America (150)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadm spune:
Ramona, se aplica numai la cei care cumpara casa intre 1 Ian. - Dec.2009!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadm M-am luminat! Uitati aici: http://www.usnews.com/blogs/the-home-front/2009/02/17/first-time-home-buyer-tax-credit-6-things-to-know.html Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani) |
M-am lamurit, thank you. Se pare ca din toate miliardele astea eu nu ma calific nici pentru un penny.
philip spune:
ramona, nici eu :( acu de suparare ma'c sa vad ce zice ionica de mancarea noastra, cred ca de retetele mele se speriase :)
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Ruxij, sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii. La multi ani, Bogdan!
Andrada, citii ca avuserati un mic cutremur in NJ. Ai simtit ceva?
Ramona, pe la voi bat vanturile? Ca ieri am crezut ca mi se ia casa pe sus. Azi vad ca e bine, soare. Avem 6 grade C.
Ieri am fost sa imi ajustez aparatul dentar si azi am niste dureri de imi vine sa imi scot dintii. Si luai la mine mancare de edamame cu carne de vita. Nu pot manca nimic . dar nimic. Noroc cu painea integrala. Molfai la miez.
Si ca tot mentionai de aparatul dentar, de dimineata cand ma uitai in oglinda realizai ca dintele meu care era stramb rau de tot azi este aproape drept. Am observat de zilele trecute o schimbare, dar sa se intample asa peste noapte o asa mare diferenta ... ptiu drace. Mai ca imi venea sa imi trag palme pe fata ca poate-poate visez.
Azi ma suna mama la serviciu sa imi spuna impresiile din prima zi de gradinita a lui Luca. Copilul asta e incantat de tot de Romania. Deja a invatat un cantecel cu Elefantul Cici ce are nu stiu ce cipici , mi-a spus ce a mancat, ca a dormit si ar fi vrut sa doarma mai mult dar nu l-au lasat si ca va participa la serbarea de 8 Martie. Sunt asa de usurata ca il vad atat de fericit, toata lumea e pe langa el, a primit multe jucarii, are un program atat de incarcat ca nu are timp sa vorbeasca cu mine. Papagalul lui a inceput sa cante si ii mananca din palma. Ce sa mai sunt atat de linistita ca il stiu bine.
Lasa sa se intoarca el rasfatat dar sa stiu ca i-a priit la bunici si ca va mai vrea sa mearga.
Cred ca diseara ne facem taxele. De abia asteptam. Ca stim ca avem de luat, nu de dat .
Ocebine, esti bine?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Andreea .
Am uitat sa va zic c-am vazut si eu ceva weird pe cer astazi. Na, ca numai OZN-uri n-am mai vazut pina acum!
Anyway, eu sint mioapa de categorie grea si nu bag mina-n foc. Ma si grabeam sa intru la alimentara, n-am stat sa vad ce se intimpla mai departe.
pumba spune:
ciuf- ce frumos ,trebuie sa fie pt Lucasa mearga la gradinita si sa fie rasfatat de bunici.
ai aflat ceva de la appraisal?
ramona- ce ai cumparat de la alimentara?
philip spune:
n-am gasit mesajul ionicai, l-o fi sters?
ramona, ozn-ul era la alimentara?
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona J spune:
Am avut nevoie doar de ceva basics, asa ca am cheltuit tare putin. Seltzer, ca eu sint mare consumatoare, lamii sa mearga cu seltzer, lapte, mustar si un brie pentru sufletul meu. Ca sa nu fie prea mare damage la silueta m-am hotarit si am luat varianta light. Yuck!
A, si biscuiti Newman O's. Sint varianta organica a lui Oreos, fara de care nu poate trai sotul meu. Intre timp s-au momit si copiii la ele, asa ca i-am schimbat pe varianta raposatului Newman.
Carmenbr spune:
Deci eu azi o sa scriu mai multe mesaje, ca nu mai apuc sa citesc. Ziua si capitolul domnule!
LA MULTI ANI BOGDAN! Ruxyj sa-ti traiasca baiatul si sa fie fericit!
Clar ca trebuie sa cumparam casa acum, mai ales cu banii astia. Vezi de ce l-am votat eu pe Obama?
Revin!
4 anisori...uraaa!
pumba spune:
aveam de cand sa merg azi sa cumpar de mancare ,dar m-am razgandit,vreau sa terminam, cam tot ce avem prin frigider....cumpar,cumpar si in final arunc
carmen- acum e timpul de cumparat,bafta multa