Copilasi de Iulie-August 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

trimitem si la Iasi, sunt gustoase
Alice, eu o admir din acest pdv pe Denizel, ea mereu se lanseaza in lupta Dar ii citesc si pe ceilalti combatanti, daca e sa ma gandesc pe partea cealalta a baricadei sunt doar doo fanatice, nu dau nume
Mei, Giulia mereu cere mere ... in rest mai rarut altele ...
Ioana, mie mi se pare perfecta Maria asa

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Daria , au aratat astia la tv ce este in Oradea ... oauu , 50 cm zapada ??? nu-i corect ..la noi e un sooooaaaare !!!
Luca : 19kg , 110 cm (poate chiar mai mult acum ) la picior 28 lejer ..ca-l strang deja ghetutzele
bibe ??? la noi numai coco dar cu dantura cum stati ?
lUca lapte ..dimineata cu cereale ...si il pacalesc ca este din cel la cutie ..cand el de fapt este din ala adevarat ..dar il strecor de caimac ...
Alice ..zau asa ..Australia , normal ..dar cu chestia asta ..parca suporta statul ceva , bla, bla , bla ...

am mai misunat si eu pe la alte subiecte ... dar la credinta nu mi-a dat prin cap sa intru ...
revin ..ma duc sa fac niste snitele ..dar ce pofta mi-e de niste sarmale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, io-s total deschisa spre dialog si sint undeva la mijloc, nici de o parte nici de cealalta a baricadei, dar cind ti se raspunde cu "nu ma intereseaza ce crezi tu", ce rost mai are efortul meu ?? De aici incepe fanatismul, parerea mea, cind nu te intereseaza despre credinta celuilalt si doar a ta este cea mai cea !! M-a intristat teribil fata aceea ... si scirbit pe undeva ! Daca acestia sint cei care se bat cu pumnii in piept ca sint slujitorii credintei si copiii lui Dumnezeu ... poi io ma mut pe Marte, nu in Australia !
Dar gata, ca m-a luat nervul nervos si nici nu m-am uitat la ceas, plec acasa la baietii mei !
Va pup cu drag pe toate si va urez o dupaamiaza minunata ! Si pupici schimbului III, poate mai intru later !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Alicee, ie treaba grea cu fructele astea..merele le mananca doar felii rotunde,ca sa-si albeasca dinti,kiwi fara samburi iar portocale bucatele dar fara pielitza...am incercat sa-i fac suc ca sa scap de treaba,dar bea un pic si gata nu-i mai place..asa ca in fiecare zi la ora 5 prestez la curatat fructe..aaa capsuni nu mananca ca au samburei care o inteapa
Daria esti o dragutza...meiii da' mie si mai inalta mi-ar fi placut sa fie..da' de la 5 ani o dau la sporturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Dantura e super ok pana acum, are o galetusa plina de perii de dinti si toata gama de paste de dinti si aici ma fac auzita daca don`soara nu se sesizeaza Iar la dintzarosh mergem mereu impreuna si se cere mereu in scaun la control "adevarat" cu ceva ustensile, neaparat
Giulia de exemplu nu ar refuza never castravetele proaspat. Alte fructe si legume ... cand suntem la cineva, alea mereu sunt mai cu motz decat ce avem acasa
Azi sper sa apuc sa fac poze cu zapada, mi-e tare greu sa ies in frig m-am puturosit de tot, lenea e fff mare

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

meiii, ce ma omorati si io's in criza
Victor a avut spre 19 kile in decembrie, da' in ianuarie a facut o amarata de indigestie si amigdalita aia cretina si acu' a scazut la 17,5 kile si ma'nerfeaza cumplit. I se vad toate coastele

Fructe - de regula banane, uneori mere, vara piersici si pepene la greu, capsuni cand apar - cu tona sau culese de la bunica-sa din gradina. In vara a mancat mure si dude de am aruncat un tricou de negru ce era. Mananca si legume - rosii la greu, mai putin salata verde - cica se lipeste de dinti . Vedem acu cum vine treaba cu spanacul si urzicile, ca are niste "pretini" la gradi care nu iubesc "chestiile" verzi din mancare...

Daria, n-am bre poze, ca anu' trecut am fost obraznica si nu mi-a adus moshu cado' un aparat... alea de le-am mai facut au fost cu camera cumnata-mii de imprumut...

De'aia nu ma'c io pe la alte subiecte... a fost o perioada cand ma bagam si raspundeam si apoi m-am gandit ca oamenii nu ma cunosc si arunca cu oo in parerile mele. mai ales pe la alea cu in unul sau in doi... Asa ca am renuntat. Da' e un subiect la generale care ma frige la deshte, ala cu ING-ul - nu de reclama sau altele, da' oamenii aia nici n-au citit contractul, nici n-au priceput ce si cum... Da' mai bine tac.

Victor veni azi de la gradi insemnat in barba: impins de un coleg a facut cunostinta cu marginea de la o masuta. Ieri imi pove ca acelasi coleg i-a sarit in spate, cica sa-i ia mingea de la picior. Grrr, cred ca fac urat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Aaa, si fara bibe, de muuult. Acu' e randul lui Paul

Cat despre dinti, la gradi le-a organizat impreuna cu o clinica un concurs despre dantura / stomatologi / spalat pe dinti etc. Si fi'miu a luat premiul cel mare (oare cati or mai fi luat premiul asta?) care consta intr-o consultatie gratuita la acel centru pentru el si pentru parinti. Fain e ca centrul e undeva pe langa Guvern iar noi locuim la iesirea spre Pitesti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hai ca ajunsei acasa si ma gindii sa va arat o poza, sa videti de face copchilu meu cind se trezeste dupaamiaza si imi scoate peri albi ca nu vrea sa se schimbe de pijama ... cica se www.dropshots.com/alice2004#date/2008-12-30/13:57:52" target="_blank">joaca in pat !
Ioana, pai bine si asa, macar le maninca, daca ar face si Andreiush la fel, nu m-ar deranja sa le curat !!
A, si acum am inteles ce era cu pozele, aparatul avea setata data prost, ca si aceasta de v-o pusei cica e din decembrie .. grrrr !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
philip are 16.7 kg si la pantof poarte 26-27. e si micut de statura, uite ca nu l-am mai masurat de mult, probabil vreo 5-6 cm peste metru. din biberon nu mai bem de mult iar cu dintii pana acum nici o problema, mergem la dentist la 6 luni si curatam dintisorii, obligatoriu se spala pe dinti seara si uneori si dimineata, insa ei se spala si la gradi, asa ca nu-mi fac probleme daca nu se spala acasa. nu manananca fructe sau legume (doar castraveti, morcov, telina tulpina si pepene). e un copil bun si dragastos numai ca nu vrea sa doarma seara si sa manance ce as vrea eu. e al meu, il iubesc foc si fac toate eforturile sa-i asigur macar vitaminele necesare...

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La sampanie si bumboane sunt prezenta!

La multi ani Roberta!
Numai bucurii si impliniri isi doresc si sanatate multa tatalui tau!

Eu am citit cam pe sarite, acu' am trimis-o pe Maria la plimbare dar Ioana e calare pe mine...mi s-a parut putin febrila aseara si am zis sa o tin in casa...parca e un leu in cusca. "Mamii, si noi afarrrra! Mamiii, imbaca-teeee!" Acum dezmembreaza niste jucarii dar daca o bag in seama nu poci sa termin mesajul..
Mai devreme scrisesem un mesaj mai lung dar a aparut tarand o girafa de gat, cu niste ochelari de scafandru agatzatzi de mana ca o posheta, a dat binetze lui Scooby "Sssalut catzelule!" si m-a balit vreo cinci minute...cand a terminat cu mine disparuse mesajul ...Cred ca ii dau maselele.

A venit.."tei ieji cucuietzi/usha marrre descuietzi"...si rupe ciucurii de pe poalele unei fustitze. Daca nu distrug un obiect pe zi copilele mele nu se simt bine...

Andreea, sanatate lui Pupi si o sa vezi ca nu e chiar asa cum iti inchipui...Nu o sa mai ai nici o secunda libera dar garantat o sa gasesti timp pentru amandoi...Pupam burtica!

Daria, sanatate si vezi ce e cu hernia aia de disc...

Alice, n-am mai citit la alte subiecte in afara de al nostru de o gramada de timp. Si Maria are o boala ca se iese greu din pijamale dupa amiaza...:)

Alta acu'...merge cocoshata prin casa si mormaie cantat "sssint batana si bolnavaaa! ssssint batana si bolnavaaa!"

Roxana, am admirat-o pe printesa mica cu Barosana agatzata de mine...si cu ochii inchisi si cu ei deschisi...o dulceata.
Ioana comenta "uite bebe cu pararien cap!" la pozele cu balansoarul...hehehe

Gabi, n-am apucat sa citesc tot dar sper ca tatal tau se simte mai bine. Multa sanaatte!

Olivia, ma bucur ca ati rezolvat cu containerul!

"Mamii, vino...ia-ma-n batze ca e-ntunelic!" ...in ritmul asta termin mesajul maine dimineata...
Barosanei ii vorbeste si fundu'...sau mai precis "sundu'" ca ea asa zice..."mami, da sundu' de pe ssscaun!"
A trecut deja la fraze, "tati, vino sa stai aici pe pat unde dorm piticii si mamica lorrr!"

Nu stiu cine a intrebat dar zic si eu...Maria mananca aproape zilnic un mar si o banana (asta 6 luni pentru ca in celelalte 6 luni inlocuim marul si cu capsuni, piersica sau pere) si bea o cana de suc de portocale zilnic...Legume in piureuri manca mai multe cand era mai mica, acum mananca mai diversificat dar mai prost... insa mananca ardei rosu si rosii proaspete destul de des.
La biberonul cu apa sau suc am renuntat pe la 2 ani jumate, oricum ea servea laptele cu lingurita ca de la 1 an si 3 luni. Lapte la caramida ca e mai comod, au ajuns casieritele de la carrefour sa ne cunoasca, luam saptamanal cate 15 cutii...O cana dimineata si una seara obligatoriu, cateodata i se face pofta si peste zi ca o vede pe Ioana si cere cate o canutza...
Ce mai era...are 22 de kilograme si aproape 125cm...am trecut la hainute de 7-8 ani ca o enerveaza bluzele care sunt prea pe gat...
"mami, mi-a ramas mare bluza asta, are manecile prea lungi!!!"

Gata pauza...pupam voios si sper sa intru mai des! O seara minunata tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput