America (150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lai, i-am spus sotului ca vreti sa veniti aici in Europa si a spus "Why in the world would they want to do that?"
Spunea ca acum e momentul sa fiti in America ca Obama va baga multi bani in Sciences pe cand Europa nu prea.

Mi-a mai zis sa te intreb daca stii vreun loc unde poti cumpara mici sau vreun restaurant romanesc sa o duca pe mama lui acolo .

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadm

Ramona as veni cu draga inima dar mi-e ca ma luati la suturi mai intii . Eu sunt din alea de am 63 kg la 1.70, dar ultimele 3 kg le-am pus numai pe burta in iarna asta si ma scoate sotul din sarite cu "te-ai balonat sau aia chiar e burta ta"? Vreau sa dau jos numai vreo 3-4 kg. Ma primiti asa?

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Ah, tu esti din cele care se vaita fara motiv. Sigur ca te primim, mai sint unele ca si tine (eu nu, ca sint "for real"). Hai ca-ti trimit pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Gata am priceput. Sa stai in casa nou cumparata peste 3 ani ca sa se protejeze de flipovers.
Am crezut ca iau si io oarece
Damn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am vazut si eu ce-a zis Ionica de cum gatesc americancele si am vrut sa zic ceva dar apoi ma gindii sa nu fiu rea si apoi sa stiti ca de aia nu am mai scris pe acolo ca mi s-a facut rusine de ce prostii mincam
Ancadm nu primim manechine la noi pe spark Te asteptam cu drag desi tu te alinti Uite eu acum rod un morcov
Si multumesc mult de stirea cu tax&first time home buyer ... tot stam in dubii dar sper sa putem lua o decizie in final si sa live with it . Si noi inchiriem ...

Mergi la inceput

Ancadm, atunci sper sa ne calificam si noi la tax break ala. Cred ca mai putin de trei ani zici, nu?

Lai, imi pare rau ca nu va place la Houston. Poate ii mai dati o sansa.
Mie imi place Europa, sa merg in vizita. Am avut nostalgia ei, dar tot timpul a rezolvat-o si pe asta. Merg cu placere, dupa o vreme mi-e dor de confortul de acasa. Sint lazy, ma bucur ca le rezolv pe toate prin telefon sau pe internet, ca AC-ul e de-adevaratelea (v-am zis de americanul care mergea din cafenea in cafenea la Viena si cerea sa "feel" apa de la frigider?) si tot felul de alte nimicuri care-mi fac viata mai usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona- felicitari pt Alexandru!baiat destept

ancadm- dezvolta please adica cum ,cu aia 8000$?

ionica- se gandea la ciolanu pe varza si a citit aiurea

ce ma scot din minti cei care spun " e aiurea in montana ! ....de unde stii? ...pai am vazut la tv ,o emisiune"! sau "mi-a zis popescu .care a fost la baiat in Dakota"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ramona, alintaroma .

Daca am inteles eu corect cu banii aia cam asa sta treaba: se califica first time home buyer, dar si cei care vor sa isi cumpere a doua casa si au stat in prima mai mult de 3 ani. Ma duc sa mai fac sapaturi si va spun daca e asa sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

M-am luminat! Uitati aici:

http://www.usnews.com/blogs/the-home-front/2009/02/17/first-time-home-buyer-tax-credit-6-things-to-know.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Anca am facut dar 2 cursuri si vreo 20 de ore de practica, parca(e multa vreme de atunci si neuronu' a slabit tare) aici am vazut in programa lor ca pentru teaching certification vor sa ai vreo 8 clase de education si nu stiu cate ore de practica pedagogica( de ordinul sutelor de ore) pe urma sa dau examenele de stat. Apoi vreau sa adaug la franceza si spaniola si asa o sa am o sansa mai mare sa prind post for real nu ca substitute. Nu stiu cum e mai bine, de pilda aici sunt posturi foarte bine platite la scoli particulare, eu la asta sper sa fiu sincera. Din categoria vise tata vise...

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Gata am priceput. Sa stai in casa nou cumparata peste 3 ani ca sa se protejeze de flipovers.
Am crezut ca iau si io oarece
Damn!

Eu n-am priceput. Deci sa fii peste trei ani in casa? Shucks, noi facem trei ani in decembrie. Dar daca m-am mutat across the country ce naiba de flipover sa fie?

Mergi la inceput