America (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Ramona, pe la voi bat vanturile? Ca ieri am crezut ca mi se ia casa pe sus. Azi vad ca e bine, soare. Avem 6 grade C. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Se pare ca a batut vintul si la noi, ca ziceau azi niste mamici de pe la gradi... Acum eu ori m-am obisnuit cu vintul din TX, ori n-o fi fost mare lucru, ca zau ca nu mi s-a parut neobisnuit. Adevarul e ca am avut si warning (imi apare pe computer), m-am gindit ca exagereaza si ei. E clar, it's me!
Te obisnuiesti acusi si cu "strinsoarea" asta noua, bine ca functioneaza.
Ma bucur pentru Luca, acum esti si tu mai linistita. Mi se pare foarte fain sa aiba experientele astea acum, invata mai bine si romaneste, plus ca nu vei mai putea face chestia asta dupa ce incepe scoala adevarata. Eu zic ca ai procedat foarte bine.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui philip n-am gasit mesajul ionicai, l-o fi sters? ramona, ozn-ul era la alimentara? philip 25weeksbabyboy mommyandreea |
La alimentara. Cred ca-i era foame si lui. M-am uitat la stiri, cred ca numai eu l-am vazut.
Ramona J spune:
citat din mesajul lui pumba aveam de cand sa merg azi sa cumpar de mancare ,dar m-am razgandit,vreau sa terminam, cam tot ce avem prin frigider....cumpar,cumpar si in final arunc carmen- acum e timpul de cumparat,bafta multa |
Asa fac si eu, de aia am incercat sa cumpar strict ce trebuia.
Andrada spune:
Si-ai mei sint cu Fig Newman's le iau no fat desi sint numai zahar, mai baga si ei un antoxidant de fig.
Acum am mai schimbat si pe TSL bars d-alea dimineata in loc de bolul de cereale, au fibra le iau fie cu fructe fie cu alune si un pahar de lapte, parca termina mai repede decit sa alerge cerealul prin farfurie.
Azi are sarmale in foi de vita la scoala, iar imi cere lunch-aid-ul reteta ca n-a mai vazut asa ceva,
A
alintaroma spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133179&whichpage=25
Iaca mesajul cu pricina
lisa79 spune:
LMA Bogdan!
ca tot venii vorba de banii de la stat,nici io nu vad nik,dar nu am mir.
pt fetele din Illinois: eu am nevoie de 1zi in avans si atat. oriunde vreti voi. mie una mi-ar place sa mergem in parc,dar cum e frig... ar mai trebui sa asteptam.
ratusca mea e bine,o supara colici seara si pana trece ne chinuim un pic. ii place la baita. gripe water-ul e apa de ploaie,bonissanul la fel,sab simplexul e ok cat de cat. sa treaca si eprioada asta.
eu am slabit aproape 20 de kg,la burta mai rebuie sa lucrez un pic ca e ca gelatina,dar intru in hainele mele. eu am fost intotdeauna o slabanoaga,fara tzate fara cur...acum cu tzate.
aaaa,si cum alaptez si de celulita am scapat,nu de toata dar e mult mai putina. acu' ca ma simt mai bine ca m=am laudat un pic,merg sa avd si eu cine s-a luat de noi frate ca gatim naspa??
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
philip spune:
sar'na, eu citeam la ala cu alimentatia sanatoasa. pfii...
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
acu ca am citit mesajul ei, am recitit si capitolul actual de la americancele gasesc si in afara de calamarii mei prajiti in ULEI (apropos, v-am zis cat de buni au iesit), n-am mai gasit nimic de speriat...
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
ciuf spune:
Eu am cumparat salam de la Whole Foods. Dupa ce ca e scump nu are nici un Dzeu. Cred ca nitritii aia il faceau bun .
Ramona, lai, parca voi ziceati ca va faceti salata arugula. Cum e aia? ca am furat si eu ieri o frunza de la WF si nu m-am dat asa in vant dupa ea. Cum o faceti? Cu ulei si otet ?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ca_eric spune:
lisa si eu as vrea sa mergem prin parc..dar uite ce vremuri...azi a plouat de numa..si se anunta cam schimbatoare vremea..eventual sa asteptam sa vedem cu va fi..si ne hotaram in ziua aia..
restul fetelor din il ce zic de propunere???