam ca nu stiu de unde atitudinea asta la Luca …eu sunt optimismul in pers …nu ma cert , nu ma bat cu sotul ..nici nu prea avem cand … in fine..m-a pus pe ganduri …
Am vazut si eu la Luca aceasta atitudine … si chiar la moment dat ..mi-a trecut prin minte ca nu ar fi fericit in familia noastra … si asta dinainte de a aparea Coco
Unde mai pui ca am descoperit ca ma minte …. Si foarte convingator …si fara sens …a luat azi o bulina rosie ..ca a participat frumos la un joc ..si eu l-am intrebat de ce a luat bulina ..iar el mi-a zis ca aluat-o ca a cantat tare … ce sens avea sa ma minta … ca nu era ceva de ascuns …
Cred ca ma programez la un psiho pupu …
nu mai am incredere in el ..stau tot timpul si ma gandesc daca nu cumva ma minte ..nici nu pot sa-l verific mereu ...
mie nu-mi povesteste niciodata c face la gradi ...
ai vostri povestesc ???
Dana , da-mi si mie te rog o adresa de mail sa mai vb
roxanaz spune:
ahaaa sanodaje:
fructe: mananca cand are chef. cateodata 2-3 pe zi cateodata doar 3-4 pe saptamana. dar vara capsunile si ciresele, piersicile si pepnele verde compenseaza din plin.
inaltime, etc: aproape 19kg, cam 114cm, la picior cred ca 27 spre 28.
ce mai era?
http://family.webshots.com/photo/2695217520088100014RAuMJf am tras o sedinta foto adhoc acum o ora... asa ca avem poze fresh. enjoy
ce mai e? revin cand mai citesc.
ma zapaceste un nodul la un san... ma doare de mor (e chiar ala care produce ca tembelul). normal ca cu pompa nu scot cat trebuie, o pun pe mandra la el fff des.... in concluzie ma ustura sfarcul si ma doare si mai tare. e cah. sper sa treaca.
roller025 spune:
Simo: roller025@gmail.com
Roxa,
Cristalule, esti bestiala! Asa imi doresc tonusul tau...
Sara buna!
kim222 spune:
Nu am timp nici sa mor, complicatii cu masina,nu a plecat nici azi containerul.dar am intrat sa-i urez lui Robi .La multi ani ..cit mai fericiti!
Robi pleurezie am avut si eu in august nu mai stii? Depinde de cauza pleureziei si de cantitate.La mine a fost complicatie a unei pneumonii, si s-a tratat medicamentos, dar repet depinde de cauza ei..pot fi multe.Pup!
kim222 spune:
am citit repejor ce-ati scris..Luca de la 1 an este fara bibe, are 18 kg si 110 cm (prea inalt dupa parerea mea..eu il vreau micut).
cum stiti voi ca nu au carii daca nu li se fac radiografii?? asa si Luca s-a uitat dr a zis ca este ok si la radiografie a aparut o carie intre masele..imposibil de detectat.
mai important decit spalatul pe dinti este curatea dintilor cu ata speciala!
Roxa hai poate isi revine..si daca nu te mentine in forma!
Dana vad ca aveti si voi crizele voastre:(
Daria cred ca v-ati saturat de zapada!
Ioana si Alice multa sanatate!
Simo imi pare rau pt pasivitatea lui..poate asa este el, mai interiorizat.. Eu i-am zis lui Luca ca plec de acasa daca nu-si revine..ca eu vreau copilul meu, cum a fost el pina acum si l-am intrebat daca -l deranjaza ceva..daca nu-i convine ceva..de ce se poarta asa?Raspuns:
-You know why?Remember I eat last time (adica acum vreo 3 saptamini) that paper? That's why I am not nice anymore! I want...but I can't!
(acum 3 saptamini noi ocupati el cu prea mult timp liber a gustat din plic din acela care are se pune in pantofi sa protejeze de umezeala)
Caro te-am rezolvat!
pe restul va pup plec in port!,,numai acolo nu mersesem
ps Alice nu pomeni de meseriasi ca-ti spun eu cum moversi au venit cu 2 ore mai tirziu decit trebuia (avem contract semnat)..si au cerut la finla 200$ mai mult decit ne intelesesem..concluzia...nu conteaza tara/continentul cind vine vorba de servicii...
BLUE ANGEL spune:
neata!!!
ete ninge si la noi ...cam anemic ...dar sper sa avem deseara de o saniuta ...
am vazut poze cu Eva si Pat ...mamaaa, ce ochi poate sa aiba Pat !!!
Cristal , super fetele tale ..te distrezi !!!
Olivia , ati rezolvat situatia ?
pai Luca are dintii departati unul de altul ..deci nu avem ce face cu ata ...
si eu l-amintrebat aseara daca se simt bine la gradinita , ca nu este obligatoriu sa mearga ... nu prea reusesc sa-i captez atentia ...si minciuni la greu ... m-am tot gandit az noapte in fel si chip cum sa o iau ...
sondaj:
voi folositi stimulente/recompense la copii ?
la Luca nu merg decat dulciurile ..daca-i promit ceva bun ..se executa imediat ...
nimic altceva nu-l bucura cu adevarat !!!
Gabi , cum ai petrecut ieri ?
o zi buna va dorim
szivarvany spune:
Ce copii frumosi ai Rox
Multi la tine sa treaca "buba".
Kim, succes cu pregatirile !
Eu cand o intrebam pe Giulia unde e Giulia mea cea cuminte spunea sec ca acum Giulia e asa ...
Cu dintii la noi sper sa fie bine, dintii Giuliei sunt asezati mai rarut ... cu mult spatiu intre toti dintii.
BlueAngel, hahaha, glumesti ? Eu nu aflu nimic de la Giulia, nici de bine, nici de rau Nu are nimic de comentat despre "servici" in viata personala
Cristal, sa mai pui poze cu fetele-cucuiete demolatoare
Alice, super tare Gizmo
Andreea de Pupi ... dar tot nu spui cum il va chema pe junior
Mitzu, Pako, Amironeanu, Ina, Andries, Corianani ... pe unde sunteti ?
De restu` de absente nu mai zic nimic, cred ca li s-a acrit de noi :(
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
BLUE ANGEL spune:
DAria , parca mai bine sa nu spuna decat sa minta
de Irina (Ina ) va zic eu ca a avut ceva probleme de sanatate cu cel mic si cred ca deja l-a operat de polipi ... iar la munca tambalau cat cuprinde ...
pupam
szivarvany spune:
Poi mai minte ... in sensul ca o intreb ce ore a avut azi si zice ce-i vine in minte. Iar cand l-a batut pe coleg, a fost pusa la colt si tot tacamul, ea era vesela si senina ca o floricica de primavara ... nu stiam nimic :-)
Iar aseara iar a apucat-o cu unde e surioara ei, daca e in burta ei si alte baliverne .
Si e friggg, totul inghetat bocna ... sa vina primavaraaa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)